Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
koja rec vam je ostala upecatljiva, urezana u secanju, bilo u dobrom ili losem kontekstu?
onako, one upecatljive situacije kada samo jedna jedina rec zna da prereze vazduh svojom snagom i zarije se u vas...dobro ili lose..
koliko takve situacije menjaju svoj intenzitet sa trajanjem veze?
koja rec vam je ostala upecatljiva, urezana u secanju, bilo u dobrom ili losem kontekstu?
onako, one upecatljive situacije kada samo jedna jedina rec zna da prereze vazduh svojom snagom i zarije se u vas...dobro ili lose..
koliko takve situacije menjaju svoj intenzitet sa trajanjem veze?
С обзиром да нисам злопамтило и да све брзо заборавим, таква једна реч (коју запамтим и која ме пресече) може да ми промени живот. И баш то се и десило...
Да, једна једина реченица и једна реч наглашена у њој може у тренутку све да нам раздани... И касније (бар код мене) не постоји ништа што би то могло да промени.
Страшно је, знам... Али изузетно ценим људе који не расипају речи наоколо као конфете а при том не размишљају о томе шта причају. Не волим "људе једног теренутка", људе који се поводе за својим тренутним осећањем и жељом да неког повреде јер се после тога они осећају боље. Свако извињење после тога је беспотребно. Далеко им лепа кућа...
Heh.. pa bilo je tako ponekih. Ali pamtim samo lepe..
I teške su. Pokrenu mi i sećanje i osećanje, na tu osobu i na taj period.. čak na momenat mi se učini da mogu da čujem i boju glasa i da osetim i miris i dodir...
I budem tužna... i iako je sve gotovo odavno, još uvek ponekad osetim žal... barem malu malecnu..
Loše stvari ne pamtim, evo, čini mi se, već sam ih zaboravila... samo dobre.. jer su one jedine i valjale.. na lošim se samo učilo..