Na danasnji dan je ubijen Zoran Djindjic 2003. Ko ga je ubio i zasto?

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Evo, posto imamo adekvatnu temu o Milosevicu, skoncao 11.03.2006, daj da imamo i adekvatnu temu o "nasledniku" Miloseviceve SRBIJAe (Srbija, Rusija, Belorusija I Ja), Zoranu Djindjicu.

Zoran Djindjic, streljan na danasnji dan pre 16 godina, 12.03.2003.!

Zoran Djindjic... Velik drzavnik, kazu neki, Izdajnik, kazu drugi, sitan svercer i lopuza, kazu treci, akademik, kazu cetvrti, radio za BIA i BND, kazu peti, radio za UDBAu i mafamiliju, kazu sesti, bilo svetac, kazu sedmi, poslat od satana, kazu osmi (putnici)...

Pa ko je, stvarno, bio Zoran Djindjic? Otelotvorenje Boga, poslato Srbima, ili satanov izaslanik masonskih loza Zapada? Ili nesto trece??? :mrgreen:

_nobody_

Одговор на питање јесте, нешто треће.
Ђинђић јесте био, оно што се каже, играч хуља који су нашем роду о глави радили и кроз историју, и у Зораново вријеме, раде и данас,, и њега су те хуље и довеле на власт у Србији, не да би својој земљи и нашем роду добробит донио, него да би радио у њихову корист. Да, јесте 1999-е заговорао и бомбардовање Србије (СРЈ) и копнену интервенцију, о чему је извјесни Дуци Симоновић са толико страсти говорио.
Тачно је да је то све имало за посљедицу тзв "5.октобар" о којем изманипулисани људи у свом инфантилном поимању вјерују да бјеше велики догађај, увод у велике промјене, но то бјеше само дан насиља, хаоса а слике вандализма су послате у свијет гдје је то пропраћено коментаром "који дивљаци", силници су задовољно трљали руке, себи говорећи "јој, јесмо ово добро одрадили", довешће послушније људе да раде у њихову корист у Србији, медији у Србији којима су овладале продане душе ће порадити како је то на свеопшту добробит, и свима добро.

И то је важно за јунака ове приче, Ђинђића. Он је 2002-е и почетком 2003-е све више правио отклон од оних који су га довели на власт, то је видљиво из његових интервјуа, предавања, рецимо са његовог задњег предавања студентима у Бањој Луци (https://pescanik.net/od-nacionalizma-do-patriotizma/) гдје то већ није мантра коју су продавали крајем 90их, већ се итекако истиче да се зарад неких процеса не требамо одрећи националног интереса, па "изокола"
Ako pogledate Francusku, Englesku, Nemačku, Austriju, vi ćete videti veći stepen nacionalizma nego kod nas. Ali to tamo nije prepoznato kao nacionalizam. To je patriotizam.
и тог толико проказаног национализма. Има ту подоста "јеретичких" ставова из визуре оног који пројектује ове наше процесе.

Ја не знам, не могу знати, да ли би Зоран у будућим временима направио потпуни заокрет од послушника хуља и глобалних господара, којег су и довели на власт, до истинског патриоте и родољиба којем ће водиља бити добробит земље и свог рода, но знам да ти такав заокрет неће допустити, такав отклон неће опростити.
И ту иде одговор ко га је убио, тачније ко стоји иза атентата.

Poslednja izmena:
Одговор на питање јесте, нешто треће.
Ђинђић јесте био, оно што се каже, играч хуља који су нашем роду о глави радили и кроз историју, и у Зораново вријеме, раде и данас,, и њега су те хуље и довеле на власт у Србији, не да би својој земљи и нашем роду добробит донио, него да би радио у њихову корист. Да, јесте 1999-е заговорао и бомбардовање Србије (СРЈ) и копнену интервенцију, о чему је извјесни Дуци Симоновић са толико страсти говорио.
Тачно је да је то све имало за посљедицу тзв "5.октобар" о којем изманипулисани људи у свом инфантилном поимању вјерују да бјеше велики догађај, увод у велике промјене, но то бјеше само дан насиља, хаоса а слике вандализма су послате у свијет гдје је то пропраћено коментаром "који дивљаци", силници су задовољно трљали руке, себи говорећи "јој, јесмо ово добро одрадили", довешће послушније људе да раде у њихову корист у Србији, медији у Србији којима су овладале продане душе ће порадити како је то на свеопшту добробит, и свима добро.

И то је важно за јунака ове приче, Ђинђића. Он је 2002-е и почетком 2003-е све више правио отклон од оних који су га довели на власт, то је видљиво из његових интервјуа, предавања, рецимо са његовог задњег предавања студентима у Бањој Луци (https://pescanik.net/od-nacionalizma-do-patriotizma/) гдје то већ није мантра коју су продавали крајем 90их, већ се итекако истиче да се зарад неких процеса не требамо одрећи националног интереса, па "изокола" и тог толико проказаног национализма. Има ту подоста "јеретичких" ставова из визуре оног који пројектује ове наше процесе.

Ја не знам, не могу знати, да ли би Зоран у будућим временима направио потпуни заокрет од послушника хуља и глобалних господара, којег су и довели на власт, до истинског патриоте и родољиба којем ће водиља бити добробит земље и свог рода, но знам да ти такав заокрет неће допустити, такав отклон неће опростити.
И ту иде одговор ко га је убио, тачније ко стоји иза атентата.

mali bravo, skoro pa cisto pet ali...

gospodin Soros.jpg

Крај теме.

milosevic je vodio autokratsku i supruznicku politiku... djindjic je takodje bio autokrata, delio je uloge i vlast njemu poverljivima, ali i budalama koje je tako smatrao i korsitio ih dok su mu bili od koristi... svojom energijom je usao u sve ekonomske i drzavne oblasti, postao nosioc svih osnovnih funkcija u drzavi...

trebalo mu je neko vreme posle dolaska na vlast da to oformi...

DA SE RAZUMEMO JA NE PODNOSIM ZUTU BAGRU (koja je ostala nakon njega) medjutim cinjenica je

da je bio covek izuzetne inteligencije, velike energije, hrabrosti, odlucnosti, sto retki politicari imaju, zeleo je civilizacijom da vaskrsne srbiju , uvede je u evropu, , svojom aktivnoscu u generaciji politicara tog doba bio najdarovitiji...

U NASLEDJE JE UZEO KRIMINALNE KLANOVE , koristi oje dva, i SPECIJALNE JEDINICE POLICIJE ,takodje nasledje prethodne vlasti, dakle sljam raspalog udbaskog titoistickog db jugosalvije... te jedinice su takodje bile u prethodnom rezimu vodjene od kriminalaca... POLUGE NJEGOVE VLASTI

PLJAČKAŠKA PRIVATIZACIJA,, stavljanje na čelo "burazerske" grupe, izbor za najblize saradnike "vernih" drugara, anonimusa , agenata i lopova u kabinetu, dakle poslusnih sprmenih na svaku vrstu korupcije, postavlja pitanje karakter vlasti najsposobnijeg politicara...

zapoceo jereformu srbije integrisanje u evropsku uniju uz veliku podrsku nemacke. po mnogo cemu je licio na STOJADINOVICA , nije gledao domace naucnike nego strane eksperte,...

medjutim to je period postavljanaj vlasti i pocinjanja novog puta... ono sto je neophodno u pocetku i sto nosi i dosta rizika da se izabere svakojaka protuva, ali moralo se brzo raditi...

