na krstarice zabranjeno pominjanje nacionalizma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iron Lord:
Ko normalan može da glasa za vojvodu koji je protiv kralja i pritom ima komunistički diplomski? Nešto se ne slaže u tom nacionalizmu - dve pojave spojene u jednu...

Uff! Baš sam pomislio i danas ću čitat siromašne teme sa još siromašno-neduhovitim postovima,...kad evo cara Lorda :lol: :lol:

E sad će biti berićetno veče. ;) Pa da viđu koliko ćeš noćas kvazi - patriota odkosit.... ;)

Iron Lord:
Ko normalan može da glasa za vojvodu koji je protiv kralja i pritom ima komunistički diplomski? Nešto se ne slaže u tom nacionalizmu - dve pojave spojene u jednu...
I jos je povrh svega toga imao seksualne odnose sa muslimanskim obrezanim muskarcima u zenickom zatvoru onako plav ,bucmast sa naocarima bio je glavna zvezda pod tusevima i dan danas ima po Bosni svedoka koji su ga taslacili.

lud 100%:
e ovo od svetolika me nasmijalo.jel to točno?
Naravno da jeste bili su ranije devdesetih godina intervjui sa nekim zatvorenicima koji su ga ... a i pricao mi je prijatelj koji je sluzio vojsku tada u Zenici da su vojvodu dovodili cesto u zatvorsku ambulantu na krpljenje a kao politicki zatvorenik i intelektualac je bio u posebno zajebanom polozaju madju onim najgorim robijaskim olosem jer ga niko nije branio cak ni srpski zatvorenici a ni strazari se nisu mnogo potresali upravo zbog njegove politicke karijere.

svetolik trpkovic:
Naravno da jeste bili su ranije devdesetih godina intervjui sa nekim zatvorenicima koji su ga ... a i pricao mi je prijatelj koji je sluzio vojsku tada u Zenici da su vojvodu dovodili cesto u zatvorsku ambulantu na krpljenje a kao politicki zatvorenik i intelektualac je bio u posebno zajebanom polozaju madju onim najgorim robijaskim olosem jer ga niko nije branio cak ni srpski zatvorenici a ni strazari se nisu mnogo potresali upravo zbog njegove politicke karijere.

e svašta.svaki dan nešto zanjimljivo saznam.ovo je za upišat se.

"...sude mi jer samo svoje volim, volim najviše....."
o075.gif
o075.gif
o075.gif

svetolik trpkovic:

pa dobro, šešelj makar ima neko opravdanje što je postao poremećena, arogantna budala...

šta misliš, je l chavezovu psihu oblikovalo neko slično traumatično iskustvo, ili je budaletina po opredeljenju?

svetolik trpkovic:
Sve su to ustase,balije ,****** narkomani i drugi jevreji zakuvali majke im antsrbske i izdajnicke !!!
Radovane, trebaju ti garde

Siđi, Rašo, siđi sa planine,siđi Rašo i traži slanine,
nisi siš'o četiri godine ništa nisi jeo,smršao si Rašo ceo.
Radovane, jelika te krije,međedina te po noći bije,
čuvaju te vuci s Romanije,
Ide "merdžo" preko Trebevića,zahrđao ceo
i on vozi Rašu Karadžića,bitno da je beo.
Kiša pada na jelove grane,liže Rašo svoje rane,
đe si sada brate Radovane,đe si ti nam reci,trebaju te u Hagu,samo reci.
S tri se prsta krsti
moja desna ruka,
učio sam ćirilicu
Karadžića Vuka.
Vita jelo ispod tvojih grana,vreba opasnost sa svih strana.
sačuvaj nam brata Radovana,jer obruč se steže.
Kaži nama, brate Radovane
dal' te vile Romanije hrane i daju li ti banane.
Nek' je nama gore Romanije,
Rašu čuva Sveti Vasilije.
Radovane, trebaju ti garde
poslaćemo četiri brigade,sve nadobudne i mlade
da ti ravna Romanija dade,
U pećini gore Romanije
Raša s Ratkom rujno vino pije ponekad se napije pa se s njim i bije.
Romanijo, ostaćeš bez grana,spasila si davno Tita ,pravog Partizana
ako izdaš brata Radovana dobičeš 5 milijuna dollara.
Radovane, u tebe gledamo,
srpsku zemlju nikome ne damo.
Radovane da te nije bilo,živjeli bi mnogi,
srpsko bi se salomilo krilo.
Vrati nam se Karadžiću Rade,
srpska vojska da ti raport dade.
Romanijo, naša majko draga,
Radovana sačuvaj od gada i smrada,civilizirane Europe.
Ko ne voli Radovana,taj voli žene i
ne doček'o Đurđevdana.
Evo vam ga na *bo vas Soros !!!

Eto bolje u originalu.

Elvin:
pa dobro, šešelj makar ima neko opravdanje što je postao poremećena, arogantna budala...

šta misliš, je l chavezovu psihu oblikovalo neko slično traumatično iskustvo, ili je budaletina po opredeljenju?
Pa ne znam coveka necu da gresim dusu ko ce ga znati verovatno mu nije lako ,al sta nije to sramota onda kazu daje Srbija konzervativna i zaostala zemlja a predsednik nase najjace partije je jos pre vise od 20 godina imao gey iskustva.

svetolik trpkovic:
Pa ne znam coveka necu da gresim dusu ko ce ga znati verovatno mu nije lako ,al sta nije to sramota onda kazu daje Srbija konzervativna i zaostala zemlja a predsednik nase najjace partije je jos pre vise od 20 godina imao gey iskustva.
ma on da proba, pa da prenese mladeži da to ne valja
pedagoški, a ti odmah....
:grin: :grin:

misoni:
Хммм?Ја себе сматрам националистом,али нешто не могу да се сетим песама из тог миљеа које ми се свиђају...:confused:
zato što nisi "šaban nacionalista", kojima je vrhunac nacionalizma poznavanje repretoara Baje malog Knindže.
Ti i takvi su unazadili srpski nacionalizam 50 godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back