Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Od mafijaške države nije ni očekivano da je donela zakon koji bi strogo kažnjavao ovakve nasilnike.
Njima je kultura agresije, izrugivanja, blaćenja skroz normalna.
Naravno, ja mislim da je to ljigav, pokvaren, mizeran način osvete da to ne bih ni zvao osvetom, već mizernom zloupotrebom poverenja. Kao nož u ledja dok se smeškaš.
Medjutim, trpanje sve u zakone izaziva zloupotrebu tog zakona.
Onaj ko je glup i naivan je ranjiv, a to znači slab i zloupotreba takvih osobina dno dna, onaj ko je pokvaren rado će upotrebiti taj zakon da povredi.
Moje snimke kako ih karam mogu da objave slobodno i da delimo zaradu,ako objavim njihove i pitaju me reci cu da su sam izgubio fon da je objavila neka forumasica feministkinja
Od mafijaške države nije ni očekivano da je donela zakon koji bi strogo kažnjavao ovakve nasilnike.
Njima je kultura agresije, izrugivanja, blaćenja skroz normalna.
Policija treba da aktivira sve moguće visoko-tehnološke resurse i potroši ko zna kolko para jer žene nisu pazile s kim ležu i snimaju se.
Veoma nerentabilna rabota. Tako deluje. Voleo bih da vidim koliko bi ovo bilo uspešno u svetu ili bar Americi na primer.
Istoj onoj Americi gde su čitave prodavnice bivale opljačkane tokom onih nereda 2000-te, a i kasnije.