POSLE DVE GODINE KADA SE OFORMILA KAKVA TAKVA VLADA BEZ OBZIRA NA NJEN KARAKTER , premijer ce pokazati svoje pravo lice koje niko ne moze osporiti kada su u pitnaju nacionalni iteresi i pre svega KOSOVO . djindjic je pred novu godinu oko ponoci pozvao kod sebe cosica sto je ovaj i zapisao, i predocio mu namere...

objasnio je da je ono sto je zadnje vreme radio u senci od saradnika, VREME DA SE OSTVARUJE, A TO JE NEJGOV PLAN O KOSOVU...cosic ga je prvo upitao oko saradnika psomenuvsi podrsku canka, cede... na sta je djindjic odmahnuo rukom i rekao "canak je budala, doci ce on na red posle..." ...i jeste tako zar ne... placena budaletina...

djindjice je izneo plan POZIVANNJE NA REZOLUCIJU 12 44 , da je proslo skoro tri godine ida je vreme da se bar nesto pocne primenjivati... da trazimo 50 % nasih snaga dole, na sta je cosic rekao da je to nemoguce ocekivati da ce odobriti .... djindjice je rekao, ok, ali morace bar nesto ako ne 50 % ona makar 20 % za pocetak pa i deset , pa cemo videti dalje...

trzaiti zatim ovo, pa ono i ono, a nek daju jedno od tri i tako... treba im to postavljati i podsecati ih stalno !!!

to su POTPISALI I MORAMO SE POZIVATI STALNO SADA ZA TE STAVKE...

cosic je kratko upitao : znas li da ovakav plan i intervju koji planiras dati za britanske medije mogu da se plate glavom??? ovo su opasna posla zorane, ali je na to odmahnuo rukom, rekavsi da je svestan i da je za slobodu visoka cjena i da se ne sme stati oko KOSOVA jer ako se ne pokrene sada za par godina ce biti poptuno izgubljeno ii otcepljeno kao sto je i ispalo...

COSIC JE IDALJE INSISTIRAO da rzamisli da odabere bolej vreme da je sada to vrlo rizicno ...

usleido je intervju u februaru 2003 godine samo dva meseca posle tog razgovora... i bi ono sto je rekao cosic. veliki bum. rezultat ZNAMO ,odmah posle tog intervjua za kratko vreme DJINDJICE JE LIKVIDIRAN!!!

i budali je jasno da su ga zbog intervjua i plana oko KOSOVA LIKVIDIRALI ZAPADNI ELEMENTI PREKO SVOJIH PLACNEICKIH UBICA infiltriranih u specijalne jedinice, i njegovu vladu....

jesmo li tolki idioti da nemozemo da sagledamo vise tu titoisticku kriminalnu antisrpsku udbu?

pogledajmo pocetkom devedesetih , ispiljio je DRASKOVIC, taj udbaski piun, koji je gle cuda imao GARDU A KOMANDANT BESE GISKA, koji je evo otpuzen u nemackoj da je po nalogu rvatskih udbasa i rukovodioca tadasnje udbe, ubio DJUREKOVICA, direktora hine koji ej prebegaop u inostranstvo...
POTOM JE GISKA UBIJEN S LEDJA NA RATISTU...

MILOSEVIC JE IZNEDRIO BADZU I ARKANA, TAKODJE KOMANDANTA GARDE, A I ONI SU LIKVIDIRANI...

I ARKAN JE KAO I GISKA BIO KRIMOS A POTOM VRBOVAN OD UDBE DA BUDE UBICA DRZAVNI.... RADIL ISU ZA ANTISRPSKE LOBIJE I AK OSU SE PREDSTAVLJAJLI KAO PATRIOTE...

i sada kada je djindjic izneo plan i krenuo da ga ostvaruje ODMAH JE LIKVIDIRAN, preko tih njuski poput legije, zmije, i ostalih krimosa vrbovanih u udbu...a pod potkriljem izdjanika cede jovanovica, i mufljuza bebe...

DAKEL, SAMI SMO SEBI NAJVECI PROTIVNICI!!! taj poriv izdaje i korupcije nije nas mimoisao idalje nas zapad time razbija, jer i danas imamo izdajnike na vlasti...

zato ne prdite o djindji, jer lupetate uglavnom gluposti...

ukratk oreceno djindja je te oda se ebe da mu ne udje... surovo sa djavolom i mislio kakoce mu uterati ali oni uterase njemu kao i uvjek... opasna je to zvjer, zapad i amerika...

