pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
radim ja u sumi vec 10 godinaNe može senior ako ne radiš bar 5 godina ČP
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radim ja u sumi vec 10 godinaNe može senior ako ne radiš bar 5 godina ČP
aha...Sve je to na istu foru. Kad naučiš jedan, lakše učiš drugi. Imaš imperativne i funkcionalne i mešovite. Naučiš jednu vrstu pa drugu i teraš...
Imaš iste programske strukture u svima... svi oni su imperativni...aha...
FORTRAN, Cobol, Basic, C..
slično je to
ou jea...Imaš iste programske strukture u svima... svi oni su imperativni...
bez zeze dobio sam poruku ovu danas kod onih sto sam imao live coding,senior, izgelda da visualizacija sorta nije jednostavna, da je bilo ko resio uzeli bi njega, ali posto sam ja jedini izgleda resio jos dolazim u izbor. dobro bilo je jos i sql neki jednostavni select i to sam i resio na tri nacina evo i poruka, google translatesenior...
Znaš kako su mene primili. Petak, odem u firmu, ispitivali me šta sam napisao u CV, onda me poslao kod lika na tehničkibez zeze dobio sam poruku ovu danas kod onih sto sam imao live coding,senior, izgelda da visualizacija sorta nije jednostavna, da je bilo ko resio uzeli bi njega, ali posto sam ja jedini izgleda resio jos dolazim u izbor. dobro bilo je jos i sql neki jednostavni select i to sam i resio na tri nacina evo i poruka, google translate
Поштовани господине Ахмадинежад
Желео бих да вам дам неке привремене повратне информације о вашој пријави пре викенда.
Данас ћемо обавити два интервјуа са кандидатима и обавестићемо вас о нашој одлуци данас или најкасније почетком следеће недеље.
До тада, угодан викенд и срдачан поздрав
castim ako dobijem posao.
bez zeze dobio sam poruku ovu danas kod onih sto sam imao live coding,senior, izgelda da visualizacija sorta nije jednostavna, da je bilo ko resio uzeli bi njega, ali posto sam ja jedini izgleda resio jos dolazim u izbor. dobro bilo je jos i sql neki jednostavni select i to sam i resio na tri nacina evo i poruka, google translate
Поштовани господине Ахмадинежад
Желео бих да вам дам неке привремене повратне информације о вашој пријави пре викенда.
Данас ћемо обавити два интервјуа са кандидатима и обавестићемо вас о нашој одлуци данас или најкасније почетком следеће недеље.
До тада, угодан викенд и срдачан поздрав
castim ako dobijem posao.
nisam razumeo..sta je problem?jas'zvinjavam ko je bio "nadaren" da promeni fabrički setovano vreme za PP ili običan komentar na forumu?
ovako nastupe svi kojima izneseš teh. nedostatke...nisam razumeo..sta je problem?

da ovi programeri sto rade za drzavu sacuvaj boze na sta lice ti sajtoviZbog ovakvih programera kojima je njihov softver logičan došli smo do rezultata da je lakše naći pouzdanog snabdevača narkoticima na dark web-u nego eko taksu na sajtu poreske uprave
Питај ове који их скупљају, какав је кавлитет тога што добију.Наравно да може да не може не би данас скупљали програмере са лопатом.
Programiranje je stvaralački čin baš kao i pisanje, inače bi rado napravili AI programera ČPДобро, писање је ипак и стваралачки чин, програмирање баш и није, али дајем драстичан примјер да би се боље видјела суштина.
u svakoj delatnosti ti je potrebna referenca, niko ne zapocinje od nule svaki dan........Programiranje je stvaralački čin baš kao i pisanje, inače bi rado napravili AI programera ČP
No to što mnogi prepisuju programe, ne znači da ih neko nije pre toga stvorio ČP
vece firme danas imaju vise krugova, prvo su sa mnom pricali pa mi dali projekat, pa onda live coding, a izgleda da nemaju niko ko bi to resio. jer ja imam 0 radnog iskustva pa me opet razmatraju. recimo ono za c++ sto si mi pomogao sam odmah dobio korpu.Znaš kako su mene primili. Petak, odem u firmu, ispitivali me šta sam napisao u CV, onda me poslao kod lika na tehnički
intervju, pa sam na tabli pisao neke programe, dakle iz glave, bez kompjutera, sa flomasterom, i onda oko 22h dobio
ponudu za posao ČP
I sad me drugi mame bez intervjua ČP
Pa ne znam, firma od 1000 ljudi tebi mala firma?vece firme danas imaju vise krugova
Malo si obrnuo, cena bavljenja naukom je mala, dok je cena u industriji daleko veća. Tako bar u USA. Baviš se naukom samo ondaCena rada naucnog radnika je mnogo niza.....korist takodje, ali nema nikakvog udela u vlasnistvu pronalaska..
Obicno
pa to je veca firma , ali danas retko da primaju bez 2-3 kruga jer danas ima dosta vise programera. nisu danas nista rekli znaci pocetkom sledece nedelje.Pa ne znam, firma od 1000 ljudi tebi mala firma?
Jel si konkurisao preko interneta? Ovo je bilo uživo. Ti preko interneta oće da zavlače dok ne nađu klijenta, jer uglavnom iznajmljuju ljude.pa to je veca firma , ali danas retko da primaju bez 2-3 kruga jer danas ima dosta vise programera. nisu danas nista rekli znaci pocetkom sledece nedelje.
A ne,....to je savremena zamena teza...zvana akademsko piskaralo.......to nema veze sa naucnikom ama bas nikakve....Pa ne znam, firma od 1000 ljudi tebi mala firma?
Malo si obrnuo, cena bavljenja naukom je mala, dok je cena u industriji daleko veća. Tako bar u USA. Baviš se naukom samo onda
ako te ne zanimaju pare...