Na šta vas asociraju neke boje?

Crna boja - boja tame, misterije, vasione i beskraja,
Bela boja - boja cistoce,
Crvena boja - moja omiljena najvise je i nosim, boja ljubavi,
Narandzasta - toplota, sunceve energije
Plava - boja mora i morskih dubina, s obzirom da volim more ( morski covek ), takodje jedna od mojih omiljenih
Zelena - boja trave.

Cesto kombinujem crvenu i crnu u oblacenju.

frozen1982.:
Zuto cvece je simbol ljubomore :p ....a kombinacija sa crnom....to mi nesto lici na Austrougarsku zastavu....njima se bas i nije posrecila ta kombinatorika.... :wink:

ZUTE RUZE..Frozen..ne zuto cvece ..i to sa ljubomorom su priche....e sada sto se tice ..gledaj sve malo dalekoseznije..jos uvek jaka drzava..i biche i dalje...u odnosu na neke ....

omiljena boja: royal plava
plava u svim nijansama me asocira na opustenost....cistocu...
bela-energija
ljubicasta-ne volim je...na sve negativno
narandzasta-na djubretare...
zelena-sloboda
maslinasto zelena (svetlo)-boja koju volim nositi kaad je u pitanju odeca
crvena-uglavnom ako je u pitanju prostor za zivot..cini mi se da izaziva napetost...naravno za neke druge stvari u malim kolicinama moze biti jako lepa
crna-misticnost...dubina...strast-(kombinacija crne, crvene i bele)
zuta-sunce,opet energija
roze-neznost...ali je licno ne volim preterano...detinjasta mi je pomalo
braon-uglavnom na depresiju

Znaci pogodio sam boju kad sam ti radio Personal Page :D

blisseye1qe.gif

tvoje su ochi plave boje...
kao nebo kao more...
kao mudo moje...

totalno bi useless bilo da nabrajam koja boja me asocira na neshto...mislim jedna boja me asocira na iljadu i 4 stvari...
recimo zelena...priroda shuma musliman itd...al kao kad krenem to da kao slobodne asocijacije ovo ono...to izlgeda - zelena...priroda shuma muslimani sto za stoni tenis necin najmladji brat igra stoni tenis dobar je klinac video sam shta je radio u fotoshopu bash je talenat trenira i basket neki su ljudi jednostavno veshti za mnoge stvari kao npr buki on bi se snasho da ga ostavish u pustinji a pogledaj topala taj bi se udavio u barici mada s topalom nemam nishta to je glupo kad se ljudi posvadjaju al sve shto je trebalo da uradi je da se izvini danas se ljudi retko izvinjavaju to je valjda onaj trip da okajesh grehe kao izvinish se nekome meni je to totalno super ljudi greshe i onda kad se izvinish priznajesh da si ispao kreten al retko ko to radi valjda svima je teshko da vide kretena u sebi pochevshi od mene ja se izvinjavam mada i ne preterano jer se trudim da ne greshim al jesam pre mesechak dana koleginicu napljuvao ona mi dala do znanja da nije tako ja se izvinuo pitam se dal je i dalje uvredjena rekao sam da mi je zhao da sam bio nervozan ona je ok samo se mnogo cima oko posla neki ljudi patoloshki dozhivljavaju svoj posao mislim to je samo nachin da zaradish yebeni novac koji ti treba da zhivish novac je sranje cimamo se nizashta trampa i razmena je zakon mada i tu nismo jednaki neko je vishe a neko manje vesht u pregoravanju to je valjda politika al nije politika je ko bolje lazhe i ko manje voli druge on je kao politichar to je neshto iz rodopske zajednice ostalo mi mislimo da smo odmakli al ja zaista verujem da nismo ni prag preshli

to su neke asocijacije...

raindog:
da vidimo ovako:
svetlo plavo - oblaci, mekota, nezhnost
tamno plavo- deep blue sea, hladnoca
crno - potpuni mir i tishina
rumeno zhuta - sunce, zhivot ,smeh
narandzasta - mirisi indije, energija, zhivot
crvena - ubrzani otkucaji srca , vrelina, strast
zelena - bose noge u travi, lakoca , smirenost
ljubichasta - nesto weird, neiskrenost, mistichnost
braon - ***** :lol: stvarno ne volim ovu boju, ne asocira me ni na shta lepo :lol:
sivo - oblaci, tezhina, nemir
...

ljubičasta je za smoubice
žuta - inteligencija, moć...

Mene boje ni na sta posebno ne asociraju, nemam pojma. :? Ne volim tamne boje uopste, jedino crna moze da prodje. Braon, siva i bordo me podsecaju na neko mrtvilo, bljak. Volim vesele i pastelne boje, tako se i oblacim. Kada sam bila dete bila sam luda za narandzastom, valjda zato sto je vrtic bio obojen u tu boju. :lol: A sada zelenu nekako najvise volim. To je moja boja, naravno ne sve nijanse.
Eh da drecave boje me podsecaju na one perjane jakne koje su se nosile pre 7-8 godina, bljak! :lol:

Back