KOSOVO GA JE ODVELO U SMRT... odvleo je i olivera ivanovica... a mi se pitamo ko ih je ubio?

e srbi srbi gluperdo neopisiva!!!

TREBALO JE DA GA KOLJU K`O KRME, A NE METKOM! Ovako su TAČI i ČEKU pričali nakon ubistva ĐINĐIĆA

Ne mogu da verujem da je pokušao da ih prevari. Ja sam bio tu kada je Olbrajtova tražila od njega da priznaju nezavisnost. Kasnije su dobili uverevanja da nema ništa protiv, ali da proces bude dugotrajan
12.03.2019. 10:12h

Albanski teroristi Hašim Tači i Agim Čeku u presretnutim razgovorima, navodno su, pričali su o tome da ubiju tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Ali su od toga odustali po savetu dobijenom iz Crne Gore.

Od ubistva prvog demokratski izabranog gradonačelnika Beograda, premijera Srbije i lidera Demokratske stranke Zorana Đinđića prošlo je 16 godina. Za vreme njegovog života i vladavine izrodile su se mnoge anegdote koje će se prepričavati i zauvek pamtiti.
Ubijen je 12. marta 2003. godine na ulazu u zgradu Vlade Srbije. Pre toga više puta je na njega pokušan atentat, a naročito je u sećanju onaj pokušaj ubistva premijera kod tadašnje hale "Limes", kada je pripadnik zemunskog klana Dejan Milenković Bagzi kamionom poprečio put koloni vozila u kojoj se nalazio Zoran Đinđić.

Albanski teroristi su takođe imali u planu da likvidiraju bivšeg lidera Demokratske stranke. Hašim Tači i Agim Čeku u presretnutim razgovorima pričali su o toj ideji, ali su od toga odustali po savetu dobijenom iz Crne Gore.

Transkripte razgovora Tačija i Čekua snimile su obaveštajne službe jedne prijateljske zemlje i prosledile ih srpskim kolegama.

Tači: Video si šta se desilo.
Čeku: Sad nema prepreka na našem putu.

Tači: Ne mogu da verujem da je pokušao da ih prevari. Ja sam bio tu kada je Olbrajtova tražila od njega da priznaju nezavisnost. Kasnije su dobili uverevanja da nema ništa protiv, ali da proces bude dugotrajan.
Čeku: Ogadio mi se. Vodio je ku*vinski politiku, nije mi ga žao.

Tači: Meni je došlo da naredim našima gore da ubiju pseto, ali su mi Crnogorci rekli da ga ne diram, poginuće od svojih. Toliko se osilio da je počeo da za*išava Ameriku. Da nije bilo njih nikada ne bi video vlast.
Čeku: Okrenuo je leđa onima koji su ga doveli na vlast. Pobegao je u Crnu Goru tokom bombardovanja. Milo ga je čuvao da ga ne ubiju, a sad tako...

T: Srbima ne treba verovati. To se pokazalo. Trebalo je da ga kolju kao krme, a ne metkom kao čoveka.
Č: Da li će se zapucati tamo? Šta kažu tvoji prijatelji tamo? Treba vratiti Srbiju još deset godina unazad, a to je moguće ratom tamo.

T: Trebalo je ubiti i onu džukelu Batića kad je počeo da napada naše i šalje Hagu dokumenta. Amerikanci su me smirili da ga ne ubijem. Kažu sve što je slao završiće u kanti za đubre. Voker mi je rekao da ne diram Srbe već da brinem o našima, a oni će o Srbima.
Č: Čuo sam da su iz CIA tražili da naši ubiju neke Srbe u Hagu?

T: Moji mi kažu da su tražili od Haradinaja da ubije neke.
Č: Nije ih poslušao.

T: Izgleda da nije. Bolje je tako. Možda su planirali neku dvostruku igru. Možda su hteli da ga žrtvuju i osude na doživotnu. Svi smo mi za njih varvari i sa nama su samo iz interesa. Kad interes prestane da postoji, žrtvovaće svakoga, kao što su žrtvovali Đinđića. Nemoj to nikad da zaboraviš.
Č: Znam ja to dobro. I kod nas i kod Srba više cene one koji su otvoreno protiv njih nego one koji pričaju jedno, a rade drugo. Pazi, taj Đinđić je pred njima govorio jedno, a onda radio drugo. Ono što njemu najviše odgovara.

T: Ne brinem mnogo. Samo da se ova naša stvar ubrza. Ovaj je mnogo kočio, dobro je da je uklonjen.
Č: Da, ali i sledeći će kočiti, i sledeći, i sledeći… Oni to nikad neće prizanti. Niko od njih. Ako misle da vladaju Srbijom ne smeju priznati Kosovo. Amerikanci tvrde da će proizvesti političare spremne da pređu preko toga. Hoće, dok ne dođu na vlast, a onda ide druga priča.

T: Da. Srbima ne treba ništa verovati. Tako je najbolje.

TREBALO JE DA GA KOLJU K`O KRME, A NE METKOM! Ovako su TAČI i ČEKU pričali nakon ubistva ĐINĐIĆA

Ne mogu da verujem da je pokušao da ih prevari. Ja sam bio tu kada je Olbrajtova tražila od njega da priznaju nezavisnost. Kasnije su dobili uverevanja da nema ništa protiv, ali da proces bude dugotrajan
12.03.2019. 10:12h

Albanski teroristi Hašim Tači i Agim Čeku u presretnutim razgovorima, navodno su, pričali su o tome da ubiju tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Ali su od toga odustali po savetu dobijenom iz Crne Gore.

Od ubistva prvog demokratski izabranog gradonačelnika Beograda, premijera Srbije i lidera Demokratske stranke Zorana Đinđića prošlo je 16 godina. Za vreme njegovog života i vladavine izrodile su se mnoge anegdote koje će se prepričavati i zauvek pamtiti.
Ubijen je 12. marta 2003. godine na ulazu u zgradu Vlade Srbije. Pre toga više puta je na njega pokušan atentat, a naročito je u sećanju onaj pokušaj ubistva premijera kod tadašnje hale "Limes", kada je pripadnik zemunskog klana Dejan Milenković Bagzi kamionom poprečio put koloni vozila u kojoj se nalazio Zoran Đinđić.

Albanski teroristi su takođe imali u planu da likvidiraju bivšeg lidera Demokratske stranke. Hašim Tači i Agim Čeku u presretnutim razgovorima pričali su o toj ideji, ali su od toga odustali po savetu dobijenom iz Crne Gore.

Transkripte razgovora Tačija i Čekua snimile su obaveštajne službe jedne prijateljske zemlje i prosledile ih srpskim kolegama.

Tači: Video si šta se desilo.
Čeku: Sad nema prepreka na našem putu.

Tači: Ne mogu da verujem da je pokušao da ih prevari. Ja sam bio tu kada je Olbrajtova tražila od njega da priznaju nezavisnost. Kasnije su dobili uverevanja da nema ništa protiv, ali da proces bude dugotrajan.
Čeku: Ogadio mi se. Vodio je ku*vinski politiku, nije mi ga žao.

Tači: Meni je došlo da naredim našima gore da ubiju pseto, ali su mi Crnogorci rekli da ga ne diram, poginuće od svojih. Toliko se osilio da je počeo da za*išava Ameriku. Da nije bilo njih nikada ne bi video vlast.
Čeku: Okrenuo je leđa onima koji su ga doveli na vlast. Pobegao je u Crnu Goru tokom bombardovanja. Milo ga je čuvao da ga ne ubiju, a sad tako...

