MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O Bože, sačuvaj me debila: :roll:

3461-47875.jpg

Meni na face-ustalno salju predloge za te zurke,a ja sam dosad mislila da je t nesto fake...kao online zurka:lol:
Kad ono stvarno...

To ti je ono kad si beznadezan pa odes kao na neku fb/spejs zurku da se "zabavljas" sa drugim sajber manijacima koji inace da mogu poneli bi komp na zurku.... :-S
Nekad se tako razocaram i zacudim koliko je ovaj svet skrenuo i koliko je skrenutih ljudi pored mene.
Npr. moja rodjaka dodje kod mene na rodj. (inace starija od mene nekih 6 godina) i svo vreme presedi na kompu, dzikljajuci fejsbuk i dopisujuci se sa nekim klosarima a s vremena na vreme mi kaze koji joj je sta napisao mada mi to nista ne znaci (mislim, zapravo ne znaci ni njoj kad realno pgoledam, al meni jos manje)... :( Ucini mi da se osecam tako gay na sopstveni rodjendan

pa znate sta
svaka stvar na svetu ,ima svoje dve strane
ili ako hocete sve ima svoju cenu
,,uzmimo na primer jedan lek
Koliko od vas je znalo da neke,(citaj MNOGE) supstance od kojih se prave lekovi
su ustvari deklarisani kao otrovi..
Otrov,koji u minimalnim dozama .pomaze...
dakle.stvar je u meri koliko ces konzumirati ,,,,i to je tako sa svim stvarima u zivotu
Nego sam ja htela jednu stvar da pitam iskusne FACEBUKCIJE :)
kako da nadjem nekog kome ne znam ,ime prezime email
:)
hocu recimo da nadjem nekog ko govori srpski i zivi ,,,u npr..Turskoj??

ma gljupost neka.
Imas kao kocku 3D i npr dva crvena polja, dva zelena i dva plava koja su smestena na raznim delovima kocke.
Imas polja koja su blokirana i polja koja su dostupna. Poenta je da povezes dva polja iste boje ali tako da se mimoidju sa linijom koja spaja druge dve boje.
Red se ne sme prekinuti. A ne smes da spajas dijagonalno samo horiz i vertik.
Nije lose:)
Postane gadno kad ti tako da jedno 8 boja pa ti spajaj:(

Back