На данашњи дан је рођен Слободан Милошевић!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala kisela, kad mi ti to kažeš to mi puno znači... :heart: :lol:

5056083483c690d682267a427862937.jpg

.

...

Sve je vec ovde receno, mrzi me da pisem, a i prosao je b-day..

Pravi heroji su oni u kolonama, na traktorima, izbegli iz krajine, i ima ih mnogo, u uniformama na kosarama, misli o tome...

Over end aut sa teme.

..И он је херој, без обзира што ти тако не мислиш,...многи су
му одали такво признање

.

Нисам веровала да ћу ово некада рећи али сморили сте са Слобом :lol:

...што си нервозна,....:lol: тек смо почели....
(знаш колико је имао гласова када се први пут кандидовао,
па ето ...нека буде половина од тога,...па да сви они
само по једну тему отворе,...имаћеш да читаш дуууго, дууго....:lol:)

Kažu da je Miloševićeć dok je bio u pritvoru u CZ -u,bio besan što nije pobio vođe opozicije dok je mogao :hahaha:.To sigurno nije daleko od istine jer on je bio komunista i ljudski životi mu ništa nisu značili.

То нема везе с комунизмом, већ с владарским принципом.
Сваки владар, који жели да умре мирно у кревету (од старости), требало би да добро проучи Макијавелија и његово епохално дело Владар, јер ти принципи су непромењени до данашњег дана.

"Ту се сад поставља питање: да ли је боље да те људи воле или да те се боје. Одговор је, да би најбоље било и једно и друго; но како је то двоје тешко саставити, много је сигурније, да те се људи боје, неголи да те воле, ако већ обоје не можеш постићи. Јер о људима се уопштено може казати: незахвални су, непоуздани, притворни, избегавају опасности и похлепни су за добитком; док им добро чиниш, твоји су, нуде ти своју крв, иметак, жене и децу, како сам вам већ казао, кад је потреба далеко; но кад се невоља примакне, окрећу се. Пропада владар, који се посве ослонио на њихове речи, па се није ни на шта припремио; јер пријатељства, које се добијају за плату, а не величином и племенитошћу духа, купују се, а не поседују, па се у право време не могу употребити. Осим тога, људи се мање устручавају да увреде некога, који жели да га воле, него ли некога, који им улива страх; јер љубав се подржава везом захвалности, само што људи, будући да су опаки, ту везу раскидају, кад год им је то од користи; страх се пак подржава непрестаном претњом казне."

Макијавели, Владар

А колико је Југославија имала сукоба у периоду од 1991.-1999. ?
Ја сам имао пасош Југославије у то време не Србије.

Valjda postoji razlog što je u Montenegro bačena samo 1 bomba,i što za tog predsednika kažete da je poslednji Srbin:think:

Valjda postoji razlog što je u Montenegro bačena samo 1 bomba,i što za tog predsednika kažete da je poslednji Srbin:think:
Када сам гледао немачке журнале UfA из априла 1941. г. приметио сам да официјални коментатор не говори Југословенска војска, већ Српска војска.
Ако се држимо права да једну државу треба називати и њене органе власти онако како си са њом склопио дипломатско конзуларне односе и остати доследан потписаном документу не видим разлог термин Југославија мењати термином Србија. Јер све те земље које су извршиле агресију на Југославију 1999. г. имале су дипломатскоконзуларне односе са Југославијом , а не са Србијом како неко жели да представи.
И са којим разлогом се искривљују и неистинито приказују термини којима су свима познати ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back