T: Srbima ne treba verovati. To se pokazalo. Trebalo je da ga kolju kao krme, a ne metkom kao čoveka.
Č: Da li će se zapucati tamo? Šta kažu tvoji prijatelji tamo? Treba vratiti Srbiju još deset godina unazad, a to je moguće ratom tamo.

T: Trebalo je ubiti i onu džukelu Batića kad je počeo da napada naše i šalje Hagu dokumenta. Amerikanci su me smirili da ga ne ubijem. Kažu sve što je slao završiće u kanti za đubre. Voker mi je rekao da ne diram Srbe već da brinem o našima, a oni će o Srbima.
Č: Čuo sam da su iz CIA tražili da naši ubiju neke Srbe u Hagu?

T: Moji mi kažu da su tražili od Haradinaja da ubije neke.
Č: Nije ih poslušao.

T: Izgleda da nije. Bolje je tako. Možda su planirali neku dvostruku igru. Možda su hteli da ga žrtvuju i osude na doživotnu. Svi smo mi za njih varvari i sa nama su samo iz interesa. Kad interes prestane da postoji, žrtvovaće svakoga, kao što su žrtvovali Đinđića. Nemoj to nikad da zaboraviš.
Č: Znam ja to dobro. I kod nas i kod Srba više cene one koji su otvoreno protiv njih nego one koji pričaju jedno, a rade drugo. Pazi, taj Đinđić je pred njima govorio jedno, a onda radio drugo. Ono što njemu najviše odgovara.

T: Ne brinem mnogo. Samo da se ova naša stvar ubrza. Ovaj je mnogo kočio, dobro je da je uklonjen.
Č: Da, ali i sledeći će kočiti, i sledeći, i sledeći… Oni to nikad neće prizanti. Niko od njih. Ako misle da vladaju Srbijom ne smeju priznati Kosovo. Amerikanci tvrde da će proizvesti političare spremne da pređu preko toga. Hoće, dok ne dođu na vlast, a onda ide druga priča.

T: Da. Srbima ne treba ništa verovati. Tako je najbolje.

Ovo bi trebalo da ga rehabilituje i potvrdi da nije saradjivao sa kriminalcima od kojih su i taci i ceku.
Mozda nekoga vise interesuje sta su ustase govorile. probaj sa tim....ili njegovi ortaci u srbiji, recimo u DSS su.

Lik i delo Djindjica karakterise svrgavanje Milosevica sa vlasti i saradnja sa svim neprijateljima srpskog naroda, racunajuci i srpske kriminalce i
nista vise, bar ne pametno.

Убила га је његова амбиција, непокривена способностима; наивност провинцијалца, занетог похвалама моћника како је паметан, леп и коорат, како је он сад "њихов"...
Кад је схватио шта се догађа, почео је да се јогуни, да се усправља, још не схватајући да је то супротно ономе због чега су га тапшали по рамену, исти- који су га научили како да се сагиње.
Трагично несхватање ситуације, у ккоју је доведен; али, то је цена амбиције да будеш нешто, за шта, реално, ниси способан.

UbJo ga je Surčinski klan s kojima je bio u neposrednoj ili posrednoj vezi.Nije znao da ne sme da se petlja sa takvim kriminalcima i to je platio glavom.Sve drugo su sumanute teorije zavere koje nemaju ni najmanje uporište u činjenicima.

Šta bi sa drugim političarima ,koji su petljali sa raznoraznim krimosima i klanovima,kako oni ne popiše metak?

Šta bi sa drugim političarima ,koji su petljali sa raznoraznim krimosima i klanovima,kako oni ne popiše metak?

oni su odani ameriki... zapadu...

ne skrecu sa puta i ne suprostavljaju se zapadnim interesima...

djindjicevo zalaganje za kosovo i insistiranje da se pocne sprovodjenje rezolucije 12 44 ga je kostalo glave...

ovi ostali poput draskovica seselja i izdajnika vodje , su poslusne izdajnicke piz.de...

nema potrebe za tim...

Back