Nađen mrtav advokat Džefrija Epštajna, a tek napunio 80 godina

Da u demokraciji je baš osuđen ubica Epšdajna . To je bio Sveti Nikodije lično .

Није осуђен убица Епштајна.

Епштајн је бачен у затвор.

Мјесто му је било у затвору.

Демокрација, шјор Кринка.

Е, сад...демокрација је пуна рупа. Само што се у демокрацији рупе не негују, него осуђују. Опћенито, ако ништа друго, а оно од стране јавности. А код вас по источним монголским деспотијама, јавност само деспота воли, а осуђује оне који се дрзну да цртају брчиће по лику деспота.

И данас, после толико година, имамо борбу јавности за истину о случају Епштајна. Као и борбу многих политичара за истину. Е, сад, што има и других, корумпираних или уплетених и умрежених, и учесника у инкриминисаним догађајима, који блокирају из различитих интереса да истина изађе на видело,

па,

борба добра и зла постоји од кад је свијета и вијека. Некад превагне једна, некад друга страна.

obaranje-ruku.jpg

Само што по источним монголским деспотијама тас је подешен много више да претегне на наопаку страну.

pa kad već veruješ u svašta, šta ti problem da dodaš?

Истина је да вјерујем у Дјед Мраза,

ипак, то је моја приватна ствар, те не можеш због мог вјеровања у Дјед Мраза да дискредитујеш моја писанија о политици.

Није осуђен убица Епштајна.

Епштајн је бачен у затвор.

Мјесто му је било у затвору.

Демокрација, шјор Кринка.

Е, сад...демокрација је пуна рупа. Само што се у демокрацији рупе не негују, него осуђују. Опћенито, ако ништа друго, а оно од стране јавности. А код вас по источним монголским деспотијама, јавност само деспота воли, а осуђује оне који се дрзну да цртају брчиће по лику деспота.

И данас, после толико година, имамо борбу јавности за истину о случају Епштајна. Као и борбу многих политичара за истину. Е, сад, што има и других, корумпираних или уплетених и умрежених, и учесника у инкриминисаним догађајима, који блокирају из различитих интереса да истина изађе на видело,

па,

борба добра и зла постоји од кад је свијета и вијека. Некад превагне једна, некад друга страна.

obaranje-ruku.jpg

Само што по источним монголским деспотијама тас је подешен много више да претегне на наопаку страну.
Napisao si čitavu metafiziku pokušavajući da opravdaš prostu činjenicu da nezgodni svedoci i u demokraciji isparavaju kao ključala voda. I čemu je doprinela borba javnosti u vezi smrti Epštajna da Epsajnov advokat ne ispari .

Истина је да вјерујем у Дјед Мраза,

ипак, то је моја приватна ствар, те не можеш због мог вјеровања у Дјед Мраза да дискредитујеш моја писанија о политици.
tvoja pisanija na politici su kao zewa
prosto ti se prisere

Ali poenta bili milioneri , nego sto su vedrili i oblacili po americi....Ima u intervju biznismena, valjda onaj ko je otvorio onaj cafe...kako je bila otovrena utakmica, klasika jedan zateze svoje veze, drugi svoje, i onda on ode kod tata Gatesa i tata okrene par telefona i bez dolara dobije dil vredan 30 mil dolara..
Kasnije je na odobren dil naravno dobio bankarski zajam....

U Srbiji u vreme privatizacije, ja sam bio u poziciji kao student , odlicna prilika niska cena, odlicno za moje organizatorske spozobnosti , uslov prva rata odmah, a kasnije godisnje ukupno za 7 godina...ali cifra bukvalno da mozes za 6 meseci da vratis ceo dug....

Ali uslov mora bankarska garancija, a ne ni investicija, ni kesh , ni kredit kod druge banke, to sam imao , drugar radio dilerske poslove za drugu banku isto student...
Ali je imao racun i mogucnost da povuce ceo iznos da ne moram uopste da idem na rate, nego da prebacim sve agenciji za privatizaciju a da dugujem banci , jeste visa kamata, i banka , ali da se mrdnes od krokodila...

Medjutim, ne moze posteno kod lopova, i banka koja je odredjena da jedina daje bankarske garancije za tu aukciju , privatizaciju , nece da da bankarsku garanciju i mozes samo da gledas kako neki seljo koji je posle unistio firmu , a firma imala i prodavnice i hotele i poslovne objekte...bukvalno da ne moras da cerupas, nego da stane na noge...i ceo kraj da zivne...ali naravno Srbiji to ne odgovara, nego se sve pocepalo , 80% objekata sad je zapusteno , pretvoreni u neke prirucne magacine...naravno hotel jedan je onako , a drugi zapusten, par poslovnih objekata prodato dobro , par lose...

Klasika balkanska...Srpska ili balkanska..
. . . . , bankarska garancija, jel to bas moralo to bas 100%, ?
hipoteticki, .... a sta da si nasao privatno lice- privatne pare u kesu, i imas mogucnost kompletne isplate sad odme, . . . . jel opet mora garancija od banke opet? . . . . . . . .. . . . (procitao sam gore, al jos jednom da pitam)

. . . . , bankarska garancija, jel to bas moralo to bas 100%, ?
hipoteticki, .... a sta da si nasao privatno lice- privatne pare u kesu, i imas mogucnost kompletne isplate sad odme, . . . . jel opet mora garancija od banke opet? . . . . . . . .. . . . (procitao sam gore, al jos jednom da pitam)
To je bila caka tih privatizacija, samo jedna banka je odredjena po danu aukcije, mozda i za mesec aukcije, ne znam, ali samo jedna banka i i onda ako ti bas ta banka, ne druga ne da bankarsku garanciju , to sam pitao , onda ne moze ucesce na licitaciji...

Tako ustvari dobijaju kontrolu nad privatizacijom, jer banka nece dati garanciju nikom ko nije odobren, i onda mozes da ladis jaja sa parama...
A pare same po sebi nisu dovoljne, cak ni garancija bilo koje druge banke....jer bi mi banka koja hoce da mi da kredit dala i bankarsku garanciju...za taj iznos..
A razlog zasto sam ja bio u toj prici je sto je to islo kao mimo agencije za privatizaciju , tj nije bila u bloku privatizacija gde si morao direktno da dodjes na grljenje sa Bubalom ili nekim od dodeljenih ministara, npr Rasim Ljajicem....kao npr Flora Becej i slicne firme....koje ne bi isle na privatizaciju dokle god se ne nadje tip koji ce da calne milion evra mita za ministra koji postaje kao domacin na ekskurziji , ti postajes njegov klijent i onda ti sve zavrsava ali nekad su bili nemoguci, tj imali su zahtev menjanja akcija...ali to ja nisam hteo jer nisam imao novca...ali ni drugi koji su imali nisu ulazili u takve dilove ponekad, jer mora da kupis neku sasvim desetu firmu koja te ne interesuje, da bi kasnije izmenjao akcije i dobio onu koja te interesuje...a da se ne vidi kakve sve mucke rade Bubalo i kompanija..

Da u demokraciji je baš osuđen ubica Epšdajna . To je bio Sveti Nikodije lično .
Kako to da se u demokratiji toliko tajni krije i da lete glave ko djeca niz tobogan?

Ja sam mislio da samo Putin tako likvidira sve kandidate pred izbore da bi glasali ljudi samo za njega. Tako bar bulazne ovde zapadne demokrate kojima je normalno da čovjek umre ako ima 80. godina.

Back