Butterflies & Hurricane
Ističe se
- Poruka
- 2.322
Ljudi, vi znate da je izmišljena WC šolja? :shock:
Pa znash kako , kad sam u prirodi, i trebam da biram izmedju nekog prljavog javnog wc-a, i trave, biram travu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, vi znate da je izmišljena WC šolja? :shock:

Pricala mi jedna cura jednom
kaze, kad god moram da idem da piskim negde u prirodi ja se napalim...
Sto?
Pa, kaze, visoka trava golica, vetric carlija izmedju nogu, sve mirise... I tako se, kaze, napalim i samo kebam prvu priliku da se pucnem posle...
Jel'te urmasice, jel istina to?![]()
e...moze na travi, moze na kseru...![]()
e...
a el istina da na heroinu tip ne mozze da svrshi?
a i ne moze da yebe
jestea i ne moze da yebe
![]()

Beton, beton samo beton. Beton nama treba. Jer iz trave opasna nas ljuta zmija vreba.
Tako ja dozivljavam prirodu, a ispevao Rambo Amadeus.

Devojka je brala jagode, nesto je ubode ... a mislila je da je trava ...volim da setam bosa po travi...
volim i kad bocka..
al' ne pali me..
Devojka je brala jagode, nesto je ubode ... a mislila je da je trava ...
....i onda je neutesno plakala....
xaxaxa....Nego,vezano za temu,mislim da ta devojka nije sva na svom...Cus' trava je napali..Kad ja to obavljam u prirodi samo mislim da nece slucajno neka bubetina izleteti iz trave i sl.Ja ne chuchim, a ipak me golicavise volim da zavijam travu..nego da mi smeta pri pisanju..znas,i ja cucim kao devojcica..

Ja ne chuchim, a ipak me golica
Ne pali me trava, palim ja nju.
@tema
I mislim da ovu pricu nije ispricala nikakva devojcica, nego ovaj fantazira... kao ode devojka da piki, pa se napali toliko, a onda se yebemo ko zveri na sred poljane.
Ima nesto u tome..kad cura piski...napali to muskarce....pogotovu posle trave....one sto golica...
![]()
A vala vas svašta napali.
Otvorite novu temu sad!![]()
pa daj ti neku...
mangupe li jedan,zaista..pravi si prestupnik..nema staNe pali me trava, palim ja nju.
I ja mislim svašta!ebeš mi sve ali radije krepam nego da idem u žbunje..mislim svašta
ili piton![]()
I ja volim travu.![]()

e...
a el istina da na heroinu tip ne mozze da svrshi?
jestea i ne moze da yebe
![]()

Ja u kuci nemam wc pa stalno piskim u travi samo zadignem haljinu i piskim posle sam napaljenaPa znash kako , kad sam u prirodi, i trebam da biram izmedju nekog prljavog javnog wc-a, i trave, biram travu.