Na kraju cemo poceti i da se ubijamo ovde na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chernobill:
NaraYan:
Chernobill:

De si bre katastrofo, shta ima. :lol:

Nista, ***** po kucama pa cu sada da spavam da ne bih kao danas, na poslu, razbih se 2.5 sata spavanja od 6 radnih. Bruka, najgori sam.

Ajde, ajde...
Da si mi ti ziv i zdrav.
Ni ja nisam nishta spavao 3 dana a sutra ustajem u 8.30.

10.gif

1. Raspitala sam se malo kod advokata i policije. Tvoja pretnja da ćeš mi poslati prijatelje inspektore na vrata da me isleđuju na osnovu nekoliko PP-ova koje sam u junu poslala je neodrživa.
Tvoje nasilje - a sve da bi saznao ime čoveka koji mi je ispričao sve ono što znam o tvojim aktivnostima - nemam nameru da trpim.
Ako se kojim ludačkim nacinom to i realizuje - da znaš - svoje prijatelje ne prodajem i ako treba idem i u zatvor zbog onoga što tvrdim.

2. Teza koju prodaješ po Forumu da je ovo sve posledica nekakve ljubavničke ili štatijaznam kakve privatne afere je gnusna laž. Ma koja osoba koja je pročitala više od 20 mojih i više od 20 tvojih postova ovde u to nema šanse da ti veruje. Onima koji ti veruju pomoći ionako nema.

Ja mogu samo da kažem ovo - privatno te ne poznajem,
sav moj kontakt sa tobom bio je na PP i putem SMS-a
i to u periodu od 13.5.2005. do 8.6.2005. U tom periodu ti si mene nekoliko puta i pozvao na mobilni telefon, ja tebe nijednom. Naša komunikacija je bila vrlo poznanička, što uostalom znaš.

Toliko.

P.S. Ako je istina da mi ti tvoji prijatelji vršljaju po eml nalozima, gledaj da mi barem svako jutro obrišu SPAM poruke, da ne moram to sama da radim.

Vragolasta Amfibija:
S_K_V_O:
1.Cemu toliko zgrazavanje i prozivka za naivnost i glupost zbog davanja broja moba ljudima sa foruma?
Pa mob se i u RL daje ljudima koje bas ne poznajemo nista vise nego ljude sa kojima smo razmenili nekoliko pp-a, niko ne trazi psihijatrijsku anamnezu osobe kojoj daje broj.

skvo...ovo zasluzuje da se jod jednom procita !!!!
Pošto neki likovi ignorišu pametne komentare, njena poruka zaslužuje da se citira još bezbroj puta !!! : )

S_K_V_O:
Ne zelim da ulazim u to da li je prica true or false, mada imam svoje misljenje o tome.

Ali mi neke stvari na ovoj temi nisu jasne. Za pocetak dve:

1.Cemu toliko zgrazavanje i prozivka za naivnost i glupost zbog davanja broja moba ljudima sa foruma?
Pa mob se i u RL daje ljudima koje bas ne poznajemo nista vise nego ljude sa kojima smo razmenili nekoliko pp-a, niko ne trazi psihijatrijsku anamnezu osobe kojoj daje broj.
I svi se nesto foliraju u fazonu "jao kako si naivna, moj broj niko sa foruma nema". Nije nego.
Moj broj ima par ljudi za koje sam na osnovu onoga sto pisu ovde i na osnovu pp-a procenila da su ok.
I tvrdim da je 99% ljudi ovde takodje razmenjivalo telefone, pa mi nije jasno cemu tolika buka sa jedne, i pravdanje, sa druge strane zbog ostavljanja broja moba i razmene pp-a? To je savrseno normalna pojava. Nego su posle bitke svi generali.

