Нацистичко зло Отац и Син- убице Срба!

te reci se koriste ponekad i u srpskom jeziku , a pogotovo u arhaicnoj verziji

Лепо си рекао.
Понекад.

Али сигурно је фалсификат нешто куцано са словним грешкама а наводно упућено једном надбискупу и то на латиници, и то од стране Драже Михајловића....

Мито није се ништа завршило, нацизам је преживео, сада се формирао 4-и рајх (ЕУ/НАТО)-
Не знам да ли знаш да су немачки генерали и гестаповци били саветници у ЦИА и НАТО?

А је л' оно би да твој фекалац хоће у ..................еворупу!?:dontunderstand::think::think::think:

Па? И даље те не разумем. Спремам документацију овде полако да покачим против тог смрада кога браниш.

Да си имало паметан , као што ниси "спремао би документацију" титоистичког злочина према србима Косова и Метохије и не би наводио против Д.М. "доказе" истих тих који су почистили србе са КиМ и не би прихватао порпаганду белосветских хохштаплера, предратних бандита и криминалаца, другова комуниста, који су као страшна пошаст подваљена српском народу под идиотским оправдањима

Е!
Баш сам се питао
- "Где је онај мој Папикаријус да започне неку тму о го*нима или кур*у!?"
:hahaha:
Зна се ко овде поставља теме!:whistling::whistling::whistling:
Вас бре као да мајке нису баш волеле:think::think::think:.....................па сад овде:sad2::sad2::sad2:..........тражите пажњу!!!
file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

И одговори на питање!:whistling::whistling::whistling:

Зна се ко овде поставља теме!:whistling::whistling::whistling:
Вас бре као да мајке нису баш волеле:think::think::think:.....................па сад овде:sad2::sad2::sad2:..........тражите пажњу!!!
file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

И одговори на питање!:whistling::whistling::whistling:

Наравно да нас мајке нису волеле!
Ми се за ралику од вас паримо са женама са којима нисмо у сродству!
:hahaha:

Јао Паприкаријус .. данас сам хтео да умрем од смеха .. пролазим поред неких ****** код штајге, кад поред њих она тезга СНС прикупља потписе хахахаахахаха
kontam da je quravama bilo neprijatno u kakvom su drustvu , mislim pa i one imaju vise dostojanstva i casti od ovih :mrgreen:

Дакле, да наставим тему.

Нацизам је био пројекат светских господара са циљем да се нађе најпогоднији систем за разбијање Русије и потчињавање света.
Зна се да су Ротшилди финансирали Хитлера и да је Енглеска банка поклонила Хитлеру злато које је Чехословачка депоновала у лондону 1938.

СВе агенте гестапо савезници су заврбовали да раде за њих и они су створили ЦИА.

План разбијања Југославије је директни наставак Хитлерових планова.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Срам те било. Зар тако о свом будућем коалиционом партнеру

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha

Па човек само пројектује своје жеље,................... а за шта ће им друго НАПРДЊАЦИ...................него за .................RELAX ( BJ )!!!:think::think::think::whistling::whistling: :whistling:

Па је л' мислиш да им ЈоргоБАнка треба за .........економију!?:whistling: :whistling::whistling:

Back