Na danasnji dan je ubijen Zoran Djindjic 2003. Ko ga je ubio i zasto?

Jel na Mi6 kriva sto su diletanti stitili ili bolje reci nisu stitili premijera Srbije ?

Jel MI6 cuva drzavu Srbiju ili institucije Srbije ...

Novinarske ekipe prate politicare , sta je tu cudno ... daj Kerki ... nemoj x files sada.

Ako imas neki ozbiljan tekst onda postavi ako nemas onda nista.

Mi6 je kontrolisala i još uvek kontroliše državu Srbiju...nažalost...
Znamo ko sedi u MUP...= Englez, a ko u Generalštabu...= NATO oficir, a ko je savetnik Predsedniku i Vladi čak i dan danas...= Bler..., plus što je RTS ispostava BBC-a...
Znamo i ko je vodio fejk istragu zvanu Sablja...= Mi6 konobar = Beba Popović...koji je takođe savetnik Vlade danasnje...i Predsednika...koji se usavrsavao u Brajtonu...
Dakle bukvalno SVE drze pod šapkom...

...

Motiv je očigledno što je Republika morala da u sklopu reformi 2003. zaustavi dotadašnje aktivnosti JSO.

Zna se ko se radovao atentatu, današnji čitači ruskog Fejk Njuza.

Ali suviše su ljigavi da to sve priznaju, pa onda kao "Bler je, Bler je."

Bedno. Sputnjikovski

Za razliku od ostalih botova, koji bi trebalo da traze pare od skolovanja nazad ili bolje da vrate drzavi ono sto su je kostali,
ti si jedan ljigavi trol sa izopacenim smislom za pristojnost. Teski ljigavi lazov.

...

DRŽAO SAM STOMAK U RUKAMA! Bivši Đinđićev telohranitelj otkriva: Kako je moguće da je Zoranova PROSTRELNA RANA bila 10 puta veća od moje ako smo pogođeni istom puškom?! A onda ŠOKANTNO svedočenje o foto robotu...
https://www.kurir.rs/vesti/politika...uskom-a-onda-sokatno-svedocenje-o-foto-robotu
Promer Đinđićeve ulazne rane je 33 puta 25 milimetara a moja ulazna rana je 7 puta 8 milimetara. To je neverovatna razlika.

Drugo, kako je moguće da je on upucan sa leve strane u desni grudni koš.

Celina ubistva Zorana Đinđića je mnogo dublja. Nismo mi to ni zagrebali. Da nije bilo Vikiliksa sve bi ostalo na teoriji zavere. Tvrdim i dalje da je jednim metkom pogođen Zoran, jednim sam pogođen ja a trećim metkom je pogođen zid zgrade.

Sami tragovi na licu mesta i samo lice mesta nisu bili obezbeđeni.

...

Tri metka. Dva je ispalio Zvezdanko Glupanko iz Admirala Geprata (jedan je pogodio Veruovica Glupancica, drugi je omasio i pogodio dovratak), a treci (iz Bircaninove) je ispalio pokojni MI6 profi snajperista Hill!
attachment.php

_nobody_

Mi6 je kontrolisala i još uvek kontroliše državu Srbiju...nažalost...
Znamo ko sedi u MUP...= Englez, a ko u Generalštabu...= NATO oficir, a ko je savetnik Predsedniku i Vladi čak i dan danas...= Bler..., plus što je RTS ispostava BBC-a...
Znamo i ko je vodio fejk istragu zvanu Sablja...= Mi6 konobar = Beba Popović...koji je takođe savetnik Vlade danasnje...i Predsednika...koji se usavrsavao u Brajtonu...
Dakle bukvalno SVE drze pod šapkom...

...

nemoguće...a srpski radikali...a srpski socijalisti...ko je onda strani plaćenik..ko je sluga stranih službi

Back