Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.078
To će u narednoj iteraciji.U rancu je pored ostalih stvari nađena i minijaturna radio stanica gde je ustanovljen zaključan kanal u direktnoj komunikaciji sa Moskvom .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To će u narednoj iteraciji.U rancu je pored ostalih stvari nađena i minijaturna radio stanica gde je ustanovljen zaključan kanal u direktnoj komunikaciji sa Moskvom .
Kada sledi nalaz nove torbe sa ratnim planom?Ne kažu. Kažu da je torba od nekog novosadskog sns aktiviste. Ana Brnabić dolazi u Novi Sad samo kad je miting sns.
Dupli spisak? Ili samo dupli spin?Nisi razumeo, taj Pogačar kaže:
Znači ako sam ga dobro razumeo on pominje duple biračke spiskove.
Nikakav rat se ne pominje. Rekoh već, Liman, deo Novog Sada, ne onaj u Ukrajini.Kada sledi nalaz nove torbe sa ratnim planom?
Ali neki shvataju pojam demokratije kao “da pobedi moja opcija”, a ovamo nekako ne vide ni Dinka ni Anu Lalić.Nikakav. Sve iole veće stranke to imaju.
To imaju sve velike stranke.Napredna obaveštajna služba. Nešto slično je i Šešelj radio devedesetih, imao neku svoju privatnu grupu za prikupljanje informacija.
Razumeo sam potpuno, samo sam sarkastičan: da se kladimo da takve iste spiskove imaju mnoge partije po Srbiji? Odakle bi recimo DS nalazio mene i posle promena broja tel. i adrese?Nikakav rat se ne pominje. Rekoh već, Liman, deo Novog Sada, ne onaj u Ukrajini.
Onda su posle neki dobijali i batine.Napredna obaveštajna služba. Nešto slično je i Šešelj radio devedesetih, imao neku svoju privatnu grupu za prikupljanje informacija.
Ne znam, mene nisu nalazili.Razumeo sam potpuno, samo sam sarkastičan: da se kladimo da takve iste spiskove imaju mnoge partije po Srbiji? Odakle bi recimo DS nalazio mene i posle promena broja tel. i adrese?
Izvinjavam se ako se ponavljam, ali ponovo: prema Đilasu i Vučić. Sad je jasno kao dan. A nisam bio baš jedini koji je to konstatovao mnogo pre ovih izbora.Napredna obaveštajna služba. Nešto slično je i Šešelj radio devedesetih, imao neku svoju privatnu grupu za prikupljanje informacija.
Nzm, mene su kao člana DS godinama posle nalazile sve moguće partije naslednici, i kad više nisam mogao da budem na biračkom spisku za glasanje na lokalnim izborima.Ne znam, mene nisu nalazili.
Ko je rekao da su baš sve pokrali?Izvinjavam se ako se ponavljam, ali ponovo: prema Đilasu i Vučić. Sad je jasno kao dan. A nisam bio baš jedini koji je to konstatovao mnogo pre ovih izbora.
Samo ko je lično zainteresovan ili za vlast ili za opstanak svoje pozicije u nekoj partiji koja bije na vlasti može da tvrdi da su baš sve glasove pokrali. Agresivni građanizam je oterao već mnogo birača koji ni u snu ne bi bili za AV.
Meni lično nalaz i prašina deluje kao pokušaj stvaranja nove “priče” o izborima, ne bi li se svoje biračko telo održalo u stanju mobilnosti, to je Đilas smišljeno radio bojkotima posle onih katastrofa od AV, isto kao i Vučko Drašković još od Zlobine epohe.Ko je rekao da su baš sve pokrali?
a dokaza ...Ovo je taj ranac:
Pogledajte prilog 1559080
I neki zanimljivi papirići pored njega:
Pogledajte prilog 1559081
Da čujemo glas:

saradnik proustase brkovica, ane lalic dinka gruhonjica i nedima sejdinovica nesto kaze ?Nisi razumeo, taj Pogačar kaže:
Znači ako sam ga dobro razumeo on pominje duple biračke spiskove.

hahahahahahahahahaA jesu li u rancu nađene planovi za napad na Poljsku gospodina Putina ?
Sigurno su tu pri dnu treba samo da više uvuku ruku.

Sto da ti covek oduzima 'lebac od koga zivis? Prijavi ti.Ne znam, eto, javi im tamo.
није то ништа, замисли да су нашли недима сејдиновића ранац ?To će u narednoj iteraciji.
Malo mu je to.није то ништа, замисли да су нашли недима сејдиновића ранац ?
само дилдо има 30 цм