Nadarenost za programiranje

• Začetnik teme Začetnik teme Nona2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li treba biti nadaren za programiranje?

• Da- moras imati talenat.

glasova: 7 43,8%
  • Ne- svako moze da nauci da programira.

glasova: 9 56,3%

• Ukupno glasova
    16
izasao je u nezgodnom trenutku, kao sto je pukao i commodore 128..prosto je zakasnio..
xt masine su se vec pojavljivale
А ја мјеркао... видим да чика Били продаје срање од хардвера, Мек ми прескуп... па реко ајмо на Атари који је у Мек симулацији радио скоро и брже од Мека, а уздао сам се у Швабе које су за Атарија правиле доста озбиљног софтвера па реко одржаће се на тржишту... Јок, сарани све чика Били с овим гованцима...

za nonu koja je sad u javaskriptu :D

c_2944194_xqSCb.jpg

laku noc :D

ovo sam ja cak znala koja sam presla tek 2% JS :mrgreen:
ne bih da te sad omalovazavam ili da ti spustam, ali cisto da znas..java skript je za vikend programere :D

ali uopste se ne zezam..taj izraz sam video u jednoj knjizi za JS :D

kad krenes sa objektno orijentisanim programiranjem ukapiraces mnogo toga sta pricamo :D
ali zelim ti iskreno uspeh i ne odustaj, ali znaj da ovaj pocetnicki entuzijazam i brzo napredovanje cim krenes na ozbiljnije stvari udaras glavom u zid :D

ne bih da te sad omalovazavam ili da ti spustam, ali cisto da znas..java skript je za vikend programere :D

ali uopste se ne zezam..taj izraz sam video u jednoj knjizi za JS :D

kad krenes sa objektno orijentisanim programiranjem ukapiraces mnogo toga sta pricamo :D
ali zelim ti iskreno uspeh i ne odustaj, ali znaj da ovaj pocetnicki entuzijazam i brzo napredovanje cim krenes na ozbiljnije stvari udaras glavom u zid :D
A sto ti imas potrebu da se sprdas? Mislis da je to zabavno?

Ja uopste ne zelim da idem dalje od JS ako moze da mi zavrsi ono sto mi treba.
Vi kao da imate neki kompleks pa se rugate JS.
Cemu ti kompleksi? :think:

Back