NADJENI SKELETI DZINOVA, DOKAZ U KORIST STVARANJA A PROTIV TEORIJE EVOLUCIJE

Bog nije znao jer nije sumnjao u Andjele

NE mogu da ti odgovorim umesto Boga - on zna svoje razloge - verovatno bi potomtstvo zlih ljudi bilo zlo :aha:

Znaci Bog nije sveznajuc ?

Ako bi potomspvo bilo zlo zasto nije unistio prvu generaciju i sprecio to sve u korenu ? Kako moze da zna tako nesto a da ne zna da djavo hoce da prevari jedine 2 osobe na planeti ?

- - - - - - - - - -

Ti mislis da Bog non stop gleda u jednu tacku ? :mrgreen: Bog nije bio policajac , nakon sto je sve obavio odmarao je kao sto pise u bibliji u sedmi Dan Pocinu :aha:

A sotona je iskoristio tu priliku

Znaci prica da Bog vidi i zna sve nije tacna ?

Znaci Bog nije sveznajuc ?

Ako bi potomspvo bilo zlo zasto nije unistio prvu generaciju i sprecio to sve u korenu ? Kako moze da zna tako nesto a da ne zna da djavo hoce da prevari jedine 2 osobe na planeti ?

- - - - - - - - - -

Znaci prica da Bog vidi i zna sve nije tacna ?

Zato sto prvi ljudi nakon Adama nisu bili mnogo zli tek kasnije kad se napunila zemlja ljudi - napunila se i bezakonja i greha i zla :aha:

Bog samo u krajnjoj nuzdi unustava u globalu do tada trpi i ceka da se ljudi pokaju i poprave ::)

Tacna je ali Bogu nije palo na um da neko od Andjela sprema pobunu, sotona je to krio dok je bio obican normalan Andjeo Boziji medju milijarde ostalih vernih Bogu :)

Bog je pazio na Adama i Evu i od njih ocekivao da mozda pogrese ne od Anjdela koji do tada nisu pogresili ni jednom :aha:

Zato sto prvi ljudi nakon Adama nisu bili mnogo zli tek kasnije kad se napunila zemlja ljudi - napunila se i bezakonja i greha i zla :aha:

Bog samo u krajnjoj nuzdi unustava u globalu do tada trpi i ceka da se ljudi pokaju i poprave ::)

Tacna je ali Bogu nije palo na um da neko od Andjela sprema pobunu, sotona je to krio dok je bio obican normalan Andjeo Boziji medju milijarde ostalih vernih Bogu :)

Bog je pazio na Adama i Evu i od njih ocekivao da mozda pogrese ne od Anjdela koji do tada nisu pogresili ni jednom :aha:

Znaci sveznajuceg Boga koji vidi sve je prevario jedan andjeo i time mu upropastio njegovu tvorevinu ?
Ti kazes da Bog ne zna sve, ali on i ne vidi sve ako nije primetio da se sotona pretvara u zmiju i vara JEDINE ljude na planeti.

Ti si bar prvi vernik od kojeg ovo cujem :)

Sto se tice dece u potopu, i dalje stoji neobjasnjeno zasto je i njih pobio, kao i sve ostale zivotinje na krajnje gnusan nacin.
Ako je znao unapred da ce biti zli, zasto nije prekinuo to u prvoj generaciji ? Zasto je cekao da se zemlja napuni milionima da bi ih podavio sve , ako vec zna buducnost ( mada po nekim delovima tvojih postova, ispada da ne zna ni sta se desava u sadasnjosti ).

Bog pusta da se neke stari same odvijaju :aha: i onda reaguje kada se desi nesto :)

Mi bi bili marionete kao lutke na koncu kada bi Bog svaki nas korak vodio ili pratio :aha: Andjeli posmatraju ljude i zapisuju njihova dela a ona najgora javljaju Bogu

To je velika organizacija na nebu

Znaci po tebi Bog nije svemocan, ne zna sve i andjeli mu javljaju stvari a ne gleda on sam ?

Gde to pise u bibliji ?

Znaci po tebi Bog nije svemocan, ne zna sve i andjeli mu javljaju stvari a ne gleda on sam ?

Gde to pise u bibliji ?

Ima on i druga posla :aha: Zato je stvoio andjele da sluze - Nece valjda kralj da se smara sitnicama :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Bog moze da pogleda coveka kad se moli Bogu i onda on cuje molitve i gleda :)

Ovako sto da gleda Ateiste i neprijatelje koji ga olajavaju svaki dan i nervira se :mrgreen:

Bog pusta da se neke stari same odvijaju :aha: i onda reaguje kada se desi nesto :)

Mi bi bili marionete kao lutke na koncu kada bi Bog svaki nas korak vodio ili pratio :aha: Andjeli posmatraju ljude i zapisuju njihova dela a ona najgora javljaju Bogu

Bog je onaj koji sve zna, onaj svemudri, a onda je on opet onaj koji, po tebi bar, pušta da se desi nešto, pa onda reaguje. To je kao da vidim da će neko uništiti moju tvorevinu i onda sačekam da on to uradi, pa reagujem. To mudrost nije. A ovde se ne govori o ljudima konkretno, nego o njegovim postupcima. Sposoban je da ubija ljude, a nije sposoban da ubije palog anđela? Toliko je bušna biblija...

