Austin
Primećen član
- Poruka
- 777
Odgovor ne znam.Espanol:Da li je moguće da još nema odgovora? :shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor ne znam.Espanol:Da li je moguće da još nema odgovora? :shock:

mislim da je ovo ginetta ?!Espanol:Da li je moguće da još nema odgovora? :shock:
Bravo majstorebrera:mislim da je ovo ginetta ?!Espanol:Da li je moguće da još nema odgovora? :shock:
Bravo majstor brera! Isto važi za Austina koji se potrudio da kopa dalje. Ginetta G4 sa fotke je nastala 1967. na osnovama G7 i G6 iz 1964. Pokretao je motor Ford od 1600 ccm i proizvedena je u nešto više od 500 primeraka. Oko 250 komada završilo je uglavnom u SAD i Švedskoj. Danas su vrlo tražene među kolekcionarima. Stiže novo pitanje. :wink:brera:mislim da je ovo ginetta ?!Espanol:Da li je moguće da još nema odgovora? :shock:
Espanol:Da vidimo koliko je teško prepoznati ovaj autić?![]()
Na fotografiji je Deep Sanderson 301, na bazi Mini Cooper-a sa motorom pozadi, ucestvovao 1963 na Le Mans-u ali nije zavrsio trku.
P.S. Ako neko ima dve Dunlop felne od 10" kao na fotografiji neka mi se javi.
Austin:Ne može, priznaju se samo Minilite! :wink: Inače odgovor je tačan, bravo Austin. Video sam ga poodavno u živo i mnogo je sladak, visok je kao malo deblja leskovačka pljeskavica. :wink:Espanol:Da vidimo koliko je teško prepoznati ovaj autić?![]()
Na fotografiji je Deep Sanderson 301, na bazi Mini Cooper-a sa motorom pozadi, ucestvovao 1963 na Le Mans-u ali nije zavrsio trku.
P.S. Ako neko ima dve Dunlop felne od 10" kao na fotografiji neka mi se javi.
Stiže novo pitanje.
pa ako nije nesto od piper-a ili tvr-a onda ne znam sta je. :?Espanol:Gde nestadoše specijalisti za Engleze?![]()
Čeka se Austin, a i ostali se nešto ulenjili.brera:pa ako nije nesto od piper-a ili tvr-a onda ne znam sta je. :?Espanol:Gde nestadoše specijalisti za Engleze?![]()
Malo je teze sa ovim pogledom od nazad :?Espanol:Čeka se Austin, a i ostali se nešto ulenjili.brera:pa ako nije nesto od piper-a ili tvr-a onda ne znam sta je. :?Espanol:Gde nestadoše specijalisti za Engleze?![]()
![]()
Evo i odgovora pošto ste zatajili. Kupe je proizvod firme GSM Delta, osnovane u Južnoj Africi (Kejptaun) i preseljene 1960. u Englesku. Motor je bio Ford 105E pojačan na preko 90 KS, vešanje prilično jednostavno, napred sa poprečnim lisnatim gibnjem, pozadi kruta osovina Ford 100E. Bio je jako lagan i spartanski opremljen. Proizvodnja je stala posle drugog primerka jer je firma otišla u bankrot zbog prethodnog kabrioleta. Malac je inače na nekoliko trka imao odlične rezultate (pobedio u klasi 1961. u Brends Heču...). Idemo na novo pitanje. :wink:Espanol:Istražujete ili da odgovaram?![]()
Espanol:Evo još jednog zanimljivog kupea. Nadam se da neće biti teško.
![]()
Espanol:Evo još jednog zanimljivog kupea. Nadam se da neće biti teško.
Poznat mi je, ali ne mogu da se setim ni imena ni gde sam ga video.
Austin:Automobil je DIVA GT (serije D). Počeo je da se proizvodi u zimu 1963/64 a prestao krajem 1966. Kasnija oznaka bila je 10F. Koristio je Fordove motore od 998, 1340 i 1650 ccm, i u raznim klasama automobili su imali više od 200 pobeda...Espanol:Evo još jednog zanimljivog kupea. Nadam se da neće biti teško.
Espanol:Austin:Automobil je DIVA GT (serije D). Počeo je da se proizvodi u zimu 1963/64 a prestao krajem 1966. Kasnija oznaka bila je 10F. Koristio je Fordove motore od 998, 1340 i 1650 ccm, i u raznim klasama automobili su imali više od 200 pobeda...Espanol:Evo još jednog zanimljivog kupea. Nadam se da neće biti teško.
Jeste Diva GT, ali ja imam fotografiju jako modifikovane Dive GT i jedva sam je prepoznao.
Ko mi je kriv kad nemam tako dobru dokumentaciju kao Espanol.
:wink:
Espanol:Ovaj lepotan je delo vrlo poznatog konstruktora? :wink:
Konstruktor je Frank Costin jedan od osnivaca firme Marcos, a automobil je Costin Amigo, jedan od 8 napravljenih od 1970-1972, imao je drvenu sasiju poput Marcos-a i mehaniku Vauxhall VX4/90, zanimljivo je da je i pored slabog motora od 96 ks razvijao 137 mph (oko 220 kmh) zahvaljujuci aerodinamici po kojoj je Frank Costin poznat.
Austin:skratio si mi mukeEspanol:Ovaj lepotan je delo vrlo poznatog konstruktora? :wink:
Konstruktor je Frank Costin jedan od osnivaca firme Marcos, a automobil je Costin Amigo, jedan od 8 napravljenih od 1970-1972, imao je drvenu sasiju poput Marcos-a i mehaniku Vauxhall VX4/90, zanimljivo je da je i pored slabog motora od 96 ks razvijao 137 mph (oko 220 kmh) zahvaljujuci aerodinamici po kojoj je Frank Costin poznat.ima iste felne kao vecina marcos-a koje imam na slikama ali nikako da iskopam na netu bas ovaj model.
![]()
brera:Cim sam ga video znao sam da je Costin, ali da bi bio 100% siguran potrazio sam ga na net-u i jedva sam nasao nekoliko fotografija iako sam znao proizvodjaca i model, znaci prilicno retka zverkaAustin:skratio si mi mukeEspanol:Ovaj lepotan je delo vrlo poznatog konstruktora? :wink:
Konstruktor je Frank Costin jedan od osnivaca firme Marcos, a automobil je Costin Amigo, jedan od 8 napravljenih od 1970-1972, imao je drvenu sasiju poput Marcos-a i mehaniku Vauxhall VX4/90, zanimljivo je da je i pored slabog motora od 96 ks razvijao 137 mph (oko 220 kmh) zahvaljujuci aerodinamici po kojoj je Frank Costin poznat.ima iste felne kao vecina marcos-a koje imam na slikama ali nikako da iskopam na netu bas ovaj model.
![]()
![]()
Austin:Odlično majstore, idemo dalje. :wink:Espanol:Ovaj lepotan je delo vrlo poznatog konstruktora? :wink:
Konstruktor je Frank Costin jedan od osnivaca firme Marcos, a automobil je Costin Amigo, jedan od 8 napravljenih od 1970-1972, imao je drvenu sasiju poput Marcos-a i mehaniku Vauxhall VX4/90, zanimljivo je da je i pored slabog motora od 96 ks razvijao 137 mph (oko 220 kmh) zahvaljujuci aerodinamici po kojoj je Frank Costin poznat.![]()