Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da u demokraciji je baš osuđen ubica Epšdajna . To je bio Sveti Nikodije lično .У демокрацији народ осуди убивање незгодног свиједока,
а код вас, кад убију незгодног свиједока, народ каже![]()
Da u demokraciji je baš osuđen ubica Epšdajna . To je bio Sveti Nikodije lično .
pa kad već veruješ u svašta, šta ti problem da dodaš?
moli se @38imak da prokomentarise
Da nije srpska UDBA?
Ili je popio novu americku koka koly?
Sta misli @Dobro situirani gospodin
Napisao si čitavu metafiziku pokušavajući da opravdaš prostu činjenicu da nezgodni svedoci i u demokraciji isparavaju kao ključala voda. I čemu je doprinela borba javnosti u vezi smrti Epštajna da Epsajnov advokat ne ispari .Није осуђен убица Епштајна.
Епштајн је бачен у затвор.
Мјесто му је било у затвору.
Демокрација, шјор Кринка.
Е, сад...демокрација је пуна рупа. Само што се у демокрацији рупе не негују, него осуђују. Опћенито, ако ништа друго, а оно од стране јавности. А код вас по источним монголским деспотијама, јавност само деспота воли, а осуђује оне који се дрзну да цртају брчиће по лику деспота.
И данас, после толико година, имамо борбу јавности за истину о случају Епштајна. Као и борбу многих политичара за истину. Е, сад, што има и других, корумпираних или уплетених и умрежених, и учесника у инкриминисаним догађајима, који блокирају из различитих интереса да истина изађе на видело,
па,
борба добра и зла постоји од кад је свијета и вијека. Некад превагне једна, некад друга страна.
![]()
Само што по источним монголским деспотијама тас је подешен много више да претегне на наопаку страну.
tvoja pisanija na politici su kao zewaИстина је да вјерујем у Дјед Мраза,
ипак, то је моја приватна ствар, те не можеш због мог вјеровања у Дјед Мраза да дискредитујеш моја писанија о политици.
Napisao si čitavu metafiziku pokušavajući da opravdaš prostu činjenicu da nezgodni svedoci i u demokraciji isparavaju kao ključala voda. I čemu je doprinela borba javnosti u vezi smrti Epštajna da Epsajnov advokat ne ispari .
. . . . , bankarska garancija, jel to bas moralo to bas 100%, ?Ali poenta bili milioneri , nego sto su vedrili i oblacili po americi....Ima u intervju biznismena, valjda onaj ko je otvorio onaj cafe...kako je bila otovrena utakmica, klasika jedan zateze svoje veze, drugi svoje, i onda on ode kod tata Gatesa i tata okrene par telefona i bez dolara dobije dil vredan 30 mil dolara..
Kasnije je na odobren dil naravno dobio bankarski zajam....
U Srbiji u vreme privatizacije, ja sam bio u poziciji kao student , odlicna prilika niska cena, odlicno za moje organizatorske spozobnosti , uslov prva rata odmah, a kasnije godisnje ukupno za 7 godina...ali cifra bukvalno da mozes za 6 meseci da vratis ceo dug....
Ali uslov mora bankarska garancija, a ne ni investicija, ni kesh , ni kredit kod druge banke, to sam imao , drugar radio dilerske poslove za drugu banku isto student...
Ali je imao racun i mogucnost da povuce ceo iznos da ne moram uopste da idem na rate, nego da prebacim sve agenciji za privatizaciju a da dugujem banci , jeste visa kamata, i banka , ali da se mrdnes od krokodila...
Medjutim, ne moze posteno kod lopova, i banka koja je odredjena da jedina daje bankarske garancije za tu aukciju , privatizaciju , nece da da bankarsku garanciju i mozes samo da gledas kako neki seljo koji je posle unistio firmu , a firma imala i prodavnice i hotele i poslovne objekte...bukvalno da ne moras da cerupas, nego da stane na noge...i ceo kraj da zivne...ali naravno Srbiji to ne odgovara, nego se sve pocepalo , 80% objekata sad je zapusteno , pretvoreni u neke prirucne magacine...naravno hotel jedan je onako , a drugi zapusten, par poslovnih objekata prodato dobro , par lose...
Klasika balkanska...Srpska ili balkanska..
Majkl od starta nije imao sreće.
Prvo ga uvoštio ćale kako bi imali visoke muške vokale u porodičnom bendu.
Onda se zasektašio u onu crkvu pa je bio problem da izadje a taman se ofarbao u belo
To je bila caka tih privatizacija, samo jedna banka je odredjena po danu aukcije, mozda i za mesec aukcije, ne znam, ali samo jedna banka i i onda ako ti bas ta banka, ne druga ne da bankarsku garanciju , to sam pitao , onda ne moze ucesce na licitaciji.... . . . , bankarska garancija, jel to bas moralo to bas 100%, ?
hipoteticki, .... a sta da si nasao privatno lice- privatne pare u kesu, i imas mogucnost kompletne isplate sad odme, . . . . jel opet mora garancija od banke opet? . . . . . . . .. . . . (procitao sam gore, al jos jednom da pitam)
Da, dešava ali od kud onda 85-ogodišnjaci ako je "normalno" umrijeti sa 80?Не бих да кварим забаву, али се дешава 80-годишњацима да буду пронађени мртви.
Kako to da se u demokratiji toliko tajni krije i da lete glave ko djeca niz tobogan?Da u demokraciji je baš osuđen ubica Epšdajna . To je bio Sveti Nikodije lično .
Nema više dobre muzikePa i ovde mu klicali:
Majkle Srbine
Zaboravila sam zašto.
Jadan, prop'o![]()
Kod vas stalno nekog koknuУ демокрацији народ осуди убивање незгодног свиједока,