Nego Petre kazi ti nama koji je procenat onih koje ti nisu dale? Da li si tu uknjizio nularicu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja nedao, one nedale, nema nularice. Al to je svakako mnogo manje bitno od pozitivnih slucajeva.zejn1:Nego Petre kazi ti nama koji je procenat onih koje ti nisu dale? Da li si tu uknjizio nularicu?![]()
![]()
![]()

Zaljubila sam se ja u necija slova.... Proslo me je, hvala Bogu.Pera_Zdera:Da li si ti sigurna ga ce na 15-om sastanku biti veca ljubav nego na 1-om?
Tacno - ne mora da znaci. Moze da bude, ali ne mora. Takodje - mogucnost da na 15.om bude, veca je nego da je bude na prvom.
Ni F nisi shvatila od FORUMA koji citas godinu dana. Jos nisi skontala da se neki mogu zaljubiti i samo u slova. Da se emocije mogu preneti i tim putem. Seti se srednjeg veka i ljubavnih pisama. Seti se knjiga i pesama koje si procitala i koje si emocije one donele. :wink:
Snezna_kraljica:Zaljubila sam se ja u necija slova.... Proslo me je, hvala Bogu.Pera_Zdera:Da li si ti sigurna ga ce na 15-om sastanku biti veca ljubav nego na 1-om?
Tacno - ne mora da znaci. Moze da bude, ali ne mora. Takodje - mogucnost da na 15.om bude, veca je nego da je bude na prvom.
Ni F nisi shvatila od FORUMA koji citas godinu dana. Jos nisi skontala da se neki mogu zaljubiti i samo u slova. Da se emocije mogu preneti i tim putem. Seti se srednjeg veka i ljubavnih pisama. Seti se knjiga i pesama koje si procitala i koje si emocije one donele. :wink:![]()
Ne, NE MOZES se u nekog zaljubiti na taj nacin.
Tvoje razmisljanje je vrlo nezrelo, sram te bilo, a imas 29 godina!![]()
To nije zaljubljenost - vec iluzija o nekome. A to NIKAKO nije ljubav, niti bilo sta nalik na nju!
maliPrinc:Snezna_kraljica:Zaljubila sam se ja u necija slova.... Proslo me je, hvala Bogu.Pera_Zdera:Da li si ti sigurna ga ce na 15-om sastanku biti veca ljubav nego na 1-om?
Ni F nisi shvatila od FORUMA koji citas godinu dana. Jos nisi skontala da se neki mogu zaljubiti i samo u slova. Da se emocije mogu preneti i tim putem. Seti se srednjeg veka i ljubavnih pisama. Seti se knjiga i pesama koje si procitala i koje si emocije one donele. :wink:![]()
Ne, NE MOZES se u nekog zaljubiti na taj nacin.
Tvoje razmisljanje je vrlo nezrelo, sram te bilo, a imas 29 godina!![]()
To nije zaljubljenost - vec iluzija o nekome. A to NIKAKO nije ljubav, niti bilo sta nalik na nju!
Snezana,drago mi je da si skapirala nesto o cemu sam davno govorio,
pa cak i, brzopleto, otvorio temu o tome.

Sta znaci biti iskusan?Znati neke nesto?Ili znati sta zelis,osecas i kako da do toga dodjes?E ako znas daj mi koji savet da vratim jednu malu pod svoje okrilje jer mi jako nedostaje...divlja-u-srcu:Ja sam spremna cim se i samo ako se...
![]()
...a iskusna sam :?
Pera_Zdera:Hvala Anja na iskrenosti, cenim tvoje postove. :wink:
peach:pa,lepo! ti si bas fina devojka! kakav li je to bio manijak sa net-a,ccccc?! :shock:
krvolok:Super, Anja, bilo je iskreno i poučno i što je najvažnije, HRONOLOŠKI sortirano !!! Sada samo reci : kojim se autobusom najčešće voziš, pa da TO tu OBAVIMO, između dve stanice ?!?![]()
Anja :*:krvolok:Super, Anja, bilo je iskreno i poučno i što je najvažnije, HRONOLOŠKI sortirano !!! Sada samo reci : kojim se autobusom najčešće voziš, pa da TO tu OBAVIMO, između dve stanice ?!?![]()
e alo
ja biram!
i nedoyebani ne dolaze u obzir!
Kathrin:Anja :*:krvolok:Super, Anja, bilo je iskreno i poučno i što je najvažnije, HRONOLOŠKI sortirano !!! Sada samo reci : kojim se autobusom najčešće voziš, pa da TO tu OBAVIMO, između dve stanice ?!?![]()
e alo
ja biram!
i nedoyebani ne dolaze u obzir!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anja :*:Kathrin:Anja :*:krvolok:Super, Anja, bilo je iskreno i poučno i što je najvažnije, HRONOLOŠKI sortirano !!! Sada samo reci : kojim se autobusom najčešće voziš, pa da TO tu OBAVIMO, između dve stanice ?!?![]()
e alo
ja biram!
i nedoyebani ne dolaze u obzir!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da?
Daj bre sazali se malo na ovog jadnog zagorelog edipovca Krvoloka,i daj mu malo da proba,ti neces nista osetiti a njemu ce biti lepo!Anja :*:krvolok:Super, Anja, bilo je iskreno i poučno i što je najvažnije, HRONOLOŠKI sortirano !!! Sada samo reci : kojim se autobusom najčešće voziš, pa da TO tu OBAVIMO, između dve stanice ?!?![]()
e alo
ja biram!
i nedoyebani ne dolaze u obzir!

Pera_Zdera:Uf bre, aj sad brzo svi svoje procente da napisete ovde...cisto da skrenemo ovu pricu koja nema srecan kraj.
Znaci u procentima na kom sastanku ce Krvolok Anju...o neee.![]()
Bloodny_theBoy:Daj bre sazali se malo na ovog jadnog zagorelog edipovca Krvoloka,i daj mu malo da proba,ti neces nista osetiti a njemu ce biti lepo!![]()
hm,zamislih te kao onog Ahila iz filma...i zaprepastih se sto odgovor nije:Achileyes:Na prvom: 35%
Na drugom: 40%
Na trecem: 25%
Na kasnijim: 0%
Mada zavisi od devojke,mog raspolozenja i "hemije".
Aj u 50!!krvolok:Pera_Zdera:Uf bre, aj sad brzo svi svoje procente da napisete ovde...cisto da skrenemo ovu pricu koja nema srecan kraj.
Znaci u procentima na kom sastanku ce Krvolok Anju...o neee.![]()
Aj' u dva'es marki : NA PRVOM sastanku !!!
Samo nemoj da mi odgovoriš : mnogo je, kume, mnoooogo ...![]()
Opusti se malo cika Krvavi,nemoj da se nerviras...ja zelim da ti pomognem da se po prvi put u zivotu ogrebes za besplatan snosaj,a ti se odma' ljutis...krvolok:Bloodny_theBoy:Daj bre sazali se malo na ovog jadnog zagorelog edipovca Krvoloka,i daj mu malo da proba,ti neces nista osetiti a njemu ce biti lepo!![]()
Ezopovac, miran, k' nozi !!!