nikad ne reci nikad , u mnogim zemljama se zna gde je zeni mesto...znace se i kod nas opet
To je neminovnost jer nam se drzava bukvalno raspala zahvaljujuci zenskom angazmanu.Kad se zene ponovo vrate na mesto koje im pripada ( cetka metla sporet)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikad ne reci nikad , u mnogim zemljama se zna gde je zeni mesto...znace se i kod nas opet
nemam pojma kakve sad ima veze ceca sa ovom iz tvoje teme
koliko sam video po insertima sa njenih koncerta koje emituju na tv dnevniku, niko ne pada na kolena, samo se njišu kao u transu, momčine natotrće svoje devojke na ramena da im znojavom gozicom trljaju vrat, da bi pokazili koliko su snažni mužjaci i koliko su naklonjeni i zaštitnički nastrojeni prema devojkama, a sve to zbog kasnijeg seksića, dok te iste devojke pate za ko zna kim, i raspilave se uz neku pateticnu pesmu u kojoj ceca peva o nečemu sto nikad nije doživela- o silnoj patnji i neuzvraćenoj ljubavi
tako se usadjuje gubitnički način razmišljanja, patetisanje i opšta atmosfera potpuno nezdrava
Jedna moja ortakinja, studentkinja od 20 god peva po nekim klubovima narodnjake-grand uglavnom i tako zarađuje.
No, na jednoj žurci je ispred nje klečalo 50 momaka dok je pevala neku Karleušinu pesmu.
Pumpanje ega u vasionu kako sama kaže...
Šta tera te momke da se tako ponašaju? Čemu to?
A ona mnogo dobro izgleda of course.![]()
AlkoholŠta tera te momke da se tako ponašaju?
Sa pozitivne strane imaš brdo gigabajta na gugl drajvu. Naravno, ako zapamtiš sve lozinke.
A sta mislis da li su klecali pred njom zato sto tako dobro peva tu pesmu ili zato sto ima dobre nogice?
Sto kaze Joe Rogan: Na bliskom istoku muskarac je spreman da stavi bombe oko prsa i raznese se u vazduh zbog poprilicno neverovatne ideje da ga u nekoj drugoj dimenziji ceka 10 devocanskih vagina. Ni jedna zena ne bi to uradila zbog penisa.
Ako su već svesni te činjenice, zbog čega toliko mnogo muškaraca "dopusti" sebi alkoholisano srozavanje samokontrole?
Ako su već svesni te činjenice, zbog čega toliko mnogo muškaraca "dopusti" sebi alkoholisano srozavanje samokontrole?
A sta mislis da li su klecali pred njom zato sto tako dobro peva tu pesmu ili zato sto ima dobre nogice?
Sto kaze Joe Rogan: Na bliskom istoku muskarac je spreman da stavi bombe oko prsa i raznese se u vazduh zbog poprilicno neverovatne ideje da ga u nekoj drugoj dimenziji ceka 10 devocanskih vagina. Ni jedna zena ne bi to uradila zbog penisa.
prosvetiteljmajkemi neko bi trebao da mi placa debelu naknadu za ovo obrazovanje sirokih slojeva naivnih mamlaza sto sprovodim ovde .... bre na zapadu psiholozi naplacuju hiljade $ po satu da dele savete .....ccccc
Sto bi reko Bora Corba: "Svet se deli na pione,pione i sampione"
evo ti jos bolja stvar
Jedna moja ortakinja, studentkinja od 20 god peva po nekim klubovima narodnjake-grand uglavnom i tako zarađuje.
No, na jednoj žurci je ispred nje klečalo 50 momaka dok je pevala neku Karleušinu pesmu.
Pumpanje ega u vasionu kako sama kaže...
Šta tera te momke da se tako ponašaju? Čemu to?