Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 93.035
Pročitaj šta si pisao na temi o Ukrajini pa uporedi sa ovom, čisto onako.BRICS ne postoji, izpuhalo kao ODKB. Na to se lože gubitnici tranzicije i slabije obrazovani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitaj šta si pisao na temi o Ukrajini pa uporedi sa ovom, čisto onako.BRICS ne postoji, izpuhalo kao ODKB. Na to se lože gubitnici tranzicije i slabije obrazovani.
Idi tamo, niko te ne drži silom u Srbiji.Tamo se zivi ama isto kao u Srbiji, mozda i bolje cak.
Svejedno, šaljete, kao bele lale, i uredno glasate za one koji rade na tome da kad jednom Turci opet budu krenuli na Bugarsku Rusi budu zauzeti.Према најновијим истраживањима у ЕУ публиковани данас 63% од Бугара не желе да шаљемо наоружања Украјини,док 24% мисле да је то добра идеја,а 13% немају став или не хоћу да одговоре.
https://glasove.com/na-fokus/63-ot-...e-na-ukrayna-edva-13-vyarvat-v-pobeda-na-kiev
Lasno je tebi iz Missassauge divantIdi tamo, niko te ne drži silom u Srbiji.
право на рад, на школовање, на здравствену заштиту, на...Koja prava? Da obrišem dupe srbijanskim državljanstvom? Od novembra čekam da mi stigne ukaz viceprezidenta u Sofiju da mogu da predam zahtev za lk i pasoš. Prvo sam morao da čekam od 2015. da moja majka prva dobije, pa ja posle na osnovu nje.
Plaćali smo porez više od onoga što smo dobijali. Obrazovanje u Srbiji je ionako najjadnije u celoj Evropi i ne vredi za nijedne pare. Zdravstveno se svi ionako leče privatno.право на рад, на школовање, на здравствену заштиту, на...
Imali smo korist da nas bombarduje svet na pragu 21. veka?ти и твоји родитељи су имали користи од те државе како год се звала
Plaćali smo porez više od onoga što smo dobijali. Obrazovanje u Srbiji je ionako najjadnije u celoj Evropi i ne vredi za nijedne pare. Zdravstveno se svi ionako leče privatno.
Imali smo korist da nas bombarduje svet na pragu 21. ve
Ljudi plaćaju doprinose od svoje plate. U proseku građanin Srbije u radnom odnosu uplati preko 150,000 godišnje u zdravstvo, a ne dobije nazad ni 10% uloženog. To je ona razlika između neto i bruto plate. Ali ti to ne znaš. Misliš da neko treba da bude zahvalan državi koja mu ništa nije dala, a sve je uzela i oterala ga u inostranstvo.порез ни тад ни сад није велики зар мислиш да твој порез од 9000 пуни буџет
od koga? Od Kosova ste bolji i od Severne Makedonije? Močam se ja na tvoje zdravstvo kad moram da dam 200€ doktoru da mi operiše majku, inače neće ni da te primi u bolnicu.увек бољи од многих на балкану
а ти се разбољевај чешће па користи своја средства која си уплатио у фондLjudi plaćaju doprinose od svoje plate. U proseku građanin Srbije u radnom odnosu uplati preko 150,000 godišnje u zdravstvo, a ne dobije nazad ni 10% uloženog. To je ona razlika između neto i bruto plate. Ali ti to ne znaš. Misliš da neko treba da bude zahvalan državi koja mu ništa nije dala, a sve je uzela i oterala ga u inostranstvo.
od koga? Od Kosova ste bolji i od Severne Makedonije? Močam se ja na tvoje zdravstvo kad moram da dam 200€ doktoru da mi operiše majku, inače neće ni da te primi u bolnicu.
Ne idem ni kod jednog ni kod drugog. Imam zdravstveno u Nemačkoj, daleko bolje, a jeftinije.али опет не идеш у бугарску код доктора него у србију
Kako da posreduje neko ko sistematski naoružava Ukrajinu, a uz to nije samostalna zemlja?Bugarska želi da posreduje između Rusije i Ukrajine: Predlog pregovora na samitu NATO
Bugarska će na predstojećem samitu NATO-a u Vašingtonu predložiti mirovne pregovore između Rusije i Ukrajine u kojima bi Sofija mogla da bude posrednik, izjavio je predsednik bugarske prelazne vlade Dimitar Glavčev.
„Pošto se o tome juče raspravljalo na plenarnoj sjednici parlamenta, smatram da trebamo da predložimo održavanje mirovnih pregovora između Rusije i Ukrajine, u kojima bi Bugarska mogla da bude posrednik“, rekao je Glavčev.
Glavčev je istakao da razgovore treba voditi u skladu sa Poveljom UN i međunarodnim pravom, prenio je TASS.
