Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.498
Ispricaj vic do kraja....znam da profani u skolama masovno na kraju nose plocice sa imenom i adresom gde stanuju....Jel znaš da su programeri imuni na alchajmera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispricaj vic do kraja....znam da profani u skolama masovno na kraju nose plocice sa imenom i adresom gde stanuju....Jel znaš da su programeri imuni na alchajmera?
Nisam to rekao.Ispricaj vic do kraja....znam da profani u skolama masovno na kraju nose plocice sa imenom i adresom gde stanuju....
Ameri su suprotno Srbima u tom smislu , a opet mentalno su isti...sto se alavosti tice..
nemoj da te nonka cujeMatematičko-inžinjerski um.

to je matematicko logickaSamo je razlika u tome sto ne postoji inteligencija koja se zove "programerska inteligencija" .....

matematicko logicka nije vezana samo za programiranje vec i za druge oblastito je matematicko logicka![]()
to je diskutabilno da li je samo logicko-matematickanaravno, ali ovde pricamo o programiranju
da ;li znas da se cela kompjuterska grafika zasniva na matricama?to je diskutabilno da li je samo logicko-matematicka
zaboravljas programske JEZIKEkomojuteri su matematika.
sve su to kompajlerizaboravljas programske JEZIKE

sto ne menja cinjenicu da su JEZICIsve su to kompajleri
sve se na kraju svodi na binarni sistem 0 i 1
ja sam cak nekad davno na spektrumu programirao u masincu![]()
pazi, zasto ja ne mogu da napisem simfoniju? mogu .. naucicu note.. malo se edukovati i napravicu krs zivi koji niko nece slusati.sto ne menja cinjenicu da su JEZICI
da su matematika zvali bi se matematika
sto nikako ne znaci da ja pokusavam da smanjim bitnost matematike......niposto
ovo je cista lazti pokusavas da proturris pricu da svako moze da se bavi svakim poslom..moze, ali kako?..

a sta u stvari ti pokusavas da kazes?ovo je cista laz
bukvalno nikad i nigde to nisam rekla![]()

a sta u stvari ti pokusavas da kazes?

to nije odgovor..nemoj mi reci da ni sama ne mozes da verbalizujes sta zelis da kazes?
kazem da je laz ovo sto si napisao:to nije odgovor..nemoj mi reci da ni sama ne mozes da verbalizujes sta zelis da kazes?
to nikad i nigde nisam reklati pokusavas da proturris pricu da svako moze da se bavi svakim poslom..moze, ali kako?..
brateDa je programiranje stvar logike, bas i nije...
Vise je stvar poznavanja trenutnih bagova, mogucnosti i nacina da se nesto odradi...
A sad procitajte ove dve recenice....da li druga recenica lici na definiciju logike?
Seljacke mozda, ali ni bulove ni matematicke nije sigurno...
Matematicki receno , programiranje je funkcija sekvenciranja zadatka na trenutno ostvarive ili funkcionalne rutine, programske ili masinske....
Ogromna razlika izmedju toga i logike....jeste, seljacki pojam logike lici na ovo , logika je dobices potvrdu da nisi osudjivan u policiji ako platis teti popunjavanje zahteva za tu potvrdu za 10 min, a ako ne platis, traje oko 1h i nista od potvrde da si predao zahtev...
Dakle seljacki pojam logike obuhvata realnu situaciju , a ne ono sto je po zakonu ili kako je zvanicno napisano u dokumentaciji.
Sad probajte da definisete talenat....talenat za logiku je jedna stvar, koja ocigledno nema nikakve veze sa programiranjem..
Talenat za programiranje je talenat za seljacku logiku...ne za dokumentaciju , ne za zakon i sintaksu jezika, nego za zaobilazenje situacija trebalo bi ali ne radi...
zato te i pitam..sta u stvari zelis da kazes?kazem da je laz ovo sto si napisao:
to nikad i nigde nisam rekla