Na kolena pred pevaljkom

nemam pojma kakve sad ima veze ceca sa ovom iz tvoje teme
koliko sam video po insertima sa njenih koncerta koje emituju na tv dnevniku, niko ne pada na kolena, samo se njišu kao u transu, momčine natotrće svoje devojke na ramena da im znojavom gozicom trljaju vrat, da bi pokazili koliko su snažni mužjaci i koliko su naklonjeni i zaštitnički nastrojeni prema devojkama, a sve to zbog kasnijeg seksića, dok te iste devojke pate za ko zna kim, i raspilave se uz neku pateticnu pesmu u kojoj ceca peva o nečemu sto nikad nije doživela- o silnoj patnji i neuzvraćenoj ljubavi
tako se usadjuje gubitnički način razmišljanja, patetisanje i opšta atmosfera potpuno nezdrava

Definitivno pripadaš krstinom "Alfa timu".(ja ne naravno)
A ti ne patiš ni za jednom?
Nikad nisi? Ja jesam mada sam je sam i otero, nadrndano muško, mada mislim da sam dobro uradio.

Moja pevaljka ima veze sa Cecom jer bi i pred klečali u klubu, a onaj Budža iz MUP-a je mrtav pijan zaprosio Karleušu onomad.

U pravu si da je sav taj senzacionalizam veštački i krajnje odvratan, al naši ljudi opet nisu takvi u toj meri.
Bar ja to mislim.
Ja mogu da odem i na Karleušin koncert i da se provedem ako imam dobro društvo. Zaključak, budi malo pozitivniji.

Poslednja izmena:
Jedna moja ortakinja, studentkinja od 20 god peva po nekim klubovima narodnjake-grand uglavnom i tako zarađuje.
No, na jednoj žurci je ispred nje klečalo 50 momaka dok je pevala neku Karleušinu pesmu.
Pumpanje ega u vasionu kako sama kaže...:mrgreen:

Šta tera te momke da se tako ponašaju? Čemu to?

A ona mnogo dobro izgleda of course. :D

Pijana stoka! Ja to nikad ne bih uradio. Treba imati malo stila.

A sta mislis da li su klecali pred njom zato sto tako dobro peva tu pesmu ili zato sto ima dobre nogice?
Sto kaze Joe Rogan: Na bliskom istoku muskarac je spreman da stavi bombe oko prsa i raznese se u vazduh zbog poprilicno neverovatne ideje da ga u nekoj drugoj dimenziji ceka 10 devocanskih vagina. Ni jedna zena ne bi to uradila zbog penisa.

A sta mislis da li su klecali pred njom zato sto tako dobro peva tu pesmu ili zato sto ima dobre nogice?
Sto kaze Joe Rogan: Na bliskom istoku muskarac je spreman da stavi bombe oko prsa i raznese se u vazduh zbog poprilicno neverovatne ideje da ga u nekoj drugoj dimenziji ceka 10 devocanskih vagina. Ni jedna zena ne bi to uradila zbog penisa.

Ne verujem da je bilo šta od toga razlog.

Evo primera padanja u neku vrstu prilično nedostojanstvenog nagonskog transa: ))

I ko je tu lud?

Nije 10 nego 70. Pazi, značajniji je to broj :lol:

Back