Bugarski premijer je rekao da će tokom samita Bugarska najaviti pomoć Ukrajini od 80 miliona evra, ali da nacionalni parlament tek treba da odobri ovaj korak.
Premijer nije precizirao u koje svrhe će biti namenjen ovaj novac.
Samit NATO-a biće održan u Vašingtonu od 9. do 11. jula.
https://n1info.rs/svet/bugarska-zel...-i-ukrajine-predlog-pregovora-na-samitu-nato/
Ne idem ni kod jednog ni kod drugog. Imam zdravstveno u Nemačkoj, daleko bolje, a jeftinije.
Nenad1331 je fenomen, čovek istovremeno živi u Sofiji, Leskovcu, Pirotu, Nišu i u Nemačkoj.а ти се разбољевај чешће па користи своја средства која си уплатио у фонд
мало лиценмерно с моје стране јесте али то је фонд а не кредитна банка или штедионица
али опет не идеш у бугарску код доктора него у србију
једно је корупција друго је здравствени систем
за корупцију је крив народ навикао да подмити да да доктору, службенику коме год да би завршио посао почиње се од кафе шећера сока за мање послове, за веће се очекује и нешто више
Ne lupaj gluposti, jasno nam je da je ovo samo izraz tvoje neopisive mržnje prema Srbima.Ljudi plaćaju doprinose od svoje plate. U proseku građanin Srbije u radnom odnosu uplati preko 150,000 godišnje u zdravstvo, a ne dobije nazad ni 10% uloženog. To je ona razlika između neto i bruto plate. Ali ti to ne znaš. Misliš da neko treba da bude zahvalan državi koja mu ništa nije dala, a sve je uzela i oterala ga u inostranstvo.
od koga? Od Kosova ste bolji i od Severne Makedonije? Močam se ja na tvoje zdravstvo kad moram da dam 200€ doktoru da mi operiše majku, inače neće ni da te primi u bolnicu.
Troluje, izmišlja i laže bez prestanka.а ти се разбољевај чешће па користи своја средства која си уплатио у фонд
мало лиценмерно с моје стране јесте али то је фонд а не кредитна банка или штедионица
за корупцију је крив народ навикао да подмити да да доктору, службенику коме год да би завршио посао почиње се од кафе шећера сока за мање послове, за веће се очекује и нешто више
Svijet koji ima struju...i gugl
nije narod kriv, vec sto pravosudni organi, ne rade svoj posao...kada je neki lekar izgubio dozvolu za rad///kada je zaglavio ozbiljnu robijuа ти се разбољевај чешће па користи своја средства која си уплатио у фонд
Korupcija zdravstvenih radnika u vidu poklona je legalizovana u Srbiji. Med. sestra te obavesti da treba da daš pare doktoru kad ti otkažu operaciju jedno 5 puta i ti na kraju ubaciš kovertu u kesu sa viskijem i srede ti odmah prvi slobodan termin.nije narod kriv, vec sto pravosudni organi, ne rade svoj posao...kada je neki lekar izgubio dozvolu za rad///kada je zaglavio ozbiljnu robiju
Izvinjavam se, ali dežurni trol Nenad1331 je uspeo da skrene temu na sasvim drugu stranu: o tome koliko ima korupcije u srpskom zdravstvu ne vredi ni govoriti, ali tema je o strateškoj orijentaciji susedne Bugarske, mada je to potpuno jasno: Bugarska je na strani Ukrajine.nije narod kriv, vec sto pravosudni organi, ne rade svoj posao...kada je neki lekar izgubio dozvolu za rad///kada je zaglavio ozbiljnu robiju
Svijet koji ima struju...i gugl

Korupcija zdravstvenih radnika u vidu poklona je legalizovana u Srbiji. Med. sestra te obavesti da treba da daš pare doktoru kad ti otkažu operaciju jedno 5 puta i ti na kraju ubaciš kovertu u kesu sa viskijem i srede ti odmah prvi slobodan termin.
slazem seIzvinjavam se, ali dežurni trol Nenad1331 je uspeo da skrene temu na sasvim drugu stranu: o tome koliko ima korupcije u srpskom zdravstvu ne vredi ni govoriti, ali tema je o strateškoj orijentaciji susedne Bugarske, mada je to potpuno jasno: Bugarska je na strani Ukrajine.
Čekali smo u istom redu sa tobom.A otkud ti to znaš kad si bio samo kod veterinara u Plovdivu?
A otkud ti to znaš kad si bio samo kod veterinara u Plovdivu?
Vidiš Nenade, nisu hteli da te prime solo kod čika doce pa je on stajao u redu umesto vlasnika, da se tvoji ne bi blamirali.Čekali smo u istom redu sa tobom.