На данашњи дан 24.03.1999. године...

???=NEVINA ZRTVA
Dalje.
Uzgred, Irone, ako smem da pitam, sta si po struci? :lol:

Odgovor nije tačan!
Naime ni Rusija se ne inati sa njima na taj način kao što je nekome palo na pamet.
A da Srbi imaju samo jednu atomsku bombu odmah bi je bacili pa gde padne.

Dakle idemo sa rešavanjem jednačine:

NATO + ??? = AGRESIJA
??? = AGRESIJA - NATO
??? = BUDALA

NATO + BUDALA= AGRESIJA

Se sećaš da sam ti šef na autoperionicu? :lol:

А коме то објашњаваш? Нашим бескичмењацима које из миља зовем "човечије рибице" - ликови који су први ухватили маглу преко гране као дезертери а сада држе предавања о томе шбб кбб, сада ће они нама да објасне КО је крив, пајз' мајку му, крив је убијени - не убица"!

Само животиња или ненормалан човек воли свог џелата - а како су успели код неких да пробуде те рефлексе, није ми јасно.

Lakše eremita. Niko ovde nije branio NATO.
Ovo je čisto akademska rasprava i o tome da li je Srbija, možda, mudrijom politikom tu agresiju mogla da izbegne.

šifra: prf.dr.

Ovo je čisto akademska rasprava i o tome da li je Srbija, možda, mudrijom politikom tu agresiju mogla da izbegne.

Sa ovakvom konstatacijom mogu da se složim sa vama.
"...da li je Srbija, možda, mudrijom politikom tu agresiju mogla da izbegne..."
Da ste tako meni napisali, ne bi došlo do onakve rasprave...
A pošto ste žena, ne bih da se više raspravljamo... izvinite ako sam bio grub.
P.S. u većini stvari i dalje se ne slažem sa vama :)

Odgovor nije tačan!
Naime ni Rusija se ne inati sa njima na taj način kao što je nekome palo na pamet.
A da Srbi imaju samo jednu atomsku bombu odmah bi je bacili pa gde padne.

Dakle idemo sa rešavanjem jednačine:

NATO + ??? = AGRESIJA
??? = AGRESIJA - NATO
??? = BUDALA

NATO + BUDALA= AGRESIJA

Se sećaš da sam ti šef na autoperionicu? :lol:

A, zato ti tako slabo idu jednacine. Nego, koja autoperionica je u pitanju?

Ne, nisam ratni zločinac, nisam ni na jednom javnom spisku, nisam nikoga ubio, ako na to misliš... i meni jeste bilo dosta ratovanja, i ne bih ponovo. Ali zato ne dozvoljavam da me neko naziva radikalom, patriJotom i bilo kojim drugim pogrdnim imenom samo zato što sam radio ono što je država od mene tražila.
I pošto patriote postoje i u svim zapadnim državama sveta, ne mislim da je to pogrdno i loše... koliko god se ti i tebi slični trudili da to osporite.
Toliko.

Položaj u kojem su se našli ljudi koji su se odazvali pozivu za mobilizaciju, učestvovali kao pripadnici policije i regularne vojske u odbrani SCG, koji nisu činili nikakve zločine, već samo časno vršili svoju dužnost ---- jeste sraman.

Ali, zar se u sam ne osećaš izigranim? Zar ti nije bilo dosta da učestvuješ u unapred izgubljenim ratovima? Zar ti nije dosta politike koja može da te uvuče u neki novi rat?
Srbi su decenijama bilivali izmanipunisani od svoje vlastite države i vlade, takođe.
Vreme je da se osveste.

Ахахаааааааа......"академска" ово је већ жешћи бисер... ја знам да је теби досадно чекајући да наследиш пеМзију али бар немој толико јести у Италији жабље батаке и макароне - има да почнеш да крекећеш...:lol:

Kaže se u Bosni, Hrvatskoj...
Branio sam je tamo gde je trebalo...
I za tebe važi... možemo da se nađemo i da razmenimo vojne knjižice... dakako ako je uopšte poseduješ...

Predpostavi da sam imao službenu legitimaciju. Vojnici su imali knjižice.:-|

Jes pjevao: Kud ide naša brigada tu se trese i kuća i ograda?

I kako je bilo na frontu? Jeste li i vi čas ginuli a čas bivali ubijani
?:-|

Položaj u kojem su se našli ljudi koji su se odazvali pozivu za mobilizaciju, učestvovali kao pripadnici policije i regularne vojske u odbrani SCG, koji nisu činili nikakve zločine, već samo časno vršili svoju dužnost ---- jeste sraman.

Ali, zar se u sam ne osećaš izigranim? Zar ti nije bilo dosta da učestvuješ u unapred izgubljenim ratovima? Zar ti nije dosta politike koja može da te uvuče u neki novi rat?
Srbi su decenijama bilivali izmanipunisani od svoje vlastite države i vlade, takođe.
Vreme je da se osveste.

Mnogo bi potrajalo da vam sve objašnjavam... možda na p.p....
Kao što rekoh, ne bih više da raspravljam sa vama o ovoj temi.

Back