uvek sam se pitao,mislim od pre 5 sekundi,sta je zenama kad im nije nista
))))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve!uvek sam se pitao,mislim od pre 5 sekundi,sta je zenama kad im nije nista))))
PlakacuHebes mu sve ako ikada budem nesto napisao iakreno ovde. Ima da bude na sve: muuu ja i mojih 21 cm muu. Upravo si ubila tracak nade jednom osecajnom muskarcu. Cestitam, nadam se da si super sada.
Kao afrička šljivane padam
Tetovaža da bude iznad gooze?Na bradate sa tetovažama.
Nije striktno pravilo!
Dosta znaš o nama ženama za nekog ko se u prošlom postu predstavljao kao giga incelPali me kad vidim da je svrbi i da ne može da se počeše sama, kad njeno ponašanje poziva na seks, kad je željna strasti, najarcana, curi, gostoljubiva prema mom najboljem drugaru, meškolji se i butinama stiska svoju najbolju drugaricu, željnu...
Privlači me kad vidim da na nekoj tezgi kupuje cveće, nosi namirnice ili povrće u plastičnim kesama, razgleda neke komade nameštaja, ne glumi holivudsku divu ali ipak vodi dovoljno računa o sebbi, tako da se razlikuje od muškarca, šminaka se ali diskretno, umereno, ili se ne šminka, ali nije zapuštene kose i odeće. Osmehne se kada je neko njoj obrati, proradi joj materinski instinkt kada vidi dete ili decu, makar i na slikama ih posmatra sa osmehom...
Kao afrička šljiva
Tetovaža da bude iznad gooze?
Ma, ja sam ti vrsni teoretičar, mogu do sutra o ženama...teoretski.Dosta znaš o nama ženama za nekog ko se u prošlom postu predstavljao kao giga incel
Što?mislim da bi umro kada bih je video uživo
![]()
Pozitivan odnos prema meni - to sam hteo da napisem.Padam na sarm, pozitivnu energiju, pozitivan, na oci, opusten odnos prema meni. Posle svega toga padnem na pedu.![]()
Padam na dobru dušu, karakter i pamet.Padam na sarm, pozitivnu energiju, pozitivan, na oci, opusten odnos prema meni. Posle svega toga padnem na pedu.![]()
Ja na OOči.Padam na dobru dušu, karakter i pamet.
A padam puno brže ako ima dobru goozu.
za goozu