Gost 302004
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Predivan.
Namirisala sam se u parfimeriji u Knezu.Ne znam da li sam dobro videla da je preko 11.000,00 din.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У парфимерији преко пута Атељеа 212 је тај парфем на акцији.
40мл - 4150дин (више га немају)
60мл - 7430 дин
Таква иста парфимерија је и у Господар Јовановој преко пута основне школе и у Дечанској, близу радње Соко Штарк. Можда тамо имају ту мању милилитражу.
Odgovarala bi mi manja mililitraža, jeftiniji je i ne dosadi previše. Mada ..trenutno bi mi odgovarao samo popust 100% . Ne mislim na onaj popust kad prodavcu popusti pažnja, već moram da smislim kako da ga dobijem na poklon, a da bude neprimetno ..Nema mi druge
Mnogo mi se dopao. Ima onu notu i težinu skupog,elegantnog,pravog ženskog parfema.Ništa sportski,ništa cvetni..I ima izuzetno kvalitetnu bazu. I posle tuširanja sam na jastuku stalno osećala miris kroz kosu.Baš je dobar.
Na Versense.
![]()
Svež, okrepljujuće ženstven, isprva malo oštriji ali ubrzo sasvim taman, postojan...
Pravi letnji, kameleon u bočici parfema, preporučila bih ga i mlađim i starijim ženama, nekako je savršeno univerzalan.
Idealan za vrele noći kraj mora.![]()
Imam ga mesec dana, i mislim da ce mi jos toliko i trajati.![]()
Samo da je malo postojaniji..
http://fimgs.net/images/perfume/o.17310.jpg
Sent from my LG-P768 using Forum Krstarice mobile app