- Poruka
- 79.571
Nađi lopova na slici
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dat e prenikujem u serlok gogili?Lopov je žena u plavoj haljini zavukla je ruku u džep čoveku koji izigrava nindzu
Više bi tebi takav nick odgovarao, ti nas možeš da špijuniraš, otkrivaš, razorkrivaš malverzacije na forumu i one javne i one tajnedat e prenikujem u serlok gogili?
možda joj je to dečko koji joj je reko gurni ruku u moj džep i uzmi pola evra da sebi kupiš kiselu vodu.Lopov je žena u plavoj haljini zavukla je ruku u džep čoveku koji izigrava nindzu
Eto i ja sam to pomislio, samo malo drugačije - vidi šta imam u džepu, a ono džep bušanmožda joj je to dečko koji joj je reko gurni ruku u moj džep i uzmi pola evra da sebi kupiš kiselu vodu.
ne ulažem previše u tebe jer ne znam da li ćeš zaslužiti u budućnosti da popiješ ponekad šampanjac, možda!?
sori Sensei
nije, nego u zdravom telu zdrav duhhahah boles
A viš ti ove odma je napali da je lopovka. Ona jadna samo htela da mu učinipa to
zdrav veseo i potentan
tebi je bar veselohahah boles
a tebi je tužno?tebi je bar veselo
Šta bre nećeš- Kod mene na temama je mandatorno!Izvainjavam se što sam Vesela i Vedra.
Neću više