MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Ne, poznati su po komercijalnim vozilima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačan odgovor! Bio je za Amere neobičan po tome što je motor bio pozadi, ali je uz to bio prepun naprednih rešenja i poznat po izuzetno dobrom "ležanju" na putu. Konvencionalni kauboji nisu ga prihvatili i firma je posle nekih pedesetak proizvedenih automobila otišla u bankrot. Šteta. Sačuvani primerci su danas vrlo cenjeni i skupi.1948 Tucker Sedan?

Svaka čast na brzini! Pa još Lada!Opa, Rusi, moj rejon!Lada Priora koja se takmici u WTCC, pod haubom se krije Opelov C20XE agregat (275KS, 245Nm)...
![]()

Pa neki to zdravo jako vole! I lepo se zabavljaju.Oduvek sam hteo nešto da te pitam... pa 391 stranu već pitaš! Šta ti nas stalno nešto ispituješ?![]()
Naravno da smeš. I lepo je što si ponovo ovde sa tačnim odgovorom!A jel smem ja?
Delahaye 235.

Oduvek sam hteo nešto da te pitam... pa 391 stranu već pitaš! Šta ti nas stalno nešto ispituješ?![]()
Ne pita 391 stranu, vec je tema spojena sa Mystery car. Ne znam da li je to do nekih podzemnih voda u Zrenjaninu, ili samo volite da nas pravite ludim, ono, hiljadu puta izgovorena laz postaje istina i te fore.
Ne pita 391 stranu, vec je tema spojena sa Mystery car. Ne znam da li je to do nekih podzemnih voda u Zrenjaninu, ili samo volite da nas pravite ludim, ono, hiljadu puta izgovorena laz postaje istina i te fore.
Daleko je pametnije da se bavimo pravom temom! Pitanje je još uvek otvoreno...