Bog je onaj koji sve zna, onaj svemudri, a onda je on opet onaj koji, po tebi bar, pušta da se desi nešto, pa onda reaguje. To je kao da vidim da će neko uništiti moju tvorevinu i onda sačekam da on to uradi, pa reagujem. To mudrost nije. A ovde se ne govori o ljudima konkretno, nego o njegovim postupcima. Sposoban je da ubija ljude, a nije sposoban da ubije palog anđela? Toliko je bušna biblija...

Њега као свог бившег пријатеља чува за крај. Направиће од њега тост. Не читаш ти добро библију.

Ima Ministarstvo grehova i škola za anđele doušnike gde se primaju samo anđeli sa najvećim ušima ili oni koji dobro brane jedanaesterce u 3D prostoru, pa zato dobiju sportsku stipendiju.

ne vidim zasto ponavljas nesto sto nema veza sa pitanjem koje sam ti postavio.
izbegavas da odgovoris na vrlo jednostavno pitanje.
da li i dalje mislis da su ovi skeleti stvarni ili si skapirala da to neme vaze sa vezom?
da li je kujtim u pravu kada je napisao da si sracunato postovala ove gluposti ili si zaista prvobitno mislila da je prica istinita i da li osecas blam zbog naivnosti?
pitanja su vrlo jednostavna. srpski znas tako da je jedini razlog izbegavanja odgovora u tvojoj tvrdoglavosti i ne zelis da priznas nama (a verovanto ni sebi jer bi time srusila svoju piramidu neznanja i ceo svoj JSovski svet)...

mislim da je jasno dokazano da su slike laznjaci.

CITAM NASLOV TEME pa pomislih - kako je postojanje divova dokaz kreacionista . nigde ne pise da je bog stvorio divove i ljude nego samo coveka i zenu.

bas bi postojanje divova moglo biti shvaceno kao dokaz evolucije. eto razvili su se divovi pre nas ali nestali su kad i dinosauri.

Dinosaurusi su nestali pre 65 miliona godina, tada nije bilo ljudi, ni slicnih vrsta dnonoznih primata sa velikim mozgovima :)

Dinosaurusi su nestali pre 65 miliona godina, tada nije bilo ljudi, ni slicnih vrsta dnonoznih primata sa velikim mozgovima :)

vernici mogu da povezuju nemoguce pa mogu i ja :D

a u sustini postojanje divova bi bio samo dokaz da su izumrli i da su nekada ziveli i niceg vise.

riba imas i malih a imas i kitova i kao kad bi rekao eto kit je dokaz da se male ribe nisu mogle razviti nego bi sve bile velike.

vernici mogu da povezuju nemoguce pa mogu i ja :D

a u sustini postojanje divova bi bio samo dokaz da su izumrli i da su nekada ziveli i niceg vise.

riba imas i malih a imas i kitova i kao kad bi rekao eto kit je dokaz da se male ribe nisu mogle razviti nego bi sve bile velike.

Kitovi nisu ribe :D

U pravu si u sustini, veliki ljudi nisu dokaz protiv evolucije.

mislim da je jasno dokazano da su slike laznjaci.

CITAM NASLOV TEME pa pomislih - kako je postojanje divova dokaz kreacionista . nigde ne pise da je bog stvorio divove i ljude nego samo coveka i zenu.

bas bi postojanje divova moglo biti shvaceno kao dokaz evolucije. eto razvili su se divovi pre nas ali nestali su kad i dinosauri.

postojanje divova i sta rece o divovima :fdlan:

divovi su dokaz kreacionizma a ne evolucije

i postojali su prema Bibliji

postojanje divova i sta rece o divovima :fdlan:

divovi su dokaz kreacionizma a ne evolucije

i postojali su prema Bibliji

ne divovi su dokaz evolucije a izumrli su zato sto su se promenili uslovi zivota i u skladu sa evolucijom nisu preziveli.

da je u skladu sa biblijom sve sto je stvoreno zivi i ne menja se zivi svet.

cim se menja to je evolucija

ne divovi su dokaz evolucije a izumrli su zato sto su se promenili uslovi zivota i u skladu sa evolucijom nisu preziveli.

da je u skladu sa biblijom sve sto je stvoreno zivi i ne menja se zivi svet.

cim se menja to je evolucija

дакле ово је еволуција једном реченицом
није постојао бог до хомосапијенса?

Back