Mystery car

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Espanol:
Pa ajde oni mučaćosi, ali kako se ti olenji u toj ledari? :lol:
He,he,ma nije bas ledara........taman je vreme ovde.A olenjio sam se valjda sto mi se sve smucilo.Skola mi se ogadila tako da nemam pojma ku udaram.Ali uskoro ce odmor pa ce biti bolje.Nadam se da cu ici na moto trke u Beranovac.

Cheaf:
Espanol:
He,he,ma nije bas ledara........taman je vreme ovde.A olenjio sam se valjda sto mi se sve smucilo.Skola mi se ogadila tako da nemam pojma ku udaram.Ali uskoro ce odmor pa ce biti bolje.Nadam se da cu ici na moto trke u Beranovac.
Ma znam, klimatska banjica...Nego, kakva je to škola koja ti se ogadila. Očigledno nema veze sa automobilima. :wink:

Espanol:
Cheaf:
Espanol:
Ma znam, klimatska banjica...Nego, kakva je to škola koja ti se ogadila. Očigledno nema veze sa automobilima. :wink:
Skoro da nema.Ja sam inace sad druga godina srednje,smer Elektronika.Inace ne razumem se ja nesto u automobile.Ali dovljno za moj ukus.Znam koje aute volim,i te aute koje volim znam dosta o njima,a o drugima sto me ne zanimaju nista ne znam.Ali kupujem u zadnje vreme kojekakve casopise(iskljucivo Nemacke) o automobilima tako da postajem sve vise upuceniji.Mada mogu takodje da zahvalim vama sto takodje znate dosta o automobilima i bas se razumete u to stivo.

Moj savet je da malo "šaraš" po časopisima. Nemački časopisi su tehnički lepo opremljeni, ali su strašno pristrasni kada su njihova vozila u pitanju. Pogledaj i engleske i italijanske, sam ćeš uočiti razliku. 8)

Espanol:
Moj savet je da malo "šaraš" po časopisima. Nemački časopisi su tehnički lepo opremljeni, ali su strašno pristrasni kada su njihova vozila u pitanju. Pogledaj i engleske i italijanske, sam ćeš uočiti razliku. 8)
Apsolutna istina. :D Shvabe znaju dosta da preteruju. :? Narocito vazi za testove u "Auto-Moto und Sport". 100% je da su ljudi potkovani, ali...gotovo je sigurno da ako na uporednom testu 2, 3, 4 autica postoji neki njihov, taj odnosi pobedu bez obzira na konkurenciju. To je sto sam ja zapazio. :shock:
CIAO!

Aman, nadjite tom co'eku neku ciglju da je gura i zulja dok ne postane okrugla pa da je kotrlja. Cekam da se postavi novi autic da oprobam poznavanje istih, a njega nema. Sizife??? :D :D :D

Candyman:
Espanol:
Candyman:
Aman, nadjite tom co'eku neku ciglju da je gura i zulja dok ne postane okrugla pa da je kotrlja. Cekam da se postavi novi autic da oprobam poznavanje istih, a njega nema. Sizife??? :D :D :D
Stvarno Sizife, batali ženske na 5 minuta i bači fotku! :wink:
Deder neka ga neko zovne da se vrne na topic. 8)
Ljudi, šta je sa Sizifom. Totalno nam blokirao zabavu. :roll:

Jednostavno nemam pisanih izvora, a dok prekopam po elektronskim dobicu petocifreni telefonski racun. :x Ako se josh neko vreme niko ne javi deder daj odgovor i to sa sve slikom. :D
CIAO! 8)

Candyman:
Jednostavno nemam pisanih izvora, a dok prekopam po elektronskim dobicu petocifreni telefonski racun. :x Ako se josh neko vreme niko ne javi deder daj odgovor i to sa sve slikom. :D
CIAO! 8)
Evo odgovora Šećerko da ne arčiš novce. Znam da će mrzitelji Italijana biti pogođeni ali...prvi "double decker" u Engleskoj bio je FIAT "24- 40" u saobraćaj uveden 1907. u južnom Velsu. fotka može da se vidi na sajtu VW- a koji će (nadam se) obavestiti o postavljanju. Sledeće pitanje stiže uskoro. 8)

Espanol:
Evo odgovora Šećerko da ne arčiš novce. Znam da će mrzitelji Italijana biti pogođeni ali...prvi "double decker" u Engleskoj bio je FIAT "24- 40" u saobraćaj uveden 1907. u južnom Velsu. fotka može da se vidi na sajtu VW- a koji će (nadam se) obavestiti o postavljanju. Sledeće pitanje stiže uskoro. 8)
album_pic.php

Nazalost, ko hoce da vidi cistu sliku, morace da udje u galeriju na sajtu, kategorija

NON VW CLASSIC / KLASICNI AUTOMOBILI

Pošto se naš drugar VW ljubazno ponudio da nam ustupi svoj sajt za fotke idemo dalje. Pored automobila na elektro pogon, i oni na parni su u dva navrata obarali svetske brzinske rekorde. Pitanje je kojom brzinom i koje godine je oboren brzinski rekord "parnjakom"? :roll:

Back