Na odmoru bez supruge ili muža. Za ili protiv?

Muž ne voli more, ja volim i šta sad, treba da sedim kući zbog toga?? Ma nikako. Išla sam bez muža na odmor i bilo mi je super. I eto, nisam se ni razvela ni švalerala niti je to bio razlog mog solo odmora :mrgreen: kao neko sa dužim bračnim iskustvom, ja sam za.Ako si u braku to ne znači da treba biti zalepljen jedno za drugo 24/7 , desi se da nemate sva interesovanja ista i logično da svako posveti sebi neko svoje vreme.
Ako ne voli more, može da se 'žrtvuje' desetak dana godišnje.
Ne samo letovanje već i druge stvari.
Staromodan tip sam, podržavam zajedništvo i podršku od sitnica pa nadalje.
Poverenje je nešto što se podrazumeva ako se mora odvojeno letovati.
Svoje lepe emocije i utiske volim da delim sa nekim koga volim.
Jedva čekamo da deca odrastu da se posvetimo jedno drugom, još i to malo slobodnog vremena da živimo svako na svoj način, nešto ne razumem najbolje.

Ako ne voli more, može da se 'žrtvuje' desetak dana godišnje.
Ne samo letovanje već i druge stvari.
Staromodan tip sam, podržavam zajedništvo i podršku od sitnica pa nadalje.
Poverenje je nešto što se podrazumeva ako se mora odvojeno letovati.
Svoje lepe emocije i utiske volim da delim sa nekim koga volim.
Jedva čekamo da deca odrastu da se posvetimo jedno drugom, još i to malo slobodnog vremena da živimo svako na svoj način, nešto ne razumem najbolje.
Али је он онда свој ГО потрошио на жртвовање. Када ће се одморити?
Могу ја једну суботу или 5 субота отићи са драгим на утакмицу, да се жртвујем иако бих пре гледала филм, ишла у шетњу или на курс керамике. Али ако је то свака субота, где је моја субота?

Rekoh,stvar je u slobodi i poverenju a ako će se nešto desiti desiće se i bez letovanja,zimovanja,desiće se u naselju,kod frizera,u trgovini zato samo opušteno i živite bez straha.
Pazi razmišljanje balkansko - desiće se...
Desiće se - šta tačno?
Uopšte nije poenta da li će nešto da se desi ili ne, poenta je u zajedničkom letovanju.
Kako reče @zendeli, ako ne možete 10 dana da provedete zajedno i da se
radujete tome - hebeš to, razlaz je mnogo bolja solucija.

Pazi razmišljanje balkansko - desiće se...
Desiće se - šta tačno?
Uopšte nije poenta da li će nešto da se desi ili ne, poenta je u zajedničkom letovanju.
Kako reče @zendeli, ako ne možete 10 dana da provedete zajedno i da se
radujete tome - hebeš to, razlaz je mnogo bolja solucija.
Šta si se razgalamio,gde si pročitao da ne idem sa ženom na odmor skupa,hajde skoncentriši se i ne lupaj gluposti.
To tvoje ,,balkansko ,, je upravo suprotno,strah da pustiš partnerku,suprugu na more samu,to je kompleks i odlika slabog muškarca.
Radujem se ja provedenih 365 dana sa svojom suprugim ali nisam kukavica koja joj je lancima uskratila slobodu.
Mislim da me nećeš razumeti ali nisi ni bitan.

Meni bi baš bio bedak da na odmor idem bez mog partnera. Ali kada su duži odmori u pitanju, to je svakako nešto što se dosta ranije unapred planira.

A s druge strane, vikendi s drugaricama ili njemu s drugovima i slično, izleti, pa to je sastavni deo života. Često se dešava da je on slobodniji nego ja, zbog rasporeda obaveza, i onda mi je van pameti da on sedi kući i čeka da se ja vratim s posla - naravno da će da se druži s prijateljima. Posebno kada su u pitanju negovi bliski prijatelji, nasuprot mojim bliskim prijateljima - to nisu ista lica :D i šta ima ja njima da se utrpavam dok se druže...ili on meni i mojoj drugarici npr...

U principu, mislim da je svaki par priča za sebe, i dokle god svima odgovara kako funkcionišu, sve je legitimno :D

Back