- Poruka
- 24.669
:shock:
Zar ti ne znas da su za sve krivi Sloba i radikali!
Bice oni krivi jos sto godina!

Na svakom mestu vide duh Slobe koja paranoja ,treba da pzovu Moldera i Skali da se rese misterije:razz:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Strašno.
da smrdi, smrdi, ja to osecam cak ovamo, ali posto si ti blize, lakse ce ti biti da ocenis odakle taj smrad dolazi.

Bice oni krivi jos sto godina!
Na svakom mestu vide duh Slobe koja paranoja ,treba da pzovu Moldera i Skali da se rese misterije:razz:![]()
Pa zar ti mislis da ce zapad da pomogne Boranima,oni ovde dovode svoju zastarelu tehnologiju,da truju narod, izgleda da ti zaboravljas koje bacao kasetbe bombe,municiju sa uranijom, zar ne misli da zbog toga ljudi ne umiru.Informisi se malo,i da li znas koliko je ljudi na jugu srbije i kosova obolelo.
Razumeš? Informiši se malo o tome kakva je ekološka situacija u Smederevu i koliko US steel izdvaja sredstava za očuvanje životne sredine. Vlast prema njima nema milosti u tom smislu, oni to poštuju i tako i treba da bude. A ovi ruski prevaranti bi želeli da dobiju toliko povlastica koliko im nikada ni jedna normalna vlada ne bi dozvolila, a usput da potruju i građane. Pa u čemu je onda razlika između NATO i njih? Misliš da se od tih otrovnih supstanci koje se ispuštaju u atmosferu ne umire, ako ih Rusi proizvode? Страшно је да ви црвено црни хоћете да не помогнемо Србима на Косову да се бране против шиптарског тероризма, највеће етничко чишчење у Европи после другог светског рата, Олују, подржавате. Хоћете да се захвалимо харадинају како је лепо секао Србе на парчиће.
Nije stvar u tome da li će neko nekome pomoći, problem je u tome da neko nekoga ne truje u mirnodopskim uslovima, onako prijateljski, takoreći bratski.Razumeš? Informiši se malo o tome kakva je ekološka situacija u Smederevu i koliko US steel izdvaja sredstava za očuvanje životne sredine. Vlast prema njima nema milosti u tom smislu, oni to poštuju i tako i treba da bude. A ovi ruski prevaranti bi želeli da dobiju toliko povlastica koliko im nikada ni jedna normalna vlada ne bi dozvolila, a usput da potruju i građane. Pa u čemu je onda razlika između NATO i njih? Misliš da se od tih otrovnih supstanci koje se ispuštaju u atmosferu ne umire, ako ih Rusi proizvode?
Svašta.
Slazem se ja sa tobom ali ne mislim da ovi drugi nisu prevaranti!
To je samo interes nista drugo, ali nisam ni za samo zapad i nista drugo!
Ne znam kako da razumem boldovani deo. Kad ruske kompanije, čiji su vlasnici ko zna kako stekli toliko bogatstvo (sigurno nisu nasledili, a nisu ni zaradili pošteno u tako kratkom vremenu), pokušavaju da na našu štetu uvećaju svoje bogatstvo, to se zove interes, a kad to isto pokuša neka kompanija sa zapada, to onda znači da imaju nameru da istrebe Srbe??? Malo je nelogično.
Pa ko je to reko? Niko!
Sto nisu imali tender za Sartid,Cementare,Secerane.
Meni su za vreme Slobe opljackali stan, a za vreme Dosa Ukrali juga.PA NE KUKAM.
Nego trazim da svi lopovi koji rade na stetu naroda i Srbije odu u zatvor.
Po toj logici onda je EPS,NIS,PTT,HEMOFARM,GALENIJA,KNJAZ MILOS,DUVANSKA INDUSTRIJA,PIVARE,JAT unistene,
oni nisu imali dugove?
Za vreme sps su podeljene akcije i koje bio pametan to je dobro unovcio!Za vreme SPS prodat je samo PTT Italijanima,i tad i sad to je sve velika otimacina.Sve ove donacij koje smo dobili , i sve sto smo prodali recimi sta je to uradjeno sa tim parama,nemoj da racunas stranci sto su gradili?
Ima previše toga što je uništeno devedesetih i previše toga što je trebalo obnoviti. Ja ne mogu da pričam o svim donacijama i o tome šta je s tim novcem urađeno, ali ono što znam je to da su kontrolu trošenja novca od donacija kontrolisali sami donatori. Da ne idem u detalje, pomenuću samo ono što znam: toplifikacija pojedinih delova Beograda - donacija švedske vlade. Utrošak je do poslednjeg dinara kontrolisao donator i sasvim izvesno niko od članova gradske vlade ili Toplane Beograd nije mogao da se okoristi na "onaj" način. Ista situacija je bila i sa nekim japanskim donacijama, tako da su sve te priče o zloupotrebama donacija preuveličane. Izgleda da su donatori znali s kim imaju posla, pa su se pripremili.![]()
Gospođo registra, samo sam podvukao ovaj red a ti si dovoljno inteligentna da sama shvatiš šta sam hteo reći.....
sta da se radi registra kad ove vase gazde sa zapada nemaju pare i ne postuju rokove ostaju nam samo rusi
znam da si besna zbog toga al moraces da se naviknes![]()
Gospođino, nije potrebno da podvlačiš ništa.To sam napisala potpuno svesno, nije lapsus. Ja samo postavljam pitanje zašto takvih akcija - donacija nije bilo u vreme vladavine partija koje vi podržavate. I zašto su te partije uopšte dozvolile da od srednje razvijene zemlje dođemo u situaciju da su nam neophodne donacije.