jel ste iz srbije ili nekih kanada i australija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vragolasta Amfibija:cini ti se,,,ko je amfibija? :shock:dilber:sta se desava? amfibija se raspricala koliko mi se cini...
sta se desilo sa forumashicom avesic?
Vragolasta Amfibija:cini ti se,,,ko je amfibija? :shock:dilber:sta se desava? amfibija se raspricala koliko mi se cini...
sta se desilo sa forumashicom avesic?
)
U pravu si.Kad_LupimLupim:@Calimerka
Iskreno da ti kazem: Mnogo si naivna, kad tako lako prihvatash kontakte i delish telefone. A nemash bash malo godina rek'o bih![]()
Moje licne fotografije nisu predmet ove diskusije.jomini:Kalimero, jesi ono stvarno ti na slikama u profilu?
Ma samo pitam, ništa loše. Nisam ja u ovim vodama, nego navratio i vidim cirkus. Pa rek'o da vidim šta piše o učesnicima. Nema ljutiš. Ok?CaLiMeRo:Moje licne fotografije nisu predmet ove diskusije.jomini:Kalimero, jesi ono stvarno ti na slikama u profilu?
Niti ce biti.
Pozdrav.Mozes da lupetas i dokolicarisdilber:a tvoj izgled?

Jbga, covek se uci dok je ziv.CaLiMeRo:U pravu si.Kad_LupimLupim:@Calimerka
Iskreno da ti kazem: Mnogo si naivna, kad tako lako prihvatash kontakte i delish telefone. A nemash bash malo godina rek'o bih![]()
Stvar je u tome sto ne smatram da je mobilni telefon
neka svetinja, i sto apsolutno nisam ni sanjala da poznanicki kontakt sa bilo kim moze imati ovako nesto u pozadini.
Glupo i naivno.
Zbog te gluposti sam na sebe izuzetno ljuta.
P.S. Da nisam bila u specificnoj zdravstvenoj situaciji, zbog koje sam i pocela da blejim na forumu, i da tog 13. maja nisam saznala da mi zdravlje nije drasticno ugrozeno NIKADA ne bih ni stupila u kontakt sa KOJOTOM.
No, kao sto rece Inkognito, ovce su za...
CaLiMeRo:Sem toga, da mi ovo stigne na mejl odmah sutradan,
od starije osobe koja za Krstaricu a ni ovaj Forum u zivotu nije cula, i pritom mi je RL prijatelj - malo je mnogo za moj logican um.
, ali to ne znači da bi u REALNOM životu bilo tako. Svi smo valjda normalni da možemo da razdvojimo realnost od jednog internet foruma.