N1 ne dozvoljava novom direktoru da uđe

Taj film nećeš gledati. Ne priznajem lažni autoritet.
Kafanu ne dam. Neka blokaderi dođu slobodno da vježbaju razbijanje, neka se djeca uče.
Para vrti tamo gde burgija nece:mazi:
@Enigma ce ti biti direktor a ti ces animirani blokaderose i bez razbijanja molim to košta odbićemo ti od plate :cool:
@bird again moze da bude dj i pusta muziku naravno sve od baje🆒

Baja Knindza je izdajnik.
Prizivas ga sto te cini istim.

Uskoro na N1 i Nova S

Ima da uzivas
:maramica:

baja-mali.gif

Da, Vucicev rezim ce uskoro unistiti sve medije koji nisu SNS.
amerićka poslovica nas ući:
"ako ne možeš da ih pobediš a ti im se pridruži"
zato je Amerika lepo dogurala a mi ostali u pećinskom dobu pa se gadjamo kamenjem jajima i motkama sad kad se leti po mesećini u dvajesjednom veku...

:aha2:
@Sizif ne bi imao šta da nakiti

amerićka poslovica nas ući:
"ako ne možeš da ih pobediš a ti im se pridruži"
zato je Amerika lepo dogurala a mi ostali u pećinskom dobu pa se gadjamo kamenjem jajima i palicama.

:aha2:
@Sizif ne bi imao šta da nakiti
Vidis, to sto si sada rekao je osnovni feler nas raspad slugerajskih naroda, Srba i Rusa, koji puze i lizu cipele svojim vladarima.

Amerika je nastala u svadjama, konfliktu, i sukobima centara moci.

Zato danas nisu udbaska prcija sa bolesnim sistemima.

Za razliku od Srbije i Rusije, gde se dezurni udbas nasao pametan da stvara drustvo odozgo.

što mene? nek hebe tebe ti si protiv Rusije

inače bih te podsetio da su žuti stečajni upravnici imali po 25-26 godina kad su se gasile firme i to ozbiljne a navodni gubitaši uključujući i Soko Štark kao nevidjen gubitaš, jedva Vučiću ostalo nešto od kajmaka...

'Ozbiljne firme' u SFRJ/Sloba vreme - izgubile samo 4 milijarde maraka, za razliku od neozbiljnih, koje su gubile po 10+ milijardi. :cepanje:

Back