Na HRT Biserko i ko će više da popljuje Srbe

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Jel neko gleda HRT, ovo je neverovatno šta ta zver priča, ispljuvala nas gore od Šeksa i onog Jastreba. Od podsmevanja prognanim Srbima iz Hr., žrtvama u Bratuncu, do imenovanja Srbije kao isključivog krivca. Na kraju voditeljka konstatuje kako su čuli mišljenje iz Beograda. I nastavljaju verglati o srpskim logorima, ovčari itd. "Lepo" su to Hrvati smislili, za svaku temu dežurni sagovornici su im Anastasijević, Korać, Diklić i one 3aždaje, što da nas oni pljuju kad to mogu i ovi mnogo rečitije od mutavog Šeksa.

Poslednja izmena:
Sramota da niko u Beogradu nije makar pljunuo djubrosu! U Beogradu je sigurna kao u Zagrebu.

Ma nije pljuvanje resenje. Volela bih da susretnem doticnu jer sam procitala to "delo" od korice do korice pa da prodiskutujemo zasto ona tu umesno o ljudskim pravima tupi o NIS-u i privatizacijama i zasto tretira Kosovo kao samostalnu drzavu iako je to pisano za 2007 godinu.

ocemo i mi da citamo...ima link ili nesto a?

Mislim da nema na netu ali raspitacu se gde moze da se nadje. Meni donela drugarica koja izucava lik i delo SB (koju inace ne podnosi) :lol:

Ovako izgleda
herlsinski-1.jpg

Ma nije pljuvanje resenje. Volela bih da susretnem doticnu jer sam procitala to "delo" od korice do korice pa da prodiskutujemo zasto ona tu umesno o ljudskim pravima tupi o NIS-u i privatizacijama i zasto tretira Kosovo kao samostalnu drzavu iako je to pisano za 2007 godinu.

Diskutovati sa njom je kao kad bi diskutovao sa ustasom. Nema smisla.

Back