Na kom sastanku

zejn1:
Nego Petre kazi ti nama koji je procenat onih koje ti nisu dale? Da li si tu uknjizio nularicu? :lol: :lol: :lol:
Ja nedao, one nedale, nema nularice. Al to je svakako mnogo manje bitno od pozitivnih slucajeva.

@Brightness

Slazem se sa tobom kad kazes da nije bitno na kom sastanku CE BITI, prvom drugom, trecem, svejedno. Ali je ovde pitanje, na kom sastanku JE BILO, statisticki gledano. :arrow:

Pera_Zdera:
Da li si ti sigurna ga ce na 15-om sastanku biti veca ljubav nego na 1-om?
Tacno - ne mora da znaci. Moze da bude, ali ne mora. Takodje - mogucnost da na 15.om bude, veca je nego da je bude na prvom.

Ni F nisi shvatila od FORUMA koji citas godinu dana. Jos nisi skontala da se neki mogu zaljubiti i samo u slova. Da se emocije mogu preneti i tim putem. Seti se srednjeg veka i ljubavnih pisama. Seti se knjiga i pesama koje si procitala i koje si emocije one donele. :wink:
Zaljubila sam se ja u necija slova.... Proslo me je, hvala Bogu. :D
Ne, NE MOZES se u nekog zaljubiti na taj nacin.
Tvoje razmisljanje je vrlo nezrelo, sram te bilo, a imas 29 godina! :P
To nije zaljubljenost - vec iluzija o nekome. A to NIKAKO nije ljubav, niti bilo sta nalik na nju!

Snezna_kraljica:
Pera_Zdera:
Tacno - ne mora da znaci. Moze da bude, ali ne mora. Takodje - mogucnost da na 15.om bude, veca je nego da je bude na prvom.

Ni F nisi shvatila od FORUMA koji citas godinu dana. Jos nisi skontala da se neki mogu zaljubiti i samo u slova. Da se emocije mogu preneti i tim putem. Seti se srednjeg veka i ljubavnih pisama. Seti se knjiga i pesama koje si procitala i koje si emocije one donele. :wink:
To nije zaljubljenost - vec iluzija o nekome. A to NIKAKO nije ljubav, niti bilo sta nalik na nju!

Snezana,drago mi je da si skapirala nesto o cemu sam davno govorio,
pa cak i, brzopleto, otvorio temu o tome.

maliPrinc:
Snezna_kraljica:
Pera_Zdera:

Snezana,drago mi je da si skapirala nesto o cemu sam davno govorio,
pa cak i, brzopleto, otvorio temu o tome.

Curice, upravo jedan od razloga zasto sam otvorio ovu temu je da pojedini vide da je skroz normalna stvar da se to desava i na 1 i 2 i 3 sastanku. Da to nije nista neobicno i nenormalno, vec susta realnost. Da li ce oni to videti ili i dalje ostati slepi to je vec na njima samima.

Drugi razlog je da sam hteo da vidim svoje mesto u tom svemiru. A to bi svi trebali da vidimo.

@Snezna
Iluzija ili ne, padamo na nju...svi.
Ako pogledas odgovore od onih iskusnijih, ipak ces videti da su najvece verovatnoce bas u ta prva 3 sastanka. Sto bi znacilo manja je verovatnoca na 15-om nego na prva 3, mnogostruko manja. Znam da si ti extra pametna...kod svih stvari osim empiriskog sexa...sto je razumljivo.

Ovo nije tema o emocijama, ljubavi i svim stvarima koje su se desile iza tih 4 broja.
Nije bila tema o tome da li je ok ili ne na prvom sastanku. O moralnim dilema. O iluziji o ljubavi. O kako, zasto.

Ovo je tema o prostoj statistici. Znaci statistika nas zanima, posebno kod onih malo iskusnijih. :arrow:

Ja sam spremna cim se i samo ako se...

3.gif

...a iskusna sam :?

Anja :*:
krvolok:
Super, Anja, bilo je iskreno i poučno i što je najvažnije, HRONOLOŠKI sortirano !!! Sada samo reci : kojim se autobusom najčešće voziš, pa da TO tu OBAVIMO, između dve stanice ?!? :lol:

e alo
ja biram!

i nedoyebani ne dolaze u obzir!
Daj bre sazali se malo na ovog jadnog zagorelog edipovca Krvoloka,i daj mu malo da proba,ti neces nista osetiti a njemu ce biti lepo! :lol:

Back