Na kraju cemo poceti i da se ubijamo ovde na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad_LupimLupim:
@Calimerka
Iskreno da ti kazem: Mnogo si naivna, kad tako lako prihvatash kontakte i delish telefone. A nemash bash malo godina rek'o bih :roll:
U pravu si.
Stvar je u tome sto ne smatram da je mobilni telefon
neka svetinja, i sto apsolutno nisam ni sanjala da poznanicki kontakt sa bilo kim moze imati ovako nesto u pozadini.

Glupo i naivno.
Zbog te gluposti sam na sebe izuzetno ljuta.

P.S. Da nisam bila u specificnoj zdravstvenoj situaciji, zbog koje sam i pocela da blejim na forumu, i da tog 13. maja nisam saznala da mi zdravlje nije drasticno ugrozeno NIKADA ne bih ni stupila u kontakt sa KOJOTOM.
No, kao sto rece Inkognito, ovce su za...

CaLiMeRo:
jomini:
Kalimero, jesi ono stvarno ti na slikama u profilu?
Moje licne fotografije nisu predmet ove diskusije.
Niti ce biti.
Ma samo pitam, ništa loše. Nisam ja u ovim vodama, nego navratio i vidim cirkus. Pa rek'o da vidim šta piše o učesnicima. Nema ljutiš. Ok?
Inače, ako si ti na slikama onda nije čudo da te spopadaju.
:arrow: Pozdrav.

CaLiMeRo:
Kad_LupimLupim:
@Calimerka
Iskreno da ti kazem: Mnogo si naivna, kad tako lako prihvatash kontakte i delish telefone. A nemash bash malo godina rek'o bih :roll:
U pravu si.
Stvar je u tome sto ne smatram da je mobilni telefon
neka svetinja, i sto apsolutno nisam ni sanjala da poznanicki kontakt sa bilo kim moze imati ovako nesto u pozadini.

Glupo i naivno.
Zbog te gluposti sam na sebe izuzetno ljuta.

P.S. Da nisam bila u specificnoj zdravstvenoj situaciji, zbog koje sam i pocela da blejim na forumu, i da tog 13. maja nisam saznala da mi zdravlje nije drasticno ugrozeno NIKADA ne bih ni stupila u kontakt sa KOJOTOM.
No, kao sto rece Inkognito, ovce su za...
Jbga, covek se uci dok je ziv.
Mislim da ova tema vishe nema potrebe da postoji.

nemam jagodo...malo izigravam serlok holmsa...

scenario br. 2:

cal je pametna devojka i ne veruje svakom...ustvari, malo je naivna, al' dobro...znaci, prepisku joj je dostavio neko kome se moze verovati...navodeci da joj je to dostavio prijatelj iz rl zelela je samo da zastiti tog nekog...a taj kome se moze verovati je neko ko moze videti ko je sve online, da matrix i tomax imaju istu ip adresu i ima mogucnost da provali u sanduce...neko od ovlascenih sa foruma krste? time bi se krug suzio na njih par...

verzija dva:

angazovala je prijatelja koji ovde ne zalazi ali je odlican haker i angazuje ga da razvali kojino sanduce?

1-SVAKO ko daje nepoznatom telefon MORA da ocekuje svasta .....i to bez JU-JU .Ako je mobilni-cimanja,prostake, zamaskirane seljake, perverznjake....nikada ne znas koliko je dobra necija maska....Ako je fiksni- jos gore...ima i adresu...(trpim i ja posledice te lakomislenosti....i cimanja koja traju vec 2 god.) :?
2-da , i meni je Calimero ovde ostavila skroz dobar utisak...i jedan je od pozitivnijih likova ovde :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back