nabodi je :!:

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednom mi se desilo da cujem '' 'Oces samar, pa da se smiris?''. Valjda mu ponestalo argumenata u toj raspravi. Momentalno je leteo napolje! Ostatak nase veze se sveo na cekanje trenutka da mi se osveti zbog udara na svoju sujetu tim mojim '' Mars napolje! Ti ces da mi pretis samarom! Nemoj da ti se desilo da jos jednom samo pomislis na to!''
Sad mi je smesno, ali kad dodje do toga da covek SAMO pomisli na tako nesto, E TU JE KRAJ!!!

Da li zbog toga što se ovde niko ne bije , svi vise nezadovoljni i nedodirivi na forumu?

Šta je sa onom dečijom , ko se bije taj se voli? Da li je ona nastala iz nečega ili se ta zadirkivanja i povlačenja granica u dečijem dobu javljaju kao posledica non stop pretučenih majki i sestri....

Tuzni_patak:
Da li zbog toga što se ovde niko ne bije , svi vise nezadovoljni i nedodirivi na forumu?

Šta je sa onom dečijom , ko se bije taj se voli? Da li je ona nastala iz nečega ili se ta zadirkivanja i povlačenja granica u dečijem dobu javljaju kao posledica non stop pretučenih majki i sestri....
pretucen ne moras biti samo fizicki.ljudi su se izgubili i sto vise beze od sebe vise kukaju.pacenici misle da ako preskoce par stepenika da ce pre stici do nekog cilja. ne znaju da se ni jedan stepenik ne moze preskociti, i da se svaki mora osetiti pod stopalom. sto dalje odes, tezi je povratak na one preskocene.
dok smo deca, rade nam neki neizdrzi, nesto nas iznutra tera da se bijemo, jer ne umemo drugacije da pokazemo privrzenost osobici suprotnog pola. onda porastemo, pocnemo da se ljubimo, mazimo i vodimo ljubav, zadovoljimo tu silu u sebi, pa prestanemo da se bijemo.govorim o normalnim situcaijama, kada ljudi rastu u zdravom okruzenju.ekstremi su prica za sebe.

Evo sad sam bio kuci kod jednog ortaka iz vojiske, i on ima visegodisnju devojku, koja ima starijeg brata (i tu je isto ona normalno da je taj stariji brat ponekad izudara svoju mladju sestu)
I kaze meni taj lik sto mu je ona devojka, pricamo o njenom bratu i kazem mi on kako mu se ona zali kako je ovaj ponekad izudara, a on covek jedinac nema ni brata ni sestru i njemu to cudno.
A ja se smejem hocu da crknem od smeha, i objasnjavam mu da je to sasvim normalno i da ne treba uopste da brine ili da se mesa u to, jer je taj njen brat sigurno nece izudarati toliko da bi je povredio, i da su sestre stvarno prgave po tom pitanju, da namerno provociraju... ali sam mu opet rekao da kad se njih dvoje uzmu (dace Bog to je neminovno) da je onda vec drugacije, i da ima puno pravo da kaze tom njenom bratu : "Pipni je josh jednom i ruku cu ti oseci"

Ma to ti je svugde isto...

Back