НА РЕДУ ПЕЦОНИ, ДРАКУЛИЋ, БАБОВИЋ....

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.kurir-info.rs/hapse-krup...econi-drakulic-i-milija-babovic-clanak-526327

AFERA "PŠENICA"HAPSE KRUPNE ZVERKE: Pod istragom Peconi, Drakulić i Milija Babović!
Tužilaštvo i policija vode istragu protiv ovih poznatih biznismena, ali i uhapšenog Radosava Vujačića, zbog preprodaje pozajmljene pšeniceBEOGRAD - Nova zloupotreba u Azotari!
Protiv Predraga Rankovića Peconija, Zorana Drakulića i u subotu uhapšenog Radosava Vujačićatužilaštvo i policija vode istragu zbog sumnje da su na preprodaji pozajmljene pšenice oštetili HIP „Azotaru“ iz Pančeva za 18 miliona evra, saznaje Kurir.

Krajem februara 2010. godine HIP „Azotara“ je s Direkcijom za robne rezerve zaključila ugovor o zajmu 50.000 tona merkantilne pšenice s rokom vraćanja do početka februara 2011.

:super::super::super:
Ово су још увек само спискови,
све док неко од њих не оде
да Легији прави друштво.

Пецони је "сигуран" за одстрел...данас му је једна од директорки уљаре АД "СУНЦЕ" из Сомбора, збрисала полицији испред носа...

Интезивно се трага за Лјубомиром Куљићем из Новог Сада, власником и директором предузећа "Млиностеп“ из Новог Сада и Емином Чобански из Врбаса, директором предузећа АД "Сунце“ из Сомбора.
http://www.tanjug.rs/novosti1/67288/dragin-i-ostali-osumnjiceni-na-saslusanju.htm#

Мене само занима ГДЕ ЈЕ САДА она пич*етина крмећа Чанак Ненадани да пита : "'ДИ СУ НАШИ НОВЦИ!" па да му неко разбије њушку..... битанге једне лоповске.... па ово је страшно... изгледа да су највише попљачкали Војводину и Развојну банку Војводине....... :rtfm::rtfm::rtfm:

Мене само занима ГДЕ ЈЕ САДА она пич*етина крмећа Чанак Ненадани да пита : "'ДИ СУ НАШИ НОВЦИ!" па да му неко разбије њушку..... битанге једне лоповске.... па ово је страшно... изгледа да су највише попљачкали Војводину и Развојну банку Војводине....... :rtfm::rtfm::rtfm:

Jel` ovaj :

???

20 godina....malo je to kume..
zaplena pa na robiju u kamenolom dozivotno...

Ма јок - ја сам за потпуну конфискацију имовине и лопова и повезаних лица а што се тиче пресуде: ДРУШТВЕНО КОРИСТАН РАД ДОЖИВОТНО.......:hahaha::hahaha::hahaha: ..... значи да може да изађе и да види ЖИВОТ КОЈИ ВИШЕ НЕ МОЖЕ ДА ЖИВИ.... :rtfm:

Back