Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Онад нам се не пише добро.Neće pasti Vlada, videćeš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Онад нам се не пише добро.Neće pasti Vlada, videćeš.

Neće pasti Vlada, videćeš.
Ma kakvi da padne, pa nismo se mi, iskreni socijalistiNeće pasti Vlada, videćeš.
osam godina sušili, pa da sad, nakon godinu dana idemo naizbore
Ma kakvi da padne, pa nismo se mi, iskreni socijalistiosam godina sušili, pa da sad, nakon godinu dana idemo naizbore
![]()

Pa niko nije rekao da će sad da padne.
Ajde jednom razdvoj želje i mogućnosti.
AKo i dodje do izbora, a mislim da neće, oni bi bili negde u oktobru, novembru.
Sasvim dovoljno vremena da se mladjani pripremi. Ne dajem mu ni ja prevelike šanse, ali ne bih ga ni tako olako otpisao.
A ko ti je taj baron minhauzen? Na koga konkretno misliš?![]()
koferce jednom,koferce drugom i vlada stabilna jos 3,4 meseca
I decembru pa na dalje ,mnoge institucije nece raditi!!>Tako da je,pree moguca neka vlada kojoj ce pomagati svi!!>Neka Reg i ovo zapise !!>
da, samo sto je dacicevo koferce malo po malo naraslo do velicine kamiona sa prikolicom

I decembru pa na dalje ,mnoge institucije nece raditi!!>Tako da je,pree moguca neka vlada kojoj ce pomagati svi!!>Neka Reg i ovo zapise !!>

Zapisaću, ali nam objasni kakva su to proročanstva da od decembra mnoge institucije neće raditi? Koje i zašto?
Pa recimo Brazil vec sada nije dozvolio otvaranje skola,Britanci takodje o tome razmisljaju !!A ako ne budu radile skole ,moguce je i da ostale institucije ne rade razumes??!>Zapisaću, ali nam objasni kakva su to proročanstva da od decembra mnoge institucije neće raditi? Koje i zašto?
Eto vidis jedino si ti shvatio!!>najesen ce za vladu biti ....????? kako stvari stoje treba zatvoriti granice jos sada...
Sinoc mi Mitar Tarabic poslao SMS!>Šta si ti vidovit?![]()

Sinoc mi Mitar Tarabic poslao SMS!>![]()

Онад нам се не пише добро.![]()
Па и то што кажеш од горег има и горе али ови га претераше, тако се држава не води не можеш обећати људима бесплатне акције ( колико је коштало грађане Србије то малтретирање, упошљавање Пошта Србије, штампање, овера акција ) ?А писаће нам се добро ако падне влада?
Ако влада не падне, зло ...
Ако влада падне, опет зло ...
Pa recimo Brazil vec sada nije dozvolio otvaranje skola,Britanci takodje o tome razmisljaju !!A ako ne budu radile skole ,moguce je i da ostale institucije ne rade razumes??!>

Vlada je odlicna. Samo treba svako od nas da uradi sledece
1. Da se istusira i malo uredi, obrije, podsisa i sl.
2. Da se pristojno obuce
3. Da predano odradi svoj posao, a ko ga nema da ga predano potrazi tokom dana.
4. Uvece obavezno bar 30 stranica nekog ruskog klasika
5. Sve to vreme zdrava ishrana i bez cigareta i kafenisanja.
6. pred spavanje ponovo tusiranje i miran ispravan san.
7. U slobodne dane izleti u prirodi sa prijateljima i porodicom.
Eto ako svako od nas ovo gore radi Srbija ce biti jaca od Svice ! Eto resenja i eto boljeg zivota.![]()