Battlecat
Iskusan
- Poruka
- 6.977
Nekako se opet ovo "drugo" vidjenje pretvorilo u prvo vidjenje haha ....
Kazem vam ja ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ипак је тај нацизам створио од једне поражене, понижене и економски уништене земље светску силу број 1. за само 6. година, од 1933. до 1939.године.
То је невероватан успех вредан сваког поштовања.
Све су то подметнуте лажи. Размисли логично, ако је хитлеризам био толико екстремно словенофобичан, зашто су се стотине и стотине хиљада Словена борили на страни сила осовина?
Ђурђевић и Калајић између осталих, само су били неки од паметних људи који су схватили суштину оба Светска рата. Ви сте вековима радили на томе да срушите два одбрамбена Европска бедема - хришћанство и монархију, који су вас спречавали да успете у својим пакленим плановима. Није случајно што су после првог Светског рата нестале три хришћанске монархије, Русија, Немачка и Аустро - Угарска. Атеистичко - терористичко ђубре Гаврило Принцип који је увукао народ у први и група најгорег шљама предвођена Симовићем која је за шаку фунти, срамним плаћеничким мартовским пучем 1941. увукла овај народ у други Светски рат, биће жигосани у историји као банда која је само послужила прљавим јудео - масонским циљевима
А " мали Јеврејин " који је по Солжењицину побио 66 милиона Руса?
Хитлеризам још и није ништа, у односу на демонски талмудизам. Баш је др. Жарко Гавриловић рекао једном приликом да је Талмуд најрасистичкија књига икада написана. Примера ради, чак је и Винстон Черчил давног 10. новембра 1944. године у Британском парламенту рекао да су " ционисти нова екипа гангстера гора од нацистичке Немачке. " Па ционизам је још 1975. године осуђен Резолуцијом Уједињених нација као облик екстремног расизма! Ционизам је, у ствари, јеврејски расни и религијско - идеолошки глобални тоталитаризам са изразито антихришћанским предзнаком. И овде имам контра питање, одакле теби образ да долазиш у моју земљу и брутално вређаш великане мог народа ( Велимировића, Недића, Љотића... ) . А када ми станемо у одбрану тих честитих људи, бивамо кажњени за наводни " анти - семитизам, нацизам итд " .
Познавао сам двојицу " српских " ветерана који су учествовали у рату у Хрватској, оба су патолошки мрзели Хрвате, гле случајности, оба су били и цигани. Тачније један је био мешанац са југа, а други прави циганин. Са друге стране, сви моји познаници који су прави Срби, дакле по презимену Словени, по крви аријевци, а по срцу и души православни хришћани, Хрвате сматрају нашом изгубљеном заблуделом браћом и знају ко су наши прави непријатељи. Никаква удбашка пропаганда неће променити наше мишљење.
Зар ћеш ти да нам држиш слово о хришћанству, ти који си још у време оне скарадне прошлогодишње параде мужелоштва и женелоштва пропагирао на форуму права тих блудника? Иначе " духовни отац " сексуалне револуције је био јеврејски олош Фројд ( који је био и педер, то сам прочитао код Јеротића ) .
Немојте само ви да браните нас Словене јер је " отац ваш ђаво и ви сласти свога оца чините. " Па зар ви који сте убили богочовека Христа, пре више од две хиљаде године ( притом демонски сладострасно узвикујући " крв његова на нас и на децу нашу! " ) , зар ви који сте Словенима мучки подметнули демократију, комунизам, ничеизам, космополитизам, интернационализам, егалитаризам, мултиетничност, мултикултурализам, и остале отрове, зар ви о какви ли срамоте да нас браните? Ово је цела истина о вашим плановима за нас.
Ti nemaš apsolutno nikakve veze sa hrišćanstvom, niti išta o tome znaš.
Tvoja skaradna ideologija rasne diskriminacije i segregacije nikakve veze nema sa hrišćanstvom.
"Nema vise Judejca, ni Jelina, nema vise roba ni slobodnoga, nema vise muskog pola ni zenskog, jer ste svi jedan (covjek) u Hristu Isusu. Amin."
Nemoj samo nekom srpskom borcu iz ratova devedestih da poturaš te boleštine, ima da ti ih izbije iz tintare za sva vremena.
Iako nisam stručnjak za taj "levi" ili "socijalistički" aspekt Nacional-Socijalizma,mislim da jedna onako organizovana mašinerija kakav je bilo Treće Carstvo,nije mogla u početku da funkcioniše bez krupnog kapitala,koji se nalazio u posedu preživelih Junkera,a boga mi i velikog broja kapitalista koji su u početku,zajedno sa vojnom vrhuškom podržavali Hitlera.
Ali da je rad,igrao bitnu ulogu u NS,jeste.
To potvrđuju i njegove reči upućene pred 50 000 radnika,tokom partijskog kongresa u Nirnbergu.
"Došlo je vreme,kada nijedan Nemac,koji nije prethodno radio za svoju zemlju,neće moći da pristupi zajednici našeg naroda"
Dakle,očigledno je da je to "levičarstvo" bilo prisutno,u kojoj meri u samom NDSAP,nisam siguran.
Lično mislim da je Socijalizam jedna velika Utopija i prevara.
Da li mislite da bi razvoj ovog extremno desnog pokreta bio drugačiji da je Hitler ostao blizak sa ljudima poput http://en.wikipedia.org/wiki/Gregor_Strasser i http://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_Röhm i da li su oni bili avangarda http://en.wikipedia.org/wiki/National_Bolshevism ...
Očigledno je da se radilo o ljudima koji su shvatali socijalizam u naslovu Partije kao važan deo ideologije...
Kolko je po vašem mišljenju sam nacizam imao u sebi populističke elemente komunizma,poput stavljanja raznih industrijalaca pod svoju kontrolu ''izjednačavanja'' svih Nemaca,bez obzira na materijalno stanje...
1. Захтевамо уједињење свих Немаца у Велику Немачку на основу права националног самоопредељења.
2. Захтевамо једнака права за немачки народ у односима са другим нацијама, и опозив мировних споразума у Версају и Сен-Жермену.
3. Захтевамо земљу и територију (колоније) да би се наш народ прехранио и за насељавање вишка нашег становништва.
4. Само они који су припадници нације могу бити грађани Државе. Само они који имају немачку крв, без обзира на вероисповест, могу бити припадници нације. Стога, Јевреји не могу бити припадници нације.
5. Они који нису грађани могу живети у Немачкој само као гости и морају бити подређени законима за странце.
6. Право на бирање владе и изгласавање закона државе припада само грађанима. Стога захтевамо да ниједну јавну функцију, било које природе да је она, у Рајху, покрајини или мањим местима не може водити нико ко није грађанин.
Боримо се против корумпиране парламентарне администрације где се места попуњавају према партијском опредељењу, без препорука о карактеру и способностима.
7. Захтевамо да се држава пре свега обавеже да ће обезбедити сваком грађанину могућност за пристојан живот и зарађивање за живот. Ако не буде могуће да се храни цела популација онда странци (не грађани) морају бити протерани из Рајха.
8. Све имиграције не-Немаца морају бити спречене. Захтевамо да сви не-Немци који су ушли у Немачку после 2. августа 1914. буду приморани да напусте Рајх одмах.
9. Сви грађани морају имати једнака права и дужности.
10. Прва дужност сваког грађанина мора бити ментални и физички рад. Активности појединца не смеју се сукобити са општим интересима, али се морају наставити унутар заједнице и морају бити за опште добро.
Стога, захтевамо:
11. Незарађени приходи да буду укинути.
12. С обзиром на огромне жртве људства и имовине које захтева нација у сваком рату, личне добити које произилазе из рата морају се сматрати као злочин против нације. Стога захтевамо немилосрдно одузимање ратног профита
13. Захтевамо национализацију свих послова који су се претворили у корпорацију (trusts).
14. Захтевамо расподелу добити великих индустријских предузећа.
15. Захтевамо широк развојни систем за старосно осигурање.
16. Захтевамо стварање и одржавање здраве средње класе, непосредну комунализацију великих радњи које ће бити јефтиније изнајмљене малим трговцима а највећа пажња се мора придати свим малим трговцима ради одређивања њиховог места у Држави и општем уређењу.
17. Захтевамо реформу земљишта прикладну нашим националним захтевима, доношење закона о одузимању земљишта за опште добро, без компензација. Укидање изнајмљивања земље као и забрану свих спекулација у земљи.
18. Захтевамо да се немилосрдан рат води против оних који раде на повређивању општег добра. Организовани криминалци, зеленаши, профитери...морају бити кажњени смртном казном, без обзира на вероисповест и расу.
19. Захтевамо да римско право, које служи материјалистичком нарушавању света, буде замењено немачким општим законима.
20. Држава мора да размотри темељне реконструкције нашег националног система образовања (у циљу тога да сваки способан и вредан Немац добије могућност вишег образовања и да на тај начин добије могућност напредовања). Наставни планови и програми свих образовних установа морају бити прилагођени потребама реалног живота. Циљ школовања мора бити да ђак, почев од првог знака интелигенције, схвати националну државу (кроз учење грађанских послова). Захтевамо да надарена деца сиромашних родитеља, без обзира на њихов положај и струку, буду учена о трошку државе.
21. Држава мора обезбедити да се стандарди националног здравља повећају тиме што ће се заштитити мајке и одојчади, забранити рад малолетницима, повећати физичка кондиција увођењем обавезне гимнастике и спорта и тиме што ће се пружити највећа подршка удружењима која се баве физичким тренинзима младих.
22. Захтевамо укидање плаћеничке војске и стварање националне војске.
23. Захтевамо легални рат против промишљених политичких лажи и ширења истих по штампи. Да би се олакшало стварање немачке националне штампе, ми захтевамо:
а) Да сви уредници и сарадници новинског издаваштва које се појављује на немачком језику морају бити чланови нације;
б) Да се не-немачке новине могу објављивати уз посебне дозволе државе и не смеју бити објављене на немачком језику;
в) Да не-Немцима буде забрањено законом да имају учешће у финансијама или учешће у немачким новинама, и да ће казна за кршење овог закона бити сузбијање таквих новина и тренутно депортовање не-Немаца који су укључени у то.
Новине које не доприносе општем добру нације морају бити забрањене. Захтевамо законске мере против тих тендеција у уметности и књижевности које уздрмавају наш национални живот као и суспензију културних догађаја који крше ове захтеве.
24. Захтевамо слободу за све религијске исповести у држави уколико оне не угрожавају њено постојање и не вређају морална осећања немачке расе.
Партија, има позитиван став према хришћанству али се не везује ни за једну посебну вероисповест. Она се, унутар ње или ван, бори против јеврејског материјалистичког духа и уверена је да наша нација може бити трајно здрава само ако се заснива на принципу: опште добро изнад личног добра.
25. У циљу спровођења овог програма ми захтевамо: стварање јаке централне власти Рајха, безусловне власти политичког централног парламента у целом Рајху и свим његовим организацијама; и формирање корпорација којима ће се спровести закони Рајха у немачким државама акоје ће бити засноване на националним поседима и делатности.
Вође странке обећавају да ће бескомпромисно радити - чак и ако је потребно да жртвују своје животе - да спроведу овај програм у дело.
Tražio si populizam !
Isečak iz Triumph des Willens -
Tipičan socijalistički i populistički govor.
Hungan
Још док сам ишао у школу, био сам најбољи из веронауке и историје. Иначе моје сфере интересовања и јесу спорт, религија, историја, политика... Познајем ја боље хришћанство боље него ти и краутербокс заједно. Погледај мој блог и квалитетне теме које сам отварао и уверићеш се.
HunganОпет се служиш пропагандом, никога ја не дискриминишем нити мрзим. Али имам свој чврст став. Позитивни расизам није супростављен учењу цркве већ коегзистира у форми хришћанског живота. Расе је створио Бог и то је чињеница која се не може негирати нити занемаривати. А пошто је у природи све што је створено , створено не једнако то су и расе створене , не једнаке и са различитим карактеристикама , способностима...
Hungan.Дакле не постоји расна једнакост у природи. Расна различитост која је ноторна чињеница ни у којем случају не подразумева расну мржњу како нам то намећу и готово подразумевају данашњи пропагандисти интер - расисисти „ новог светског поретка “ него она у својој изворној тежњи подразумева , истинољубље. Зашто би било забрањено осећати љубав према својој , раси и то јавно истицати ?
HunganБудући да расе нису ( и не могу бити ) једнаке међу собом то подразумева да се међусобно налазе у хијерархијском односу. Хијерархија је обавезна у природи и то на свим њеним нивоима и у свим облицима. То је тако јер све, не једнако је и различито па се према томе налази у другачијим степенима сопствених карактеристика и способности. Неједнакост је уопште једна од основних карактеристика саме природе. Различите расе имају различите карактеристике и способности па према томе и имају и различиту вредност у биолошком али и у социолошком ( културолошком , политичком...) смислу.
