Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 233.634
Faja nisi ni ti losa♡Hahahahahahqhahahaha ali kako volim tvoje komentare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Faja nisi ni ti losa♡Hahahahahahqhahahaha ali kako volim tvoje komentare
Мој ти је неки савет да причаш о ономе што ти се прича јер ћеш на тај начин увек успоставити ток са саговорницом и она ће додавати нешто своје ти нешто своје и тако...Ovo mi je rekao danas jedan forumaš da se prvom sastanku sa devojkom obavezno mora pričati o horoskopu, filmu i muzici. Ja sam bio na sastancima sa devojkama i sa nijednom nisam pričao o horoskopu. Ni na kraj pameti mi nije palo da o tome govorim sa nekom devojkom sa kojom prvi put izlazim na sastanak. Vaše mišljenje?
Salim se bre kakav horoskop ovo sam otvorio nešto zbog Alter ega.Мој ти је неки савет да причаш о ономе што ти се прича јер ћеш на тај начин увек успоставити ток са саговорницом и она ће додавати нешто своје ти нешто своје и тако...
Чуш хороскоп
So sweetМој ти је неки савет да
misljenje je usko strucno, jer ako nisi makar jednom spomenuo doticnu naucnu disciplinu, nista na dejtu nisi ni uradioOvo mi je rekao danas jedan forumaš da se prvom sastanku sa devojkom obavezno mora pričati o horoskopu, filmu i muzici. Ja sam bio na sastancima sa devojkama i sa nijednom nisam pričao o horoskopu. Ni na kraj pameti mi nije palo da o tome govorim sa nekom devojkom sa kojom prvi put izlazim na sastanak. Vaše mišljenje?
Zavisi je li dobra ,onda se puno stvari oprasta.Ovo mi je rekao danas jedan forumaš da se prvom sastanku sa devojkom obavezno mora pričati o horoskopu, filmu i muzici. Ja sam bio na sastancima sa devojkama i sa nijednom nisam pričao o horoskopu. Ni na kraj pameti mi nije palo da o tome govorim sa nekom devojkom sa kojom prvi put izlazim na sastanak. Vaše mišljenje?
Poenta je da ne treba uopšte razgovarati o horoskopu na prvom sastanku. Totalno neozbiljna tema, a i jedna osoba može reći, kao što i ti reče, da ne veruje u horoskop, pa bi osoba koja je psotavila pitanje ispala pomalo glupa.A šta ako kaže da ne veruje u horoskop?
Ko na saslušanju.Šta radiš, čime se baviš, kakvi su ti planovi, kakva su interosavanja, imaš li neki hobi, takve neke teme.
Pa odmah da vidiš da nemaš posla sa budalom da ne gubiš vreme uzalud.Ko na saslušanju.![]()
Обавезна тема за разговор ако желиш да вам то буде уједно и последњи састанак xDProblem je to što je jedan forumaš rekao da je to jedna od tri obavezne teme na prvom sastanku. Ja se ne slažem sa njim.