Na prvom sastanku sa devojkom pričajte o horoskopu?

Ovo mi je rekao danas jedan forumaš da se prvom sastanku sa devojkom obavezno mora pričati o horoskopu, filmu i muzici. Ja sam bio na sastancima sa devojkama i sa nijednom nisam pričao o horoskopu. Ni na kraj pameti mi nije palo da o tome govorim sa nekom devojkom sa kojom prvi put izlazim na sastanak. Vaše mišljenje?
Мој ти је неки савет да причаш о ономе што ти се прича јер ћеш на тај начин увек успоставити ток са саговорницом и она ће додавати нешто своје ти нешто своје и тако...

Чуш хороскоп

Мој ти је неки савет да причаш о ономе што ти се прича јер ћеш на тај начин увек успоставити ток са саговорницом и она ће додавати нешто своје ти нешто своје и тако...

Чуш хороскоп
Salim se bre kakav horoskop ovo sam otvorio nešto zbog Alter ega. :)

Ovo mi je rekao danas jedan forumaš da se prvom sastanku sa devojkom obavezno mora pričati o horoskopu, filmu i muzici. Ja sam bio na sastancima sa devojkama i sa nijednom nisam pričao o horoskopu. Ni na kraj pameti mi nije palo da o tome govorim sa nekom devojkom sa kojom prvi put izlazim na sastanak. Vaše mišljenje?
misljenje je usko strucno, jer ako nisi makar jednom spomenuo doticnu naucnu disciplinu, nista na dejtu nisi ni uradio :lol:

Zavisi je li dobra ,onda se puno stvari oprasta.

A šta ako kaže da ne veruje u horoskop?
Poenta je da ne treba uopšte razgovarati o horoskopu na prvom sastanku. Totalno neozbiljna tema, a i jedna osoba može reći, kao što i ti reče, da ne veruje u horoskop, pa bi osoba koja je psotavila pitanje ispala pomalo glupa.

Šta radiš, čime se baviš, kakvi su ti planovi, kakva su interosavanja, imaš li neki hobi, takve neke teme.

Back