kumanovo
Domaćin
- Poruka
- 3.096
Kad sve znaš zašto me pitaš ?![]()
Znaci KOTROMANJICU SU BOSNJACI JEL TAKO JARANE .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sve znaš zašto me pitaš ?![]()
hranite trola
умем да разликујем праву нацију од ових new-age измишљених народа и језика... каква СПРДЊА.
Ako misliš da znaš i možeš, ako imaš argumente i dokaze, ako si sve apsolvirao po pitanjima relacije Bošnjaci=Srbi i Bosna=srpska zemlja, hajmo ja i ti otvoriti temu pa 1:1 pričati bez upliva bilo koga drugog što nam može omogućiti moderacija.
Drugi put te pozivam da pokažeš to tvoje "prepoznavanje" pravih nacija.
Imaš li srca...da ne upotrebljavam drugi termin ?
Ili ćeš opet gurnuti glavu u pijesak...još dublje![]()
И ко гарантује да ћеш овај пут дискутовати коректно? Ти, твоја реч?![]()
Прво прекини са јефтиним провокацијама, глупим доскочицама и са тим примитивним племенским "ми"-"ви" приступом...
престани да људе којима се обраћаш третираш као идиоте и да себе представљаш као тоталног бошњачког морона,
па ћеш да видиш како ће ем сви да те више поштују и да ти се са уважавањем обраћају,
ем да те бране од неких наших локалних будала који би те прозивали за веру/нацију/штагод.
За почетак, придобиј овде поштовање следећа три члана: Славен777, Љуба Миљковић, Речке...
да сва тројица кажу "Овај Дон-Паника је стварно квалитетан дискутант"...
а моје поштовање ти и не треба, а ја те нећу ни дирати.
Штавише, ја има да изјавим да су пингвини ближи род Бошњацима него Срби и да потврдим све ове небулозе које овде просипаш...
Листу, бре, да саставиш, има да је потпишем.
Bosanski pašaluk 1844.godine![]()
Mda...u Srbiji žive Srbi, u Hrvatskoj Hrvati, u Mađarskoj Mađari a u Bosni svi osim Bošnjaka![]()
Ti si prvi koji tvrdi da Garašanin nije napisao Načertanije.
Voliš ti 'vako nešto tvrditi bez ikakvih dokaza.
Navikao sam ja na to.
U kom smislu ?
U smislu da Tvrtko vlada Serbljem i da mu pripada porez od Serblja ?
Ili im bosanski ban garantuje bezbijednost dok su na teritoriji Bosne kao što garantuje Vlasima ?
Mi smo ratovali donedavno. Prije toga smo isto tako ratovali. Ti kažeš PONOVIĆE SE. Napisana je pjesma "Čeraćemo se još". Zato mi ne glumi nevinu djevojku izbodenu ko Vilerov goblen![]()
Ne treba mene niko braniti. Meni treba jednak aršin kao i prema drugima a braniti se znam sam sasvim dobro.
Slaven je sasvim ok i poštujem ga, Ljubo me razočarao pošteno a Rechkea ne poznajem.
Ovdje ima moje puno poštovanje Livingstone jer je prava vjernica i cijenim je kao hrišćanku, Srpkinju i osobu.
Svi ostali...nula bodova.
Ja te moram "ujesti" kada me iznerviras. Imam dosta dobrih prijatelja muslimana i mogu slobodno da kazem da su mi drazi kao ljudi od nekih neljudi iz "mog tabora". Ne mogu da prihvatim tvoja tumacenja genetika koja nisu tacna. Genetiku sam zavoleo upravo zbog toga sto je to jedna od retkih nauka gde nema apsolutno nikakve lazi (ukoliko se ispostuje korektna metodologija i tumacenje rezultata). One teze koje ti zastupas su ciste gluposti.Ništa meni od tebe ne treba. Popišao si žrtve genocida i pokazao moral i karakter.
Primjera radi, Alhemy me često ujede, Kor isto tako, ali ipak te ljude uvažavam jer imaju granicu, ali ti...ti si dno majstore.
Popišo si ti tu listu.
Ubijana su djeca od 2-3 mjeseca starosti u Srebrenici i pronađu istražitelji pored kostiju djeteta cuclu i flašicu a ti si se popišao na to dijete.
Čudi me da Ljubo nije osjetljiviji na ovo i ne kazni te kako te i sljeduje.
Mogu ti pronaći tu sliku na internetu ali šta tebi znači slika kad si se spreman popišati na bebu sa cuclom u ustima u maminom naručju.
FUJ !
Ti si prvi koji tvrdi da Garašanin nije napisao Načertanije.
Voliš ti 'vako nešto tvrditi bez ikakvih dokaza.
Navikao sam ja na to.