- Poruka
- 37.547
Vidi gore, Zla Beba je dala odgovor
Da, tako kaže i googl.
Mislila sam da je neki manji detalj pa sam zanemarila čitavu sliku.
Pustinjakinja i detalji... , ubiće me detalji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi gore, Zla Beba je dala odgovor
Ruka kontra u ogledalu.
nema ogledala...da je ogledalo prikazalo bi devojku u kontra pozi...stani ispred ogledala u ovoj pozi pa ćeš videti....dakle ogledala nema i nikada ga nije bilo na ovoj slici..Noge - odraz u ogledalu
I to, i ruka u ogledaluNe vidi se torta u ogledalu
Specijalno ogledalo koje ne obrće levu i desnu stranu…
Браво, легендо!ja sam odmah zapazio
Specijalno ogledalo koje ne obrće levu i desnu stranu…
Možda je u pitanju neki veći TV ekran…nema ogledala...da je ogledalo prikazalo bi devojku u kontra pozi...stani ispred ogledala u ovoj pozi pa ćeš videti....dakle ogledala nema i nikada ga nije bilo na ovoj slici..
ono što nije u redu na slici je devojka u zelenom koja je alkoholičar jer ima crveni nos a hvata se za sok
radila je rerna...nije hladno...ne spremaju valjda pečeno pile u mikrotalasnoj....a i ova druga ima kratke rukaveSmrzla se.Manje je od 10 stepeni, a nema grejanja.
radila je rerna...nije hladno...ne spremaju valjda pečeno pile u mikrotalasnoj....
a radila je na Aljasci pa se teleportovala u sobu mislim napolju je izrazito zelena trava...nije zima ni pozna jesen ni rano prolećeOva druga je spremala pile, a ova crvenog nosa je došla s posla.
Контра руке у огледалу рецимо
i ja mislim da je to...ništa..Ma ništa ne valja...