Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
mislim da sam bila jasnazato te i pitam..sta u stvari zelis da kazes?
tesko je to objasniti onima koji ne mogu da shvate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da sam bila jasnazato te i pitam..sta u stvari zelis da kazes?
znaci drugim recima nemas pojma sta hocesmislim da sam bila jasna
znaci drugim recima nemas pojma sta hoces
Још теже је објаснити оно што не схвата онај што хоће да објасни...mislim da sam bila jasna
sta se ti mesas?Још теже је објаснити оно што не схвата онај што хоће да објасни...
Извини на мијешању, убудуће уз тему коју отвараш приложи и списак оних који на њој могу писати.sta se ti mesas?
Izmislio je da sam rekla nesto sto nisam.
Nikad u zivotu nisam rekla da svako moze sve da radi.

a ti nikako onda da mi kazes sta govoris ovom temom?sta se ti mesas?
Izmislio je da sam rekla nesto sto nisam.
Nikad u zivotu nisam rekla da svako moze sve da radi.
nista ja ne kazema ti nikako onda da mi kazes sta govoris ovom temom?
sta zelis da kazes?
ok, da kazemo da sam pogresio, onda kazi sta zelis da kazes ovom temom?
ne..ne..mi smo imali i na pp-u dugu raspravu oko ovih stvari i posle na drugoj teminista ja ne kazem
ja sam postavila pitanje
sve sto zelim da kazem sam vec rekla.....ne..ne..mi smo imali i na pp-u dugu raspravu oko ovih stvari i posle na drugoj temi
zato te otvoreno pitam
izjasni se..sta zelis da kazes?
ja se ne secam da sam ikad u zivotu s tobom u PP razgovarala na temu nadarenostiaj sad lepo sazmi i kazi na jednom mestu
ja nemam nikakav problem, ti si imao problem......kad covek ima toliki problem da kaze sta u stvari zeli da kaze i sam bi trebao da bude svestan koliko gresi.
nisi u stanju da verbalizujes ono sta zelis da postignes ovom temom.

sve je recenoako nemas onda verbalizuj..vec dve strane te to pitam a ti se vrpoljis![]()

Zar tebi nije odmah bilo jasno da je trol tema? Odmah sam to i napisao ali mi je neko obrisao poruku...nisi u stanju da verbalizujes ono sta zelis da postignes ovom temom.
Pitaj hirurga kako shvata svoj posao , bilo kog, kardio ili obicnog hirurga.brate
ko kad bih sad pricao kako je hirurgija slicna mesarskom poslu, uzmes skalep i secnes i tu unutra pronadjes sta trreba da dodatno secnes i onda kazes sestri da zasije..ali bas tako ovo tvojer zvuci.
Zar tebi nije odmah bilo jasno da je trol tema? Odmah sam to i napisao ali mi je neko obrisao poruku...
pazi, programiranje ti je 70% razmisljanje a samo 30% kodiranje...
ja najvise vremena provodim u setnji dok razmisljam kako nesto da resim i onda posle sednem i kuckam na osnovu ideja koje sam dobio dok sam se setao..