Na šta mirišete danas?

Predivan. :) Namirisala sam se u parfimeriji u Knezu.Ne znam da li sam dobro videla da je preko 11.000,00 din.

jimmy-choo-perfume1.jpg

У парфимерији преко пута Атељеа 212 је тај парфем на акцији.

40мл - 4150дин (више га немају)

60мл - 7430 дин

Таква иста парфимерија је и у Господар Јовановој преко пута основне школе и у Дечанској, близу радње Соко Штарк. Можда тамо имају ту мању милилитражу.

Poslednja izmena od moderatora:
У парфимерији преко пута Атељеа 212 је тај парфем на акцији.

40мл - 4150дин (више га немају)

60мл - 7430 дин

Таква иста парфимерија је и у Господар Јовановој преко пута основне школе и у Дечанској, близу радње Соко Штарк. Можда тамо имају ту мању милилитражу.

Odgovarala bi mi manja mililitraža, jeftiniji je i ne dosadi previše. Mada ..trenutno bi mi odgovarao samo popust 100% . Ne mislim na onaj popust kad prodavcu popusti pažnja:lol:, već moram da smislim kako da ga dobijem na poklon, a da bude neprimetno ..Nema mi druge :lol:

Mnogo mi se dopao. Ima onu notu i težinu skupog,elegantnog,pravog ženskog parfema.Ništa sportski,ništa cvetni..I ima izuzetno kvalitetnu bazu. I posle tuširanja sam na jastuku stalno osećala miris kroz kosu.Baš je dobar.

Odgovarala bi mi manja mililitraža, jeftiniji je i ne dosadi previše. Mada ..trenutno bi mi odgovarao samo popust 100% . Ne mislim na onaj popust kad prodavcu popusti pažnja:lol:, već moram da smislim kako da ga dobijem na poklon, a da bude neprimetno ..Nema mi druge :lol:

Mnogo mi se dopao. Ima onu notu i težinu skupog,elegantnog,pravog ženskog parfema.Ništa sportski,ništa cvetni..I ima izuzetno kvalitetnu bazu. I posle tuširanja sam na jastuku stalno osećala miris kroz kosu.Baš je dobar.

Знам, и ја сам га шприцала пре пар недеља у Сефори, баш је по мом укусу.

Mhm, obožavam ga! Ima tu neku nevinu dozu drskosti, a opet u voltima. :)

- - - - - - - - - -

Danas mirišem na neku bezveznu toaletnu vodu koja me guši, kaobajagi citrusna, a puderasta umesto osvežavajuća, što nikako ne pije vodu. Jedva čekam da sperem sa sebe ovo, nadam se da će možda izvetriti brzo.

- - - - - - - - - -

Našla sam je na maminoj polici. O, kakvu sam grešku napravila, privukla me fensi bočica!

Svež, okrepljujuće ženstven, isprva malo oštriji ali ubrzo sasvim taman, postojan...

Pravi letnji, kameleon u bočici parfema, preporučila bih ga i mlađim i starijim ženama, nekako je savršeno univerzalan.

Idealan za vrele noći kraj mora. :)

Imam ga mesec dana, i mislim da ce mi jos toliko i trajati. :lol:
Samo da je malo postojaniji..

http://fimgs.net/images/perfume/o.17310.jpg

Sent from my LG-P768 using Forum Krstarice mobile app

Prodavačica mi ga je oduševljeno prezentovala u parfimeriji ali, iako sam ljubitelj RC parfema već sedam godina unazad, ovaj i ja se nekako nismo našli.

Mislim da je mnogo drugačijeg notnog sklopa no što su njegovi prethodnici.

Međutim, najlepša stvar kod parfema je ta što ne miriše isto na sve osobe, tako da je iste ocene iz različitih uglova teško dati. :)

Back