2.Dalje, nije mi jasno zasto cal non-stop potencira neki strah. Ja za to ne vidim nekog narocitog povoda mada obazrivost i mere predostroznosti nikada nisu naodmet.
Cega se konkretno bojis?
Pa i da ti neko ozbiljno preti sta moze da ti se desi kada covek ima samo tvoj mob? Ne kapiram, zaista.

CaLiMeRo:
1. Raspitala sam se malo kod advokata i policije. Tvoja pretnja da ćeš mi poslati prijatelje inspektore na vrata da me isleđuju na osnovu nekoliko PP-ova koje sam u junu poslala je neodrživa.
Tvoje nasilje - a sve da bi saznao ime čoveka koji mi je ispričao sve ono što znam o tvojim aktivnostima - nemam nameru da trpim.
Ako se kojim ludačkim nacinom to i realizuje - da znaš - svoje prijatelje ne prodajem i ako treba idem i u zatvor zbog onoga što tvrdim.

2. Teza koju prodaješ po Forumu da je ovo sve posledica nekakve ljubavničke ili štatijaznam kakve privatne afere je gnusna laž. Ma koja osoba koja je pročitala više od 20 mojih i više od 20 tvojih postova ovde u to nema šanse da ti veruje. Onima koji ti veruju pomoći ionako nema.

Ja mogu samo da kažem ovo - privatno te ne poznajem,
sav moj kontakt sa tobom bio je na PP i putem SMS-a
i to u periodu od 13.5.2005. do 8.6.2005. U tom periodu ti si mene nekoliko puta i pozvao na mobilni telefon, ja tebe nijednom. Naša komunikacija je bila vrlo poznanička, što uostalom znaš.

Toliko.

P.S. Ako je istina da mi ti tvoji prijatelji vršljaju po eml nalozima, gledaj da mi barem svako jutro obrišu SPAM poruke, da ne moram to sama da radim.
Kalimerče, dušo... pa što mi ne reče odmah da on ima inspektore?? 8 )
Jaooooo... pa ima da ih izgazimo!!! 8 )
Gde su?! Gde?! Hoću da im gazim po lobanjama!!! 8 )

TOM@X:
- Anakin je Kojotu dala svoj broj fona
- Calimero je Kojotu dala svoj broj fona
- Etotako je Kojotu dala svoj broj fona
- Raindog je Kojotu dala svoj broj fona

:shock: :shock: :shock:
eee nema nema me pet minuta ... mislim ok lepo tomax shto mislish na me, ali ne moram ja bash svakom skandalu mirodjija da budem

tako da mene slobodno izostavite iz ovog sranya

(s obzirom da mi gore navedeno zaista nikad ne bi palo na pamet ) :lol:

raindog:
TOM@X:
- Anakin je Kojotu dala svoj broj fona
- Calimero je Kojotu dala svoj broj fona
- Etotako je Kojotu dala svoj broj fona
- Raindog je Kojotu dala svoj broj fona

:shock: :shock: :shock:
eee nema nema me pet minuta ... mislim ok lepo tomax shto mislish na me, ali ne moram ja bash svakom skandalu mirodjija da budem

tako da mene slobodno izostavite iz ovog sranya

(s obzirom da mi gore navedeno zaista nikad ne bi palo na pamet ) :lol:
Ma, boli te uvo i da jesi dala svoj broj Kojotu!
Šta ti može? Šta ti sme? Pored mene živog može samo u dupe da te poljubi, i to ako mu ja dozvolim! ; )
Može i mene da poljubi... ali... šta ako mu se svidi moje dupe?? 8 (

opet onaj ogavni flesh back....chini mi se da i ti tripujesh da sam ja neki lik koji je zamenio nik....osh da mi skenirash oko da vidish ko sam?....manite se ljudi tih ludorija....i josh stavih svoju sliq jedno vreme u profil...reko aj da ne tripujem ljude....mozhda se taj neki za kog me smatraju zamerio nekome pa tje ja da snosim posledice....al jok....napali pa ko mutavi....bash trulo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back