n e u r o l o g i j a: I. AKCIONI POTENCIJAL, I UVOD U PRIČU O TRANSMITERIMA

"F neki da nema, ovaj bRu zLi bi znao da postoji 1000.000 studija koje pokazuju da psihoanaliza i analiticka psihologija lijece konverzivije brze nego KBT. "

Aha, brze ali malo juce. Mislis ono, 20ak godina odlazenja pacijenta kod psihoanaliticara je brze nego 3-4 seanse kod KBT psihoterapeuta zbog agorafobije i panicnog poremecaja? Da da, svakako je "brze" u tvom nekom fantazijskom univerzumu kada se uradis drogama.

Dok KBT terapeut zavrsi ceo posao sa pcaijentom za 4-5 seansi i oslobodi coveka totalno panicnog poremecaja, za to vreme ovaj kod psihoanaliticara i dalje "prica o svojoj majci" i o tome da li je kakio na nosi ili u gace, te se razmatra jos narednih godinu ipo da li je mozda panicni poremecaj posledica analne fixacije jer mu mama kasno davala nosu ahahahhahahhaha.
Ne pravi budalu od sebe, cuj njega, psihoanaliza brze leci nego KBT ahahahaha, a KBT naucni zasnovana, a psihoanaliza spekualtivna kvazifilozofija. :cepanje:

Da, da vidim ti ces pricati o KBT ti koji "si" zavrsio Filozofski fakultet, master i zavrsio edukaciju iz KBT pa si "kompetentan da pises o njoj" odn da je pljujes kao i klinicku psihologiju i sve ostalo sto nisi razumeo i ne volis jer neko afirmativno o tome prica, ko se tebi ne svidja i nervira te na forumu pa zamrzis i sve sto on afirmativno pise o necemu.

Ti ces pisati, ti, jedan brucos, ili dajboze brucos koji presao u drugu godinu i zakocio se tu a vec nakupio 28 godina (1988 god) i koji nikada nece zavrsiti fax, a kamoli edukaciju iz KBT, daaaaa, bas si "kompetentan" da pises o KBT.

Hvalis se da si dobio iz neurologije sve najvise ocene ili iz cega vec, pre neki dan Breine, a NAPRAVIO SI NIZ SMESNIH GLUPIH GRESKA U PREPRICAVANJU SVOJE KNJIGE.
eeej bre, on ima otvorenu knjigu ispred sebe i i dalje ne ume da ti preprica TACNE CINJENICE, nego lupeta o anjonima, katjonima, naponima, i ostalim stvarima vezanim za neurologiju.

Ti bre nisi sposoban ni da polozis ispit a da ti covek da i da prepisujes i da koristis knjige. Opet ne bi znao da preneses TACNO i da objasnis lepo. Ovo sto si jedva prosao kroz prvu godinu je verovatno prekov eze i preko sazaljenja profesora kao aj da ga pustimo da ga na pocetku ne sabotiramo da ne gubi zelju zao nam ga, boelstan, lecio se u bolnici, a GRLI SE SA NAMA, SLIHTA NAM SE, vidi se da "fin decko, uporan, voli ovo" itd.

Ti nisi znao da napises pravilno i tacno ni prvu recenicu o tome ko je psiholog, a kamoli nesto vise, ceo forum ti se smejao, 100% citaca.

- - - - - - - - - -

Ti jesi zlonameran. Evo npr malopre kada drugima prozivas majke, kada pises svim forumasima da su poremeceni i bolesni da su im GENI LOSI (koji fasizam jbt) ali kada pokusavas da pises ozbiljno o naucnim stvarima onda nisi zlonameran, nego jednostavno OGRANICEN - ti si funkcionalno nepismen, i svako ko je iole opste obrazovan ili jos gore, konkretno obrazovan uskostrucno u onome o cemu ti trenutno pises TE JE ISPRAVLJAO I KRITIKOVAO.

A toliko si ogranicen da i posle kritikovanja ti ne uvidjas gde si to pogresio, sto je najgori uzas, jer znaci da sa tog stadijuma na kome si ne mozes da mrdnes, da napredujes jer nisi sposoban kognitivno da se menjas, napredujes, iskorenjujes svoje nakaradne stavove, misljenja i zakljucke itd.

Mislim, pogledaj samo, tebi je argument da je nesto tacno, to sto taj "strucnjak" to naplacuje ovcama 80e. Sta vise reci. Tebe bi Milan Tarot ubedio da napamez majonez na glavu, senf na lice i da vices "Miki Maus pojeo lubenicu" i da ti za to uzme preko telefonskog racuina 100e. Jer ako je skupo, mora da je veoma dobro i tacno da leci je l tako? :dash:
zA zainteresovane: on koji nije zapoceo, a kamo li zavrsio nesto, meni nesto prica...

zA zainteresovane: on koji nije zapoceo, a kamo li zavrsio nesto, meni nesto prica...

Aha, ti znas sta je ko zapoceo i zavrsio. U svakom slucaju, moram da priznam da niti sam zapoceo da se drogiram kao ti, niti sam zavrsio na psihijatriji kao ti.

Niti haluciniram da me prate po Baru neki inspektori MUPa niti da me neka Branka psihijatar uhodi po forumu. Toliko. :cepanje:

P.s. Dosao sin ce da uci caleta kako se prave deca, smehotres.

ne, nego se ti ne razumijes sto je napon, jer napon unutra jeste negativan.
Napon je voltaza, i on je unutra negativan.
I ne lupaj vise gluposti, ispadas glupa, i reci mi , molim te, sto ne kritkujess bru zlija za budalastine tipa kako ako je neko ko ima manju titulu od dr reko da je sprdnja psihoanaliza, da ona ne lijeci, to, iako su ljudi sa titulama vecicm od te mnogi rekli da je psihoanaliza ozbiljna stvar, znaci da je budalastina = po njegovom

Da ti ponovim šta si napisao?
Ponoviću ti:
Napisao sam da ostaju unutra anjoni, a katjoni su velikim dijelom napolju, pa je zbog toga napon unutra.
I, još jednom:
pa je zbog toga napon unutra.

Pa, da! :D
I sad bi ti, tako nedorečen, želeo da kucaš stranice i stranice, ne dopuštajući da te neko ometa u tome, i da na kraju staviš: amin!
Ne samo što si nedorečen, već nisi ni svestan svoje nedorečenosti.

i reci mi , molim te, sto ne kritkujess bru zlija

Zašto sad skrećeš sa sopstvene teme i pokušavaš da mi sugerišeš koga ću da kritikujem? To je čist bezobrazluk!

Ti njemu samo možeš pod prozor da pljuneš!

Back