На који начин се чувате од агресивних малолетника?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.990
llllll.jpg

I.jpg

Речник деце уживо је све чешће екстремно вулгаран и простачки,понашање је често апсолутно непримерено годинама и дешава се свуда те да вас питам, на који начин се чувате од агресивних малолетника?

Речник деце уживо је све чешће екстремно вулгаран и простачки,понашање је често апсолутно непримерено годинама и дешава се свуда те да вас питам, на који начин се чувате од агресивних малолетника?

U moje vreme je metod bio "batina je iz raja izašla" i bio je iznenađujuće efikasan.

Danas nauka kaže da sa decom treba popričati u duhu ljubavi i tolerancije. Tako da je najbolje to da uradite ;)

U moje vreme je metod bio "batina je iz raja izašla" i bio je iznenađujuće efikasan.
Туђу малолетну децу по закону не смеш ни да такнеш јер би те нагазили родитељи за то да запмтиш ~ није претња већ опис рекције родитеља уобичајене.
Danas nauka kaže da sa decom treba popričati u duhu ljubavi i tolerancije.
То се подразумева код нормалних родитеља,овде питање о малолетној деци на улици која можда нападну децу са тобом а можда и тебе узнемиравају (или било кога исто је).
Tako da je najbolje to da uradite ;)
Схваташ да би у затвору вероватно завршио са тим или уз кривични досије?

Ja ne znam sta je s nasim zakonima. Niko tu nikoga ne treba da bije vec socijalne sluzbe da rade, privodjenja i kazne. I kazne za te starije maloletnike. Ne mora u zatvor, nego lepo u 5 ujutru da se nacrta na ulici, higijenske rukavice u kupi sa ulice.
Gledam mladi momci, isored zgrade, pijani u 5 ujutru pustaju neartikulisane zvuke, prete ljudima na terasi, ne znam koji put je marica dolazila i samo ih zamole (narede) da odu. I isto zakon treba da se menja o javnom snimanju. Dakle, ako cini vandalizam, nezakonito delo, bez obzira sto je maloletnik, snimis ga telefonom i posaljes policiji.
Nesto nam zakoni nisu bas dobri.
Svaka cast policiji ovih dana, nisu ih tukli ko nas kad smo bili klinci, privede te i namlati pendrekom. Ali ipak im trbeba pruziti nacin da sprece male majmuncice.

Sada samo popravni, pošto više ne smeš ni dete da udariš kao roditelj.
Ако удари дете ће то узвратити кад одрасте што је веома гадно јер отац стари и све је слабији а син ојача,састави га из места.Зато насиље није пут јер се враћа кад ~тад.

Pogledajte prilog 1751517

Pogledajte prilog 1751520

Svasta...gde su roditelji te dece?

Ukoliko moje dete od deset godina psuje, pije energetska pica i "visi" do kasno, niko drugi nije kriv, ja sam kriva.

... децу по закону не смеш ни да такнеш јер би те нагазили родитељи за то да запмтиш ...

Некад ниси смео ни да се пожалиш родитељима што те неко напољу казнио,
јер би од њих добио још више !

Сећам се да је мени мајка још као малом рекла,
ако икада ишта украдеш - ја ћу те пријавити полицији.

Данас се ситуација изокренула.

Институције (друштвена безосећајна машинерија) су толико дехуманизовале појединца
да му је једини ослонац на свету остао родитељ.

Ево наши студенти,
руше државу и родитељи их подржавају ! :eek:
Да не поверујеш !

Некада би за то прво био у сопственој кући кажњен,
ако ни због чег другог - оно да ти милиција не пребраја ребра.

Back