Nedodirljiva88
Ističe se
- Poruka
- 2.788
na mlijeku..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Supertajni:Ja na Nedodirljivoj.....................![]()
i nije neko drustvo vise kratak dogovor i usteda na telefonskom razgovoru koji bi se inace do ko zna koliko oduzio.Supertajni:Daj ime na messengeru da se nakačim i ja missiiim zbog društva.....![]()
jel ti ne smeta kad te spopadaju tako.......Nedodirljiva88::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Čudjenje...............ti na meni?..............reko nesto te ne osjetim:-D :-D :-D :-D :-D !!8-)Supertajni:@Nedodirljiva
Jel ti neko rekao da imaš lepe velike oči?.................šala bre čemu takvi čuđenje ha?
Znam ja da se branim..............a uostalom jesam li ja il' nisam "nedodirljiva"?!!8-) 8-)Tankian:jel ti ne smeta kad te spopadaju tako.......
Nedodirljiva88:Čudjenje...............ti na meni?..............reko nesto te ne osjetim:-D :-D :-D :-D :-D !!8-)
jest,jest.............i to sto kazes........:-D :-D :-D :-D !!!!!!!!Supertajni:Eto taj osmeh ti već mnogo lepše stoji, a za filing missiiim šta reći godine su u pitanju......![]()
bogami je te ne mogu gledati žgoljavog..............moram zasukati rukave...........da te malo vratim u zivot!!!!!...............'ces da mi crknes na ovoj zimi...........:-D :-D :-D :-DSupertajni:Pa to ti pričam sve vreme ljubavi................znači odavde me ti preuzimaš što se klope tiče....ha?![]()
Nedodirljiva88:bogami je te ne mogu gledati žgoljavog..............moram zasukati rukave...........da te malo vratim u zivot!!!!!...............'ces da mi crknes na ovoj zimi...........:-D :-D :-D :-D
VincentLaMarca:na gandzi...tu cu i da ostanem...8)
livija:na krstarici.... navukla sam se i ne mogu da prestanem... :shock: