Samsonight
Elita
- Poruka
- 15.882
Naprotiv, iznenađuje me prijatno da mi niko iz okruženja ne soli pamet već dugo, a i kada se baci akcenat na moju objektivnu manjkavost u nečemu usput-to je kroz šalu, sasvim dobronamerno, i nimalo uvredljivo.Koliko puta ste bili u prilici da neko, ničim izazvan a posebno ne pitan za mišljenje ovako počinje svoje izlaganje, koje neretko sadrži i uvrede? Da li postoje stvari koje ne želite čuti, posebno ne od nedovoljno bliske osobe? I kada smo to prestali biti pristojni a postali ''iskreni''?
Iskreno se obradujem ljudima koje sretnem ponovo ili po prvi put.
Sada smo kategorija potpuno odraslih-mi, koji se znamo od ranije, i naši razgovori su krajnje navijačke i prisnije prirode, a novi ljudi nailaze kao poručeni jer su mesto i vreme susreta postali personalizovaniji i zajedničkiji.
Ne pamtim kad sam imala razgovor sa nekim čije su me reči uzurpirale.
Duša dušu nađe, i na taj način razmenjujemo dobra prema tome šta kome treba.
Drago mi je da pripadam generaciji koja prepoznaje svoje školske drugare na ulici, da imamo vremena da stanemo i proćaskamo...
Pravi smo buba-Srbi, drugačija verzija napasti-ona koja je Srbima čak sasvim OK!
Mnogi žalimo jer se tad nismo bolje poznavali i lepše družili.
Neki su imali problem sa stidom jer ih nastavnik ocrni, onako divljački pred svima, neki sa siromaštvom-što je bilo sramno a ne udes, neki sa lošim prosekom, ali, bre... sad kad se sretnemo-svi smo prilično jednaki u postignućima na različitim poljima, i bez izuzetka smo postali dobri ljudi.
Oseti se to, prihvata i ceni!

Poslednja izmena od moderatora: