- Poruka
- 793
Jevreji gurnuli Srbiju u rat dva puta? Pa ko je oba puta napao Srbiju bez ikakvog razloga, dva puta u istom veku, sem iskompleksirane germanske bagre koja sebe isključivo zbog nečega što se zove u psihološkoj nauci reaktivna formacija, sebe smatra superiornom? Ko je vešao po Mačvi i Banatu u Prvom svetskom ratu? Ko je uveo meru 100 Srba za jednog Nemca, ko je streljao decu u Kragujevcu i Kraljevu, ko je planski uništio Narodnu biblioteku, ko je krao srpsko narodno blago-knjige, ikone, zlato, je li ? Tu tvoju ideologiju rase, krvi i tla možeš da nabiješ sebi u dupe, jedino tome služi. A evo šta je čak i ludi moler sa smešnim brčićima izjavio o tvojoj germanskoj "superiornoj" rasi, komentarišući "arheološka istraživanja" onog mongoloida Himmlera: "Zar baš mora da iskopava svako germansko selo na koje natrapa? Šta hoće da dokaže s tim? Jedino što će pokazati svetu jeste da smo sedeli u kolibama od pruća i blata, okupljeni oko vatre u vreme kad je Rim gradio hramove i akvedukte".Ne znam samo odakle ti obraz da propagiraš jednu takvu bolesnu i patološku ideologiju kakva je nacizam na srpskom forumu i u Srbiji. Naravno da se dobro slažeš sa Mađarima, kad ste delili istu suludu ideologiju i bili na istom poslu kao i vaša braća ustaše: ubijanju i istrebljenju Srba. Nemoj samo nekom srpskom borcu iz ratova devedestih da poturaš te boleštine, ima da ti ih izbije iz tintare za sva vremena.I da ne znaš da nacizam i hrišćanstvo jedno drugi isključuju, da to objašnjavam zašto neću, to si trebao da naučiš u osmom osnovne. A nemoj da ti se omakne ni u Kragujevcu i Kraljevu.
Е овако.
Као прво,шта би по теби једна суверена држава урадила да неко убије њеног представника? То што су једино Срби били глупи,тачније човек несрпског презимена,изузетно сумњивог порекла,за које је Јулиус Штрајнер доказао да је Јеврејско,да запале фитиљ Европе који је већ одавно био спреман.
И немој ти мени да причаш о првом рату,моји претци су гинули за слободу ове земље,неки чак раме уз раме са Србима код Куманова,неки касније на Крфу,док су се неки борили на фронту у Галицији,фронту у Италији....тај рат је био кобан за многе породице,укључујући и моју,где је све мушко изгинуло и од ближе и шире родбине,што на једној,што на другој страни.
А што се тиче другог рата,мислим да говорити опет о томе ко је финансирао побуну против регента и оних који су потписали уговор којим је Србији нуђен Солун,и мирне године,током којих би Европа (као што је и касније виђено) горела.Знамо сви чији је то новац,новац Британаца и Американаца,гле чуда,већина њих су заправо били Јевреји и чланови Масонске Ложе.И већина Срба се данас слаже да је онакво,лицемерно и превтрљиво раскидање нечега већ потписано била заправо кобна грешка по Србе и Србију.
Што се тиче вешања у Крагујевцу,то сам хиљаду пута објашњавао и више немам намеру.Како не поставиш питање,ко је убио (хајде што је убио,рат је) и масакрирао 5 немачких војника пред Крагујевцем,потом им одсекао полне органе и ставио уста? Ја сам ово својим ушима чуо од сестре моје баке која је живела током рата у Крагујевцу.
Хиљаду пута је доказано да Национал Социјализам јесте скептичан по питању Хришћанства,али је неумитно да су Немачки војници сахрањивани под крстом,а не под каменом са рунама.А и сам Адолф Хитлер је рекао -
"As a Christian I have no duty to allow myself to be cheated, but I have the duty to be a fighter for truth and justice."
"I believe today that my conduct is in accordance with the will of the Almighty Creator."
"Who says I am not under the special protection of God?"
А што се тиче војника у рату 90-их,међу споменицима погинулим борцима током обрачуна на Јахорини и даље стоји један који носи презиме - Хорнунг,и хвала му на томе,одазвао се својој отаџбини када је било тешко.
Све личне увреде пријављене.
Poslednja izmena od moderatora: