MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta se sve nece procitati na netu... Dobro kad im nisu zabranili krstaricu... Ovde se mnogi (koji su zaposleni) hvale kako pola radnog vremena vise na kompu... Pa izgleda da je stvarno tako sa polovinom ljudi koji imaju pristup internetu (besplatnom, da napomenem) na radnim mestima...

@Tinar

Internet bezopasan... tesko... mnogi su to osetili na svojoj kozi...

Hmmm...spejs je shareniji, a fejsbuk...monoton je nekako i sve one smarachke aplikacije, ali mana oba je to sto licni podaci i slike su bedno "zasticeni"...pogotovo slike. Pre par meseci je haker neki provalio na spejs, i pokupio slike sa preko 44 000 profila. A slike su inace bile vidljive ili samo za prijatelje ili samo za onog ciji je profil...:-S Ta vest narafski nije bila objavljena al' ima na netu pise negde...bas sam citala prosle nedelje...pff...to su sve gluposti...povezivanje ovo-ono...Msm, koliko moras biti usamljen, pa da sklapas virtuelna prijateljstva...? Bzvz... + to se maximalno zloupotrebljava...

Spejs koristim zato sto tamo imam prijatelje koje vec poznajem,i to mi je jedan vid komunikacije,a i upoznala sam neke stvarno ok ljude...a fejsbuk me nesto smorio u poslednje vreme,mada i za njega vazi ono za prijatelje koje vec poznajem...

Pa bre ljudi, najmanji problem taj sa slikama...koj' k***c ih kachite ako ce da vas povredi kradja istih...ja sam okachio petnaestak slika, svi mogu da ih vide, nek krade ko hoce, shta me briga, a ono shto ne zelim da neko vidi, ili josh manje ukrade, necu ni da kachim...ali znam ja o kakvim slikama se radi, i zbog chega vam to smeta...

Pa bre ljudi, najmanji problem taj sa slikama...koj' k***c ih kachite ako ce da vas povredi kradja istih...ja sam okachio petnaestak slika, svi mogu da ih vide, nek krade ko hoce, shta me briga, a ono shto ne zelim da neko vidi, ili josh manje ukrade, necu ni da kachim...ali znam ja o kakvim slikama se radi, i zbog chega vam to smeta...

O kakvim slikama se radi?

O Bože, sačuvaj me debila: :roll:

3461-47875.jpg

Back