HunganЦелокупна историја света нам је доказ за то. Бог је дао белој раси највећу моћ али и највећу одговорност пошто једно без другог не бива. У хијерархији раса , бела раса несумљиво заузима прво место по природним способностима , доказивати тако нешто поред свих релевантних научних доказа , поред резултата које је остварила на свим пољима у току целокупне историје света и цивилизације је заиста , не потребно и потпуно сувишно. Словенско стабло и српски народ као грана на њему, припадају аријевској ( индоевропској ) раси односно белом ( јафетовском ) огранку човечанства,
Hungan којем је, како запажа свети владика Николај Велимировић, судба доделила почасну улогу да буде главни носилац хришћанства у свету.
HunganОво је само подмукла злоупотреба библијских цитата. Није вредно коментара...
HunganОпет се служиш пропагандом, никога ја не дискриминишем нити мрзим. Али имам свој чврст став. Позитивни расизам није супростављен учењу цркве већ коегзистира у форми хришћанског живота.
Da znaš ne bi ovo pisao , poznati su mi ti što znaju što šitaju i vide samo ono što im odgovara za svoju već formiranu tezu , tako da nemoj da se hvališ sopstvenim neznanjem , ne ide uz godine...........
Ovo je propaganda , možda nije suprotstavljen učenjima nekih današnjim crkvenim učenjima ali je suprotstavljen i kontradiktoran osnovnim Hrošćanskim vrednostima i iskonskim jevanđeljskim učenjima Hrišćanstva.
Rase ne znamo da li su postojale ali provereno znamo da više od 4 milijarde muškaraca nosi gen 1 čoveka u vremenima u kojima je ljudski rod spao na nivo ugrožene vrste to je dokazala genetika.
Isto govori i Hrišćanstvo koje nije odbacilo Toru Adam-Čovek
ovo je propaganda i to najjeftinija American history X i Beliver i td......
Žao mi je brate ali inficiran si virusom Hitlerovog sifilisa koji ni sam nije verovao u to jer je bio Jevrejin po ženskoj liniji a priča mu je služila čisto u bolesne i političke svrhe da bi sakrio nemačku muku zbog poraza WWI i poniženje Nemačke pod Napoleonom.
Zapravo zadnji krah i krik Nemaca da se pokažu ravnima Rimu , Francuzima , Normanima ali prso ko lajsna istrebio sopstveni narod i možda vaspitao neke buduće naraštaje i ljude poput tebe.
KOJA RASA ? JORKŠIR , BERKŠIR , MANGULICA ?
Jedno je patriotizam i ja sam patriota a drugo biti nacista i rasista!
Po ovoj teoriji ti ja i Sloveni ne bi trebali postojati , a siguran sam da i tebi neki rod leži u Jasenovcu ili je ubijen ili preminuo u nekim Nemačkim logorima.
Dakle ti si protivan i antagon sopstvenom narodu......
Jafetovci su Turci , Avari , Oguzi , Hazari , Gruzici , Pečenjazi i td.
Dakle težak promašaj u ovom slučaju si promašio prazan gol.
Sloveni zauzimaju nisko mesto na toj tablici i ako su beli čine većinu naroda Evrope od 49% a tretiraju se kao građani drugog reda a po tvojoj i Hitlerovoj teoriji ne bi trebali postojati.
Dakle politizacija Hrišćanstva i crkvenih otaca jedna je od najbednij propagandnih trikova poštenije je biti grobar i pošteno raditi svoj posao nego ovo?
Ovde vidimo kao i kod Hitlera kako kompleks niže vrednosti može napraviti "velike ljude" dakle zlotvore.
Bojim se da nisi ni ti ali sam te udostojio odgovora jer nisam nacista
Sramoto Srpska..........![]()
Да ли су разлике између раса, белаца и црнаца, рецимо, само у боји коже?
О чему ти причаш?
Свечовек нигде у свом посту не помиње Хитлера, Словенско-Германске односе, мангулице и јоркшире. А ти не знаш шта ћеш па воду окрећеш на своју воденицу. Постави посебно питање ако те нешто занима, не разумем зашто цитираш.
Рекао си свашта, а ниси рекао ништа!
Е, сад, пошто си се упустио у дискусију о расама и расизму, дозволићеш ми да ти поставим једно питање. Да ли су разлике између раса, белаца и црнаца, рецимо, само у боји коже?
Е, сад, пошто си се упустио у дискусију о расама и расизму, дозволићеш ми да ти поставим једно питање. Да ли су разлике између раса, белаца и црнаца, рецимо, само у боји коже?О чему ти причаш?
Не постоје расе, постоји само врста која се зове Homo sapiens.
Naravno da nisu, postoje druge fizicke razlike.
A da li je razlika izmedju brata i sestre veca nego izmedju brata i njegove zene?Ako nije, sto nema decu sa sestrom, posto mu je 'slicnija'?
![]()
A jel` ? sad ne volite crnce a sve biste volele da vas crnci malo.......
Izgleda da ipak tu ima neke razlike![]()
И не само физичке разлике!
А поређење ти је безвезе, барем од тебе се очекује нешто више и боље.
Расе постоје. То што ти то не видиш је твоја ствар, ја нећу да ти доказујем супротно јер нема смисла, остаћеш при свом мишљењу и само ћу губити време.
PS
Шта ће овај видео овде и која је његова сврха.(Овенсу свака част)
Још док сам ишао у школу, био сам најбољи из веронауке и историје. Иначе моје сфере интересовања и јесу спорт, религија, историја, политика... Познајем ја боље хришћанство боље него ти и краутербокс заједно. Погледај мој блог и квалитетне теме које сам отварао и уверићеш се.
Опет се служиш пропагандом, никога ја не дискриминишем нити мрзим. Али имам свој чврст став. Позитивни расизам није супростављен учењу цркве већ коегзистира у форми хришћанског живота. Расе је створио Бог и то је чињеница која се не може негирати нити занемаривати. А пошто је у природи све што је створено , створено не једнако то су и расе створене , не једнаке и са различитим карактеристикама , способностима....Дакле не постоји расна једнакост у природи. Расна различитост која је ноторна чињеница ни у којем случају не подразумева расну мржњу како нам то намећу и готово подразумевају данашњи пропагандисти интер - расисисти „ новог светског поретка “ него она у својој изворној тежњи подразумева , истинољубље.
Целокупна историја света нам је доказ за то. Бог је дао белој раси највећу моћ али и највећу одговорност пошто једно без другог не бива. У хијерархији раса , бела раса несумљиво заузима прво место по природним способностима , доказивати тако нешто поред свих релевантних научних доказа , поред резултата које је остварила на свим пољима у току целокупне историје света и цивилизације је заиста , не потребно и потпуно сувишно. Словенско стабло и српски народ као грана на њему, припадају аријевској ( индоевропској ) раси односно белом ( јафетовском ) огранку човечанства, којем је, како запажа свети владика Николај Велимировић, судба доделила почасну улогу да буде главни носилац хришћанства у свету.
Ово је само подмукла злоупотреба библијских цитата. Није вредно коментара.
Ту те и чекам лутко, да почнеш да пишеш глупости и избегаваш одговор на јасно постављено питање. То објашњава неке ствари.
Немам ни времена ни живаца да се расправљам,једна ствар ми је запала за око.
Па зар ти инси на све могуће начине опљувао српске борце из ратова деведесетих и уопште "мрачне деведесете" у стилу Бориса Тадића,Бруна Векарића и Наташе Кандић? Откуд ти сад одједном ваљају?
Не верујем да је и један српски војник на фронту био либерал,социјал-демократа, анархиста,педер или нешто слично од идеја за које се ти залажеш.
Легендарни Бели Орлови су били Национал-Социјалисти и Љотићевци. Они су били страх и трепет за усташе и балије.Такође и руски добровољачки одред Царски вукови су били НС, као и грчки добровољци из Златне зоре,тако да
.
A da ne postoje neke razlike u IQ-u?
Nije bezvezno, cak je i odlicno. Pozivate se na prirodu, a ista ta priroda kaze da je jedna jedinka bolja ako je stvorena od strane dve jedinke koje u sebi nose sto razlicitiji genetski materijal. Po toj vasoj logici, logicno bi bilo da podrzavate medjurasne brakove.
То о расној подељености у врсти Homo sapiens је велика предрасуда јер да је тако не би долазило до успешних трансплатација људских органа или примања и давања крви...
Ти тврдиш да постоји али не наводиш ни једану разлику и у чему се огледа та разлика?
Тај видео треба да буде ту јер рушу супремацију расне теорије коју су заговарали нацисти.
Ово што сам изнео није само мој став и убеђење, нити сам се ја родио паметан, него произилази из обиља литературе с'којом сам се сусрео пручавајући историју Трећег Рајха.
Нацисти су се исто бавили и антроплошком теоријом Ломброса али то су све теорије XVIII и XIX века. Обичне људске предрасуде.