Na nacionalnoj frekvenciji javno biju decu....

Ako ti se ide na nuzdu idi nemoj ovde.. to sto sam rekao rekao sam jer je tako. Ne zelim da to svalim na kolektivnu krivicu i narod ili institucije ali ti kreteni garant za sebe misle da su Srbi

nemoj ti meni nemoj, ne radim nista iole lose i te iste institucije nece da mrdnu dupetom dok ih neko ne natera na to i ne digne optuznicu ili prijavu, a to trebaju opet ti isti Srbi. Da ne glumatam ja tu nesto vrlo dobro se zna na sta sam mislio i sta sam rekao

Ako krenem da vrsim nuzdu, bojim se usracu nekoga tom prilikom.

Ne bi da krivis ni narod ni institucije, pa koga bi onda da krivis?

Ko su onda ti koji ne dizu optuznicu, a treba da je dignu?

Sto se ti kao uzorni srpski puritanac ne bi pobrinuo za to?

3 милиона и 700 хиљада шабана Србије је гледало новогодишњи Гранд шоу! Највећа гледаност икада.

Аууу страшно да страшније не може да буде. На шта је спала Србија. цц....

e da Srbija nije takva nebi nam bilo ovako ni sve ove godine a ni danas.A da ne pricam o nastajanju i opstajanju raznih televizija.

Ako krenem da vrsim nuzdu, bojim se usracu nekoga tom prilikom.

Zato i kazem idi u wc jer tamo ne postoji ta opasnost osim ako delis wc sa komshijama

Ne bi da krivis ni narod ni institucije, pa koga bi onda da krivis?

Ko su onda ti koji ne dizu optuznicu, a treba da je dignu?

Sto se ti kao uzorni srpski puritanac ne bi pobrinuo za to?

Ne krivim narod krivim pojedince. Sto se mene tice ja sam izvan toga ne shibam decu i gde mogu vec uticem na to da deca odrastaju u zdravijim porodicama

El se ti osecash tu prozvan i nervozan jer vishe ne mozes javno da shamarash decu ili shta?? Zla zemlja ti oduzela pravo na roditeljske sljage?

Back