Na sta padate

Pali me mladost, nežan izgled, melanholija, depresija, kad je u ratu sa celim svetom ali iz neke lične nemoći, ima dosta toga.

U krevetu submisivnost, predavanje i što veće prepuštanje, ali uz iskrenu ljubav i bliskost koja se pokazuje na razne načine i tokom intimnog čina i inače. Naravno ovo drugo mora da bude obostrano.

Odbija me neka preterana ozbiljnost, opterećenost budućnošću u sistemskom smislu, karijerom, planiranjem mejnstrim redosleda koji će doći, mislim da to nisu iskrene osobe i to dosta ubija slobodu i osećanja. Prosto mnogi ljudi su teški kalkulanti, gledaju iz koje je neko porodice i slično, čak i kad su tinejdžeri to se pomalo gleda što je ubistveno. I upoznao sam takve bračne parove koji funkcionišu kao dobro uskladjen mehanizam.

mislim da bi umro kada bih je video uživo

actresses-penelope-cruz-actress-black-and-white-wallpaper-preview.jpg

Pali me kad vidim da je svrbi i da ne može da se počeše sama, kad njeno ponašanje poziva na seks, kad je željna strasti, najarcana, curi, gostoljubiva prema mom najboljem drugaru, meškolji se i butinama stiska svoju najbolju drugaricu, željnu...

Privlači me kad vidim da na nekoj tezgi kupuje cveće, nosi namirnice ili povrće u plastičnim kesama, razgleda neke komade nameštaja, ne glumi holivudsku divu ali ipak vodi dovoljno računa o sebbi, tako da se razlikuje od muškarca, šminaka se ali diskretno, umereno, ili se ne šminka, ali nije zapuštene kose i odeće. Osmehne se kada je neko njoj obrati, proradi joj materinski instinkt kada vidi dete ili decu, makar i na slikama ih posmatra sa osmehom...

Pali me kad vidim da je svrbi i da ne može da se počeše sama, kad njeno ponašanje poziva na seks, kad je željna strasti, najarcana, curi, gostoljubiva prema mom najboljem drugaru, meškolji se i butinama stiska svoju najbolju drugaricu, željnu...

Privlači me kad vidim da na nekoj tezgi kupuje cveće, nosi namirnice ili povrće u plastičnim kesama, razgleda neke komade nameštaja, ne glumi holivudsku divu ali ipak vodi dovoljno računa o sebbi, tako da se razlikuje od muškarca, šminaka se ali diskretno, umereno, ili se ne šminka, ali nije zapuštene kose i odeće. Osmehne se kada je neko njoj obrati, proradi joj materinski instinkt kada vidi dete ili decu, makar i na slikama ih posmatra sa osmehom...
Dosta znaš o nama ženama za nekog ko se u prošlom postu predstavljao kao giga incel

Back