Možda, ali bez ovog wingman-a, teškoA i ti si sladak pa to olakšava posao![]()
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda, ali bez ovog wingman-a, teškoA i ti si sladak pa to olakšava posao![]()
Туђим к се коприве млате. Увек је лако рећи неком другом - нађу жену, заради паре итд. Некоме је рецимо непојмљиво да неко 20 година може да буде без жене, а тај који је толико дуго без жене њему је јасно зашто је то тако и зашто се пати да је нађе али из угла другога то изгледа увек лакше јер сит гладном не верује, увек било увек биће. У суштини проблем овог инцела је тај што очекује разумевање и подршку других, а проблем овог другог је што осуђује и пројектује свој живот на њега. Одговорно тврдим да је клеветање и осуђивање других главни узрок свих зала међу људима.Koliko puta ste čuli ovu rečenicu?
Koliko je primenjiva?
Kako se to nađe neko, neka (zavisno od polova)?
Jel isto kao traženje patika?
Podstaknut nekim dobrim komentarima na susjednoj temi, zanima me u kom kotekstu ovu rečenicu koristite i doživljavate?
A jeste lutkicaMožda, ali bez ovog wingman-a, teško
Pogledajte prilog 1790919
Taj sam!A jeste lutkicamada, ja sam cat person, moja slabost su nagojeni lenji mačori
Šala
Meni samo nije jasno kako neko ne moze da nadje partnera, bukvalno da sad hocu da nadjem devojku a neću, spakovao bih se otisao i centar i nasao istu
nije fora pokupiti sa ulice bilo koga 
Ma знам ја да они желе добро али то раде на погрешан начин. Окрећем се ја одлично око себе али се "оно" не окреће око мене !Pa prvo da ti kažem iskreno saučešće na gubitku, ali tvoja porodica i prijatelji valjda ti žele samo najbolje.. okreni se oko sebe pogledaj dobro možda je to nešto što tražiš u tvojoj blizini..
Па покојна кева ми је стално то говорила прва:...."што не нађеш неку".....док јој нисам објаснио да ја 'оћу али да Божија воља говори другачије. Остаје човеку само да се труди и да се нада најбољем. Ја уопште не верујем да ће сад женско позвонити на врата и рећи "ЈА САМ ТА" ! Мораш да и ти цинцулираш и улажеш напор да дођеш у контакт са женским светом.Nema to veze sa ‘Božijom voljom’ nego sa tim koliko si spreman da se pokreneš. Ako sediš i čekaš da ti neko pozvoni na vrata – neće se desiti. Ljudi upoznaju ljude kad se mešaju među njima, sve ostalo je izgovor.Ma знам ја да они желе добро али то раде на погрешан начин. Окрећем се ја одлично око себе али се "оно" не окреће око мене !Па покојна кева ми је стално то говорила прва:...."што не нађеш неку".....док јој нисам објаснио да ја 'оћу али да Божија воља говори другачије. Остаје човеку само да се труди и да се нада најбољем. Ја уопште не верујем да ће сад женско позвонити на врата и рећи "ЈА САМ ТА" ! Мораш да и ти цинцулираш и улажеш напор да дођеш у контакт са женским светом.
Kakav lep pas!Možda, ali bez ovog wingman-a, teško
Pogledajte prilog 1790919
Ne vidim da je išta obrisano@Lovac Luka ulovio vuka
zasto mi je obrisana poruka kao odg. na tvoju - takodje obrisana? Bzvz... Ne da nije bilo nepristojno, naprotiv. Vrlo simpaticno..
Isto pitanje za @Serafim i @LBarbara
@Lovac Luka ulovio vuka
zasto mi je obrisana poruka kao odg. na tvoju - takodje obrisana? Bzvz... Ne da nije bilo nepristojno, naprotiv. Vrlo simpaticno..
Isto pitanje za @Serafim i @LBarbara
Izvinjavam se, moja greska...Ne vidim da je išta obrisano
Mada, možda mi je promaklo.
Rec je o drugoj temi 

Zadaviću teIzvinjavam se, moja greska...Rec je o drugoj temi
Ja sam....![]()

Izvini molim te, bas sam tenkre...Nemoj nikom da pricas...Zadaviću te
Ceo profil sam ti okrenula naglavačke

Ma, zezam seIzvini molim te, bas sam tenkre...Nemoj nikom da pricas...![]()
![]()
Napustam forum od blama...А јебби га......ваљда сам се средио за ових 51 годину.I zapamti.. prvo moraš sam sa sobom da raščistiš – da definišeš ko si i šta hoćeš. Ako treba, poradi na sebi, jer dok ti nisi složen, nema šanse da se pojavi prava dama. I gledaj neku koja ti je slična – ni da letiš previsoko, ni da padaš nisko. Uvek se kreće od sebe, sve ostalo su bajke za malu decu.
А обзиром да сам кроз живот стално гледао маторе кеве и бабе....може се рећи да "летим веома ниско" ако је у питању естетика женске фигуре. Не волим холивудску лепоту. То је за познате фаце.....фудбалере, певаче, глумце итд.
да често та реченица уме да се чује.Koliko puta ste čuli ovu rečenicu?
Koliko je primenjiva?
Kako se to nađe neko, neka (zavisno od polova)?
Jel isto kao traženje patika?
Podstaknut nekim dobrim komentarima na susjednoj temi, zanima me u kom kotekstu ovu rečenicu koristite